Chindoos Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 Wiem że przesadziłem z bloomem ale po ponad 17 godzinnym renderingu nie chce mi się robić go drugi raz:/ http://www.chindoos.republika.pl/photogallery/bathroom.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 Chindoos to prawie jak hindus bracie ;) podoba mi sie chociaż mam zastrzeżenia głównie do grubości tych poręczy i do wielkości tej smugi światła..czemu tak długo renderował ?? pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 Heh mi to podchodzi po RESIDENT EVIL BATH(BED)ROOM :) Dla mnie to właśnie taki ma klimat :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chindoos Napisano 27 Maj 2005 Autor Share Napisano 27 Maj 2005 Chindoos to prawie jak hindus bracie ;) podoba mi sie chociaż mam zastrzeżenia głównie do grubości tych poręczy i do wielkości tej smugi światła..czemu tak długo renderował ?? pozdrawiam. :) No moją ksywkę właśnie się czyta "hindus". Długo się renderowało bo wszystkie materiały są raytraced. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 Kafelki sa chyba za duze, porecze tez. Za duzy dales FOV przez co obrazek sie rozjezdza. A tak wogole to lekka przesada chyba w PS :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 strasznie to takie "mistyczne" ale cos w tym jest :D mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 na tych filarach texturka przypadkiem się nie rozłazi? czy tak ma być ;-) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 28 Maj 2005 Share Napisano 28 Maj 2005 fajny klimacik, mi sie podoba. Fajny ten chrom, sam robiles czy moze gotowy jest. Jak cos to daj zrodlo, bede bardzo wdzieczny, potrzebny mi jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mAfer Napisano 28 Maj 2005 Share Napisano 28 Maj 2005 A ja mam male pytanie, a mianowicie mozecie mi powiedziec jaki trzeba miec sprzet zeby robic takie rzeczy i zeby komp nie zacinal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 28 Maj 2005 Share Napisano 28 Maj 2005 hheheh popływałbym sobie w takim baseniku bardzo ładny, ale mam nadzieje za tam ciepło jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chindoos Napisano 30 Maj 2005 Autor Share Napisano 30 Maj 2005 Chrom robiłem sam. Możecie go ściągnąć wraz z kilkoma innymi materiałami z linka poniżej. http://www.chindoos.republika.pl/download/CHINDOOSproduction.mat Mam Celerona D 2.56GHz, 1GB DDR DualChanell, GeForce FX5200 128MB i jestem w z niego zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melonik Napisano 30 Maj 2005 Share Napisano 30 Maj 2005 Sorry , za offtopic , ale gdzie wsadzićten plik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chindoos Napisano 31 Maj 2005 Autor Share Napisano 31 Maj 2005 Do folderu matlibs, a potem tylko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morph0001 Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 Fajny render Chindoos, tylko to jest basen a nie bathroom, colory sa bardzo lagodne i pasujace. Mi sie bardzo podoba , tylko troche uv mapping na te wieksze kafelki - wygladaja za duze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 :), nic tu nie ma poza fajnym viz FX, ale ,,,,nawet jak byc pokazal wiecej, otexturowal ladnie, to i tak na wc mmi to nie wyglada, jakis zamek moze .. :):):):):):). pozdro..ZZZIIaaaaaaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 dzieki Chindoos, moze w koncu zobacze jak wyglada ten chrom od zaplecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi