Melonik Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 Zderzak i to coś ( chyba nadkole ) do poprawy. http://img210.echo.cx/my.php?image=star5ov.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 Pomysł fajny, ale to co na razie to dno. Popracuj i to sporo. Przerób jakiś tutorial. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 robisz to lp?? zycze powodzenia w daleszej nauko-pracy:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 Ma sie rozumiec ze low-poly. To jakas gierka, czy taki sam modelik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melonik Napisano 18 Maj 2005 Autor Share Napisano 18 Maj 2005 To jest low poly do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melonik Napisano 19 Maj 2005 Autor Share Napisano 19 Maj 2005 Sorry że pod sobą , ale ...... Jeszcze dużo do zrobienia i poprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 19 Maj 2005 Share Napisano 19 Maj 2005 No chyba że low poly, sory że tak ostro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpshinoda Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 sporo roboty, ile masz doświadczenia (czyt. czasu spedziles przy) 3d pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melonik Napisano 21 Maj 2005 Autor Share Napisano 21 Maj 2005 miesiac ?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melonik Napisano 29 Maj 2005 Autor Share Napisano 29 Maj 2005 Siodło mi nie wyszło. Mały update : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoSMakeR Napisano 29 Maj 2005 Share Napisano 29 Maj 2005 niektore czesci maja za malo poly, inne za duzo np zbiornik na paliwo o wiele mniej wedlug mnie powinien miec. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melonik Napisano 30 Maj 2005 Autor Share Napisano 30 Maj 2005 Sorki za jakość zdjęcia , ale jpg robi swoje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ka21k Napisano 30 Maj 2005 Share Napisano 30 Maj 2005 Myslisz że to przez kompresje masz takie kanciaste ksztalty? Polecam stronke 3DPalace i ich video tutoriale. 6GB filmow do poogladania. Jak je wszystkie przerobisz to wyjdzie ci lepszy STAR niz fabryczny. :D Pozdrawiam i zachecam do intensywnej nauki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melonik Napisano 30 Maj 2005 Autor Share Napisano 30 Maj 2005 Nie kanciaste kształty , to przez to że to do gry , i zabardzo nie będzie tego widać i trzeba oszczędzać poly :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 30 Maj 2005 Share Napisano 30 Maj 2005 Tak jak Ka21k najpierw poprzerabiaj torki... Jak to już ktoś powiedział Kompresja nie kompresja ale kanciasto...a jak to to gry to czemu niektóre cześci są za bardzo szczegółowe ??. Pozdro i Tak jak ja odpuść se narazie forum i się dokształć :P [Tera wszscy wiedzą dlaczego tak powoli mi idzie z tą bazą :)] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 2 Czerwiec 2005 Share Napisano 2 Czerwiec 2005 jak na lp to po wala te sruby male i bez sensu..........pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 3 Czerwiec 2005 Share Napisano 3 Czerwiec 2005 Przypatrz sie chodzwby temu co ja robie wychodza z tego modele ledwo medium poly a wyglada to swietnie, z duza dawka szczegulow. Bo to co tu jest moglbym zrobic w 10-15 minut w zmodie i nawet bym sie nie zmeczyl. Kicha i kropka tu za malo tu za duzo, po cholere srubki? Moze troche krytyki cie otrzezwi i bardziej sie przylozysz do roboty. (do kier spokojnie moga byc modele 30.000-50.000 poli, wiem bo robie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 5 Czerwiec 2005 Share Napisano 5 Czerwiec 2005 Przypatrz sie chodzwby temu co ja robie wychodza z tego modele ledwo medium poly a wyglada to swietnie, heeh nie ma to jak wrodzona samokrytyka: ] heheheh: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpshinoda Napisano 6 Czerwiec 2005 Share Napisano 6 Czerwiec 2005 raczej skromność, przerób tutki, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 6 Czerwiec 2005 Share Napisano 6 Czerwiec 2005 ooo o o o o wlasnie o to mi sie rozchodzilo, hehe ale w stresie pomylilem slowa: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melonik Napisano 13 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2005 W przerwie od stara modeluje to : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpshinoda Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 to w końcu czego dotyczy ten temat, jak już ciągniesz stara to ciągnij go do końca, w ten sposób rozpoczynając coraz to nowe projekty nigdy nie skończysz tego autka, wiem po sobie, wal naczepe i dawaj ciężarówe pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 16 Czerwiec 2005 Share Napisano 16 Czerwiec 2005 Wlasnie, zecyduj sie, bo jak to ma byc przyczepa do stara, to nie bedzie raczej lowpoli, a tak wogole to zrob jedno, a potem lap sie za drogie, bo w taki sposob to duzo czasu minie az cos dobrago pokazesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 DO ADMINA PROSZE O ZBANOWANIE MELONIKA JAKO ZLODZIEJA KRADZIEJA I OSZUSTA JEBANEGO, KTORY TO POKAZUJE NIESWOJE PROJEKTY A MIANOWICIE TE WLASNIE NACZEPKE KTORA TO ONA JEST ROBIONA PRZEZ MOJEGO KOLEGE (pelna dokumentacjajej tworzenia: http://www.droidwars-forum.de/viewtopic.php?t=1830) WYSTARCZY POPATRZEC NA DZIWYN SKOK JAKOSCIOWY JEGO PROJEKTOW (nietylko na tym forum oszukal on uzytkownikow ale rowniez na innym: http://www.pchteam.com/forum/viewtopic.php?t=653&postdays=0&postorder=asc&start=0) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 Wygląda na to, że to naprawdę nie jego model.... Rzeczywiście skok jakości w stosunku do poprzedniego mdoelu jest ogromny, aż nieprawdopodobny.... Melonik -> myślę, że należą się przeprosiny, zarówno nam, jak i autorowi modelu... No i oczywiście musisz ponieść konsekwencje, i to poważne... Ehh... niektórzy ludzie to mają nasrane w łbach... :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 uuuuu ale wpadka, to juz podchodzi pod plagiat. NIeciekawie nieciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 Heh i jeszcze dał: by Melonik ®... Żałosne!!! To zwyczajne złodziejstwo... :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 mam na to ze to moj kolega robil kilku lub nawet kilkunastu swiatkow EDIT: sorry za ostre slowa ale mnie troche ponioslo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 EDIT: sorry za ostre slowa ale mnie troche ponioslo Heh... kogo by nie poniosło... <_> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 on ma tylko 12 lat (wedlug opisu na GG) wiec takie zeczy w tym wieku to chyba normalka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 Taa... jak takie rzeczy robi już teraz, to co będzie robił jak będzie dorosły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 odezwal sie domnie i powiedzial ze to on sam ja stworzyl i zebym sobie porownal, ale poprzestawiac pare punkcikow ja kazdy glupi potrafi oprocz tego ze miejscami czegos brakuje i cos jest poprzestawiane to doskonale widac ze niejest to jego robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danilo2 Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 odezwal sie domnie i powiedzial ze to on sam ja stworzyl i zebym sobie porownal, ale poprzestawiac pare punkcikow ja kazdy glupi potrafi oprocz tego ze miejscami czegos brakuje i cos jest poprzestawiane to doskonale widac ze niejest to jego robota buhahaha LOL , nie no Melonik to przekozak :P a widzieliście jak się tu wykłucał?: http://www.pchteam.com/forum/viewtopic.php?t=653 radze poczytać fajne zlewy :) tak na marginesie to można by ten link dać do "rzeczy interesujących i rzeczy śmiesznych" LOL ( :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mr G. Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 Co tu gadac szkoda słów....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 hmmm ciekawe:) dajcie sie mu wytlumaczyc a skad on mialby ten plik z modelem??(moze twoj kolega piterus go udostepnil) ja powiem jedno afera korupcyjna forum!! melonik jak to nie twoj model to powiedz jedno po co to zrobiles?? jak twoj to chyba beda cie wszyscy przepraszac ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 nielot007 -> na tamtym forum też prosili by się wytłumaczył, ale on nie chciał więc sprawa jasna!!! Proponuję naprawdę zrobić Polską Listę Złodziei... Już raz widziałem podobną sprawę na innym forum, więc miałbym kogo wpisać :D Co Wy na to? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 A ja dołączę sie do tego bo mi też kiedyś tak świnię podłożył i podpisał się pod moją prace... a nie jest to miłe! A jakby był kolo OK to by chociaż przeprosił to by się mu to jakoś może wybaczyło i dało po tyłku żeby już nie szlał w taki sposób na forum... Wystarczy popatrzeć na model STAR'a aż tu nagle takie coś... Pietrus_123 mógłby pakować walizki jakby ktoś zrobił taki skok w poziomie w tak krotkim czasie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nermal Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 Widac ze dzieciak chce robic grafike dla "slawy i poklasku" a nie dal tego zeby ja robic dobrze.Podpisuje sie pod pomylem zrobienia listy zlodzieji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 http://www.smarty-mods.ca/upload/ stad mozna sciagnac naczepe by przemo, wiec nie ma problemu zeby ja wziac i przerobic lekko, tylko dlaczego od razu mowic ze to wlasne ?? i jeszcze tak zamilkl jak sprawa wyplynela, cos jest na rzeczy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 on ma tylko 12 lat (wedlug opisu na GG) wiec takie zeczy w tym wieku to chyba normalka? normalka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danilo2 Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 on ma tylko 12 lat (wedlug opisu na GG) wiec takie zeczy w tym wieku to chyba normalka? normalka . nie to nie jest normalka :( Jak miałem 12 lat (4 lata temu) to mimo tego że umiałem zrobic lepsze modele niż zaprezentował nam na początku tego postu melonik to nie wypószczałem sie i nie kradłem innym modeli oraz nie dawałem na forum kilku boxów poustawianych w jakiś kształt. Więc to nie jest normalka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 Prawda chlopaki prawda! Oliwa sprawiedliwa zawsze na wierzch wyplywa... A ja myslalem ze tworzyc to znaczy poznawac swoje slabosci i walczyc z nimi, doskonalic sie, samorealizowac... heh... szkoda gadac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 sanki i wszystko jane :) ja nie mam nic przeciwko sciaganiu modeli z sieci ale zeby odrazu mowic ze to moje wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 moze byscie mi dali (tu odezwala sie moja wrodzona skromnosc) jakas nagroda za krzewienie prawosci i uczciwosci na forum oraz za wspaniale wykonana akcje detyktywistyczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 damy Ci okazje do kolejnego posta ;] dobra SKASUJCIE TEMAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 Nic nie kasujcie. Ja bym jeszcze linka dal do tego tematu, Jestam za stworzeniem czarnej listy na stronie glownej max3d.pl Wiadomo ze nasz serwis jest najwiekszy w Polsce wsrod CG. Od razu bedzie na caly Polski swiat CG widac kto kradnie a kto nie. No to juz jest przesada panowie. Z kilkoma osobami sie wymianiam modelami (aby cos tam spawdzic czy cos) i co? Zeby sie teraz podratowac, to moge sobie wziasc kawalek i powiedziec ze to moje? Bez przesady. Szkoda ze takie rzeczy nie sa karalne, bo np. jak napiszesz do gazety jakis tekst i oni to wydrukuja to juz masz problem jak wyjdzie ze to plagiat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 ale nick zawsze można zmienić i zarejstrować się na nowo ....można stosować bany IP ale niektórzy (np. neostrada nie wiem czy każda) ma zmienne ip wiec i to nie mui pomodz w 100%.najwyzej dac nick i gg (szkoda zmieniac numer) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melonik Napisano 22 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2005 http://www.pchteam.com/forum/viewtopic.php?t=813&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidelpatcha Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 Bradzo fajnie Melonik - ale wytłumacz nam skąd taka różnica w poziomie obu projektów - tym bardziej że wiedza twoja przy pierwszym projekcie była znikoma. Jak dla mnie to śmierdzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 http://www.pchteam.com/forum/viewtopic.php?t=813&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= zapłaciłeś mu ;]? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi