Napisano 27 Maj 200519 l Wiem że przesadziłem z bloomem ale po ponad 17 godzinnym renderingu nie chce mi się robić go drugi raz:/ http://www.chindoos.republika.pl/photogallery/bathroom.jpg
Napisano 27 Maj 200519 l Chindoos to prawie jak hindus bracie ;) podoba mi sie chociaż mam zastrzeżenia głównie do grubości tych poręczy i do wielkości tej smugi światła..czemu tak długo renderował ?? pozdrawiam.
Napisano 27 Maj 200519 l Heh mi to podchodzi po RESIDENT EVIL BATH(BED)ROOM :) Dla mnie to właśnie taki ma klimat :P
Napisano 27 Maj 200519 l Autor Chindoos to prawie jak hindus bracie ;) podoba mi sie chociaż mam zastrzeżenia głównie do grubości tych poręczy i do wielkości tej smugi światła..czemu tak długo renderował ?? pozdrawiam. :) No moją ksywkę właśnie się czyta "hindus". Długo się renderowało bo wszystkie materiały są raytraced.
Napisano 27 Maj 200519 l Kafelki sa chyba za duze, porecze tez. Za duzy dales FOV przez co obrazek sie rozjezdza. A tak wogole to lekka przesada chyba w PS :)
Napisano 28 Maj 200519 l fajny klimacik, mi sie podoba. Fajny ten chrom, sam robiles czy moze gotowy jest. Jak cos to daj zrodlo, bede bardzo wdzieczny, potrzebny mi jest
Napisano 28 Maj 200519 l A ja mam male pytanie, a mianowicie mozecie mi powiedziec jaki trzeba miec sprzet zeby robic takie rzeczy i zeby komp nie zacinal?
Napisano 28 Maj 200519 l hheheh popływałbym sobie w takim baseniku bardzo ładny, ale mam nadzieje za tam ciepło jest.
Napisano 30 Maj 200519 l Autor Chrom robiłem sam. Możecie go ściągnąć wraz z kilkoma innymi materiałami z linka poniżej. http://www.chindoos.republika.pl/download/CHINDOOSproduction.mat Mam Celerona D 2.56GHz, 1GB DDR DualChanell, GeForce FX5200 128MB i jestem w z niego zadowolony.
Napisano 1 Czerwiec 200519 l Fajny render Chindoos, tylko to jest basen a nie bathroom, colory sa bardzo lagodne i pasujace. Mi sie bardzo podoba , tylko troche uv mapping na te wieksze kafelki - wygladaja za duze.
Napisano 1 Czerwiec 200519 l :), nic tu nie ma poza fajnym viz FX, ale ,,,,nawet jak byc pokazal wiecej, otexturowal ladnie, to i tak na wc mmi to nie wyglada, jakis zamek moze .. :):):):):):). pozdro..ZZZIIaaaaaaaaaa
Napisano 1 Czerwiec 200519 l dzieki Chindoos, moze w koncu zobacze jak wyglada ten chrom od zaplecza.