Napisano 30 Maj 200519 l Nie widziałem gdzie ten temat założyć, w dziale POMOC nie ma nic o sofcie, więc założyłem tutaj, mam nadzieje, że mnie nie pobijecie za to ;) Mam taki o to problem: instaluje maxa, wszystko idzie dobrze (niestety maxa nie oryginalnego), przy pierwszym uruchomieniu jest rejestracja, ale przed tym wyskakuje mi tabelka (zdjęcie poniżej), po tym pojawia sie tabelka 3Dmax 7 Product Activation, tam jest automatycznie wybrane "Activate the product", daję "Next", i oczywiście wyskakuje kolejna taka tabelka (błąd w skrypcie.....itd), wyskakuje mi takich sześć........ po nich pojawia okno "Register Today", w którym wybieram "Enter activation code" i......... (z tego co pamietam) powinien być przycisk "Next", albo coś w tym stylu, a tam nic nie ma, nie moge dać dalej, no kurde nic (druga tabelka poniżej), i nie moge aktywować maxa..... a bez tego on mi chodzić nie chce..... no skandal!! Wiecie może o co chodzi? Jak to zrobić? Naprawić? Albo może jest inny sposób na uruchomienie tego? Pare dni temu robiłem formata kompa...... kolejny fomrat nie wchodzi w gre (nienawidze tego robić). Dajcie znać, bo mam wene na stworzenie czegoś, a nie mam jak ;(
Napisano 30 Maj 200519 l instaluje maxa...(niestety maxa nie oryginalnego) Uważaj z tą szczerością :] Moze zainstaluj nowszy IE.
Napisano 30 Maj 200519 l tak ja powiedział SansSerif będzie coś z przeglądarką. Sprubój odinstalować wszystkie "XXX toolbar'y" lub zmienić przeglądarkę domyślną
Napisano 30 Maj 200519 l mialem taki sam blad - poszukaj nizej w postach tam jest napisane co trzeba zrobic
Napisano 30 Maj 200519 l Autor SansSerif----> mam najnowsze IE, raze z ServisPackiem2. TrojkaT----> znalazlem ten Twoj temat o tym samym problemie, ale nic co tam bylo napisane u mnie nie dziala, nadal nie moge zarejestrować tego. PS. mam maxa 7. Macie jeszcze jakies pomysły?? Update Xeav----> o jakie toolbary Ci chodzi? Wszystkie jakie w windowsie znajdzie czy jak? Czy z jakiegos konkretnego folderu??
Napisano 30 Maj 200519 l mi pomogło zainstalowanie flasha. Na ekranie startowym maxa pojawia się taki mały help z rozpiską niektórych klawiszy (zrobiony we flashu) stąd ten komunikat :D przynajmniej taki może być objaw.
Napisano 30 Maj 200519 l w nazwie użytkownika w win xp niemoże być polskich liter żśź itd to przez to ten bład wywala
Napisano 30 Maj 200519 l Autor Nie mam polskich liter w nazwie użytkownika, ale na szczęście sobie poradziłem :)...... wystarczyło wejść na konto mojej siostry i u niej wszystko ładnie poszło, później tylko wrócić na moje konto i odpalić maxa :D Dzięki Wam za pomoc :) Pozdro.