hkropinski Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 sprytnie wymyśliłeś z tym logiem motoroli jako osobny objekt, dobrze kombinujesz:). pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jakub4003 Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 witam mam pytanie jak sciagnac z mtoroli e398 sim lovk mam na ere a chce miec karte sim na plusa??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 12 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2005 jakub dobilo mnie to pytanie... :) Chyba nie byles jeszcze na http://www.matrax.net/forum zajrzyj tam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 witam mam pytanie jak sciagnac z mtoroli e398 sim lovk mam na ere a chce miec karte sim na plusa??? Swietny gosc, nie ma co :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 jakub4003 -> chyba pomyliłś fora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 DraB, co tam z komora? Bedzie finisz czy nie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taylor Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 no wlasnie dawaj bo ja jestem podekscytowany. dobrze ci to wyszlo. RA ale ty to jestes guru w tych sprawach. a czemu lubisz modelowac telefony a nie np. samochody?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 Moja odpowiedz na takie samo pytanie (powiedzmy takie samo). ;) Ale jestem wygodny. :D hindus pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taylor Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 jaka metoda robisz te telefony , co RA???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 hm moze zanim zadasz kolejne pytanie to sprobuj sam sie zorientowac?? jakbys wszedl na ktoras z jego prac to zobaczylbys siatki z poly..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 13 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2005 No nie wiem czy skoncze bo zacialem sie przy gornej częsci z przodu :) Ale skoro tylu chce zobaczyc koniec to moze sproboje powalczyc jeszcze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 13 Lipiec 2005 Share Napisano 13 Lipiec 2005 Walcz, walcz. Liczymy na Ciebie. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 13 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2005 Juhu udalo sie Projekt wciąz zyje. :D jak zrobie jeszcze troche to wrzuce updejta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 13 Lipiec 2005 Share Napisano 13 Lipiec 2005 heh, jak Ty konczysz, to chyba ja tez sie skusze i dokoncze moja Nokie. Przynajmniej modeling. Jutro wieczorem wyjezdzam na tydzien do Ustki i nie chce mi sie zaczynac kolejnego czolgu do bitwy, wiec chyba zabiore sie za Nokie. Czekam na renderka czy cus... ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 14 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2005 No tak to bedzie mniej wiecej wygladac jeszcze tylko szybka, wklęsłe M i materialy :) Jest jeden blad chodzi o to cos na czym ma byc M, ale zaraz to naprawie sorry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 14 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2005 DObra koniec tego nie mam zamiaru sie dluzej męczyć bardzo proszę o ocene samego modelu, bo przez ten caly VRayMAterial SZLAG MNIE TRAFIA !!! nie bede wiecej tracil nerwow nad tym telefonem. Koniec :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonVito Corleone Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 ladnie ladnie, tylko jakis chyba blad masz w dolnym rogu telefonu (albo tylko tak kamera zwodzi :)). I zeby mozna bylo tak w 100% ocenic model to bym proponowal zwykly render byle byl z aa. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 14 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2005 Wlasnie nie wiem czemu ale w renderze ta czes z dzoisticzkiem wychodzi bez MS a jest on wlaczony :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 15 Lipiec 2005 Share Napisano 15 Lipiec 2005 moze masz wlaczone interaction oddzielne dla rendera a w nim 0? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi