Napisano 29 Maj 200519 l cos ostatnio ludzie lubia tu wrzucac anoalogi...no to ja tez cos dorzuce. wieksza wersja http://bananapunk.com/figure%20modeling/pics/ecorshe.jpg
Napisano 29 Maj 200519 l Fajnie zrobione są te mięśnie. Jaki jest zamysł dzielenia w taki sposób figury??
Napisano 29 Maj 200519 l osssssssssssssssssssssssssssssssssstre :D no h4sh kosisz jak nic. Skąd taki pomysł na podtrzymanie rzeźby ? Może z jakiegoś źródła ? możesz coś powiedzieć na tem temat ? dodaj do tematu "3D: rzeźba:" i będzie już w ogóle super.
Napisano 29 Maj 200519 l Leru zapewne zna ten trik ze szkoly :) Ogolnie super rzezba, troche bryla mordki mi nie podchodzi ale slabo ja widac wiec luzik ;)
Napisano 29 Maj 200519 l to bylo robione w zbrushu?? btw super mi sie bardzo podoba:D pozdro :D :D :D też bym nei skumał gdybym nie czytał dalej :D cool man...
Napisano 29 Maj 200519 l Autor bryla glowy jest jest ok, tylko ze to czaszka z samym nosem i paroma miesniami, bez szczegolow.... pomysl taki bo to projekt szkolny wszyscy tu takie robimy. Stad tez pomysl na podtrzymanie, to standard. acha, btw to ma metr w wzrostu
Napisano 30 Maj 200519 l Autor rooter: jaki nick ;] haczysz? przez nastepne 3 tygodnie nie bedzie nowych modeli, spadam odpoczywac, chyba ze jakiesszkice lasek porobiena hawajach ;P
Napisano 30 Maj 200519 l A z czego wy to robicie? z gliny? tylko sie nie smiejcie nei znam sie na tym :P, jakie sa tego rozmiary? ile cie kosztowalo stworzenie takiego modelu? (koszt materialu) Fahowa sprawa, chtnie bym sobie takie cos sprobowal zrobic:P.
Napisano 30 Maj 200519 l LISEK jak byś uwazniej czytał, wsztstko było wyżej podane. Anatomia super, ale lepiej by wygladał jak by był cały miesniak, mi się i tak podoba.
Napisano 30 Maj 200519 l Autor zrobione z plasteliny, skala 1:2, okolo 7 (?) bryl plasteliny zeszlo, wiec $45 ? predator? cos z glowa nie tak? Ona nie ma detali tylko bryla czaszki i nos, bo to mi potrzebne do referek.
Napisano 30 Maj 200519 l No bardzo fajny modelik - ale nie jestem przekonany co do niektorych proporcji- chodzi mi glownie o rece-wydaje mi sie ze sa za dlugie, albo to model kogos kto cale zycie (szczegolnie czesc zycia za mlodu) naginal z jakimis ciezarami (waidra z woda ? :) ) - zazwyczaj u normalnych ludzi dlonie zaczynaja sie na wysokosci krocza/ tuz pod posladkami :)
Napisano 31 Maj 200519 l ...hmm na lekcjach "studium anatomi"? :), poza tym to czlowiek a nie "Weszyciel" (smart'a), gdzie mozna sobie wymyslac anatomie...no i wkoncu to WIP czyli uwagi dotyczace poprawek (jeszcze) mile widziane :)... a sama pracka jest swietna, wiec fajnie zeby all bylo right :)
Napisano 31 Maj 200519 l A to normalna plastelina czy jakas specjalna? - jesli normalna to jak zrobic zeby to sie nie rozpuszczalo? Sorry za niedopoatrzenia. POzdrawiam
Napisano 1 Czerwiec 200519 l Autor hmm sprawdze dlugosc rak, ale wydaje mi sie ze jest ok, bo szkielet jest dosc dokladnie odmierzony wedlug proporcji Paula Richer'a.
Napisano 3 Czerwiec 200519 l ...skoro bylo mierzone wszystko, to mozliwe ze ten efekt daje ujecie...zdjecie zrobione ze zbyt malej odleglosci- a w takim razie jest ok :)