Horus Napisano 22 Maj 2005 Napisano 22 Maj 2005 Z nudow postanowilem zrobic sobie schody do mojego domu. Mile widziane sugestie na temat zwiekszenia realizmu rendera. Narazie walcze z tymi plamami w rogu :-(
Ania Napisano 22 Maj 2005 Napisano 22 Maj 2005 jesli to nie ma byc wizka, dodaj jakies lekkie zabrudzenia na dolnej czesci muru. troche dziwnie wyglada ze ziemia jest jasniejsza niz mur, poniewaz mur chyba bialy? dalabym jakas kepke trawy czy chwastow przy podstawie muru.
lpshinoda Napisano 22 Maj 2005 Napisano 22 Maj 2005 właśnie to co Ania już powiedziała, jeżeli zależy Ci na realiźmie powinieneś zainwestować w jakieś plamy i zabrudzenia pozdro
JunioR Napisano 22 Maj 2005 Napisano 22 Maj 2005 Ja bym kwiatuszki dodał, zabludził leciutko mur, to wszystko co juz bylo powiedziane :p
Ser Napisano 22 Maj 2005 Napisano 22 Maj 2005 co do realizmu to zostało chyba wszystko powiedziane, z mojej stromy może roche większy bump na kostkę i jakieś śnieci. nocne oświetlenie mogło by dać fajny klimat. powodzenia.
Horus Napisano 22 Maj 2005 Autor Napisano 22 Maj 2005 Wlasnie problem z tym ze chcailbym zeby to byla wizka, dlatego brudy/smieci odpadaja :-(
lpshinoda Napisano 23 Maj 2005 Napisano 23 Maj 2005 to no musi być sterylnie czyste, trochę nie realistycznie będzie to wyglądało, ale skoro ma to być Vizka, no to powodzenia i czekamy na kolejne upiki pozdro
Rekomendowane odpowiedzi