Napisano 22 Maj 200519 l Z nudow postanowilem zrobic sobie schody do mojego domu. Mile widziane sugestie na temat zwiekszenia realizmu rendera. Narazie walcze z tymi plamami w rogu :-(
Napisano 22 Maj 200519 l jesli to nie ma byc wizka, dodaj jakies lekkie zabrudzenia na dolnej czesci muru. troche dziwnie wyglada ze ziemia jest jasniejsza niz mur, poniewaz mur chyba bialy? dalabym jakas kepke trawy czy chwastow przy podstawie muru.
Napisano 22 Maj 200519 l właśnie to co Ania już powiedziała, jeżeli zależy Ci na realiźmie powinieneś zainwestować w jakieś plamy i zabrudzenia pozdro
Napisano 22 Maj 200519 l Ja bym kwiatuszki dodał, zabludził leciutko mur, to wszystko co juz bylo powiedziane :p
Napisano 22 Maj 200519 l co do realizmu to zostało chyba wszystko powiedziane, z mojej stromy może roche większy bump na kostkę i jakieś śnieci. nocne oświetlenie mogło by dać fajny klimat. powodzenia.
Napisano 22 Maj 200519 l Autor Wlasnie problem z tym ze chcailbym zeby to byla wizka, dlatego brudy/smieci odpadaja :-(
Napisano 23 Maj 200519 l to no musi być sterylnie czyste, trochę nie realistycznie będzie to wyglądało, ale skoro ma to być Vizka, no to powodzenia i czekamy na kolejne upiki pozdro