Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Chindoos to prawie jak hindus bracie ;) podoba mi sie chociaż mam zastrzeżenia głównie do grubości tych poręczy i do wielkości tej smugi światła..czemu tak długo renderował ?? pozdrawiam.

Napisano
Chindoos to prawie jak hindus bracie ;) podoba mi sie chociaż mam zastrzeżenia głównie do grubości tych poręczy i do wielkości tej smugi światła..czemu tak długo renderował ?? pozdrawiam.

:) No moją ksywkę właśnie się czyta "hindus". Długo się renderowało bo wszystkie materiały są raytraced.

Napisano

Kafelki sa chyba za duze, porecze tez. Za duzy dales FOV przez co obrazek sie rozjezdza. A tak wogole to lekka przesada chyba w PS :)

Napisano

fajny klimacik, mi sie podoba. Fajny ten chrom, sam robiles czy moze gotowy jest. Jak cos to daj zrodlo, bede bardzo wdzieczny, potrzebny mi jest

Napisano

A ja mam male pytanie, a mianowicie mozecie mi powiedziec jaki trzeba miec sprzet zeby robic takie rzeczy i zeby komp nie zacinal?

Napisano

Fajny render Chindoos, tylko to jest basen a nie bathroom,

colory sa bardzo lagodne i pasujace.

Mi sie bardzo podoba , tylko troche uv mapping na te wieksze kafelki - wygladaja za duze.

Napisano

:), nic tu nie ma poza fajnym viz FX, ale ,,,,nawet jak byc pokazal wiecej, otexturowal ladnie, to i tak na wc mmi to nie wyglada, jakis zamek moze .. :):):):):):). pozdro..ZZZIIaaaaaaaaaa

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności