Jump to content

Obiekt 3D: Motorola E398 Black [ do OcenY ]

DraB

Recommended Posts

Witam, taka moda n akomorki zapanowala wiec musze swoje 3 grosze dozucic :) Modelujes sobie moje cacuszko ( to jest cso a nie te kiczowate Ericsoony I nokie :) Moto e398: Ponizej referka i zaczatek klawikordu.

5848motimage9ge.jpg

moto11co.jpg

No nie jest zle, ale nalezaloby popracowac nad niektorymi chamferami.

heh... rozpoczalem jakas lawine komorek. :D

edit:

Te dwa wglebienia na guziki po obu stronach joga to chyba nie tak wygladaja...

RA - bledy z chamferami są bo dopiero wczoraj dzieki wskazowce kindusa (powiedzial: chamfer) skapowalem o co chodzi w MS ... :)

DonVIto - co nie ? Chyba najfajniejsza po V3 Motorolka

Lt.Knysha - Spoko robi się i sie zrobi

no cześć !!!

ładny pozatek jak u mnie a potem sie zamotałem :/ wydaje mi sie xze miejsca gdzie zrobiłes dziurku na guziki w klawiaturze troche inne są .. takie zagłębione powinny byc..

a tak pozatym ciekawe czy ktos dogoni guru_RA ?? :)

NIe no nie zkoncze tego Niec mi nie wyhodzi. NIe wychodzi mi dol nie wychodza mi boki... chyba se wzialem za trudny telefon :(

EDIT: Postanowilem sie nie poddawac i zaczalem obudowe życzcie mi powodzenia i może cos z tego będzie :)

Dobra wkoncu czas na maly apdejt. Po 7 dnich walki z siatka tylu zniszczylem go (bo nie wytrzymalem :) i zaczalem od nowa w 1 godzine wyszedl 2 razy lepszy :P

P.S Literka M do poprawy :)

beztytuu7ai.jpg

Po 7 dnich walki z siatka tylu zniszczylem go (bo nie wytrzymalem :) i zaczalem od nowa w 1 godzine wyszedl 2 razy lepszy :P
to tak jest często :] jak masz poprawiać to najlepiej zacznij od nowa ;) a co do modeliku to fajnie wygląda tylko robisz trochu wolno :P

Hej, bardzo fajny modelik, a ja chciałbym się zapytać o ustawienia renderingu (to vray, nie? :D).Uczę się vraya, i bardzo mi się podoba ten przedostatni render. Taki czysty :D Mógłbyś podać wszystko, co istotne w GI itd. ?

To moze byc ciekawe... :D

Pozatym, DraB, zoptymalizuj siatke w okolicach otworow wentylacyjnych... Zbedne polygony... :)

ALE... musze ci powiedzec DraB, ze zrobiles wielki skok dla ludzkosci robiac ten telefon. Gratuluje nowych skill'ow. :D

Zdobywasz je w Sims'owym tepie... :)

Bardzo mnie ciekawi jedna rzecz. Na fotce którą dałeś przy zakładaniu topic-u widać że wokół jog-a jest wgłębienie zachodzące na przyciski nad nim i pod nim... no i ma dość oste krawędzie. U Ciebie tego nie ma, ale i tak jestem pełen podziwu! Poprostu chylę czoła!