Pablo Napisano 7 Lipiec 2003 Share Napisano 7 Lipiec 2003 a ile ten smoczek ma polygonow?? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 7 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2003 Originally posted by Phantom [wow][wow][wow] to Całka !! nie no widze że uczeń przerósł mistrza :P nie no mi się bardzo podoba...teraz powiedz mu żeby zrobił texturki :P pozdro... Nieźle nie :D Już mu SMSa wysłałem ale pókico go przez jakiś czas nie będzię :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 7 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2003 Originally posted by Pablo a ile ten smoczek ma polygonow?? pozdr Cytuję: \"Smok ma 11750 poligonow ale mozna spokojnie zmniejszyc o 4000\" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 7 Lipiec 2003 Share Napisano 7 Lipiec 2003 Daje link do rzeczy do wymodelowania, jezeli cos jeszcze wam przyjdzie do glowy piszcie. www.felav.republika.pl\\zad.htm Co do moich modeli do karczmy sa gotowe i teraz tylko walcze z mapowaniem i texturkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 8 Lipiec 2003 Share Napisano 8 Lipiec 2003 Bardzo przypomina smoka z tutków maxa!!bardzo fajny Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 8 Lipiec 2003 Share Napisano 8 Lipiec 2003 Teksturki smoka są dwie: 1 512x512 - reprezentująca broń: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 8 Lipiec 2003 Share Napisano 8 Lipiec 2003 2 1024x1024 reprezentująca smoka jeszcze niedokończona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 8 Lipiec 2003 Share Napisano 8 Lipiec 2003 A poniżej teksturka żołnierza - 1042x1024 też jeszcze niedokończona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 8 Lipiec 2003 Share Napisano 8 Lipiec 2003 sprobuj moze zmienic ten czerwony kolor w zbroi zolnieza na cos bardziej stonowanego/brudnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 8 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2003 Originally posted by giorgione Bardzo przypomina smoka z tutków maxa!!bardzo fajny Giorgione Bo i był robiony na jego podstawie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 8 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2003 Jakie ładne teksturki ja też kiedyś nauczę się robić takie ładne teksturki ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 8 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2003 Oto korzenie, które mają uatrakcyjnić przejście wąwozem. Tekstura standardowa MAXowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 8 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2003 I ich siateczka :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 8 Lipiec 2003 Share Napisano 8 Lipiec 2003 nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 9 Lipiec 2003 Share Napisano 9 Lipiec 2003 Dbora tutaj macie gotowego żołnierza Ten jest z brazila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 9 Lipiec 2003 Share Napisano 9 Lipiec 2003 I jeszcze jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 9 Lipiec 2003 Share Napisano 9 Lipiec 2003 I jezscze jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 9 Lipiec 2003 Share Napisano 9 Lipiec 2003 Felav oto... dzik jak chciałeś - 220 faców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 9 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2003 Żołnierzyk jak dla mnie ma za mało szczegółową teksturę w okolicy rąk i nóg (za bardzo rozmazaną). Dziczek gites :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 9 Lipiec 2003 Share Napisano 9 Lipiec 2003 nie no nie ma co...gior...powala...ash miło patrzeć na jego prace...ale musimy się zabrać za robote bo jak narazie to tylko gior...pracuje...ja sam także mam zamiar zmobilizować się do roboty...tylko jakby ktoś mi powiedział co mam robić to było by fajnie :) a i andertona tesh jush można męczyć o concepty :D pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 9 Lipiec 2003 Share Napisano 9 Lipiec 2003 Proponuje zeby wszyscy napisali/pokazali to co zrobili (z ostatnich zleceń) - tylko nie po 510 screnów, tylko jak jusz jeden maly, tak żebyśmy wiedzieli na czym stoimy. Jeżeli ktoś nie umie/nie chce robic texturek niech da komus model do otexturowania (phantom?) To samo tyczy sie animacji. Jaki jusz pisałem ja cały czas texturuje te mebelki, wolno mi to troche idzie bo dopiero poznaje temat. Co do conceptów to narazie giorgio robi wioskę drwali, wiec nastepne to juz bedzie sam altdorf Fajnie by bylo jak do konca tygodnia zebralibyśmy całą karczmę + dialogi i dostarczyli sylwiuszowi I tu jeszcze raz ludzie chętni do pomocy przy tworzeniu dialogów prosze o kontakt ze mna - plizz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 10 Lipiec 2003 Share Napisano 10 Lipiec 2003 Koncepciki to dopiero wrzucę w poniedziałek - bo jutro mnie nie ma. Co się tyczy zołnierza to owszem teksturka bedzie poprawiana. A tutaj gotowy dzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 10 Lipiec 2003 Share Napisano 10 Lipiec 2003 ieszcze jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 10 Lipiec 2003 Share Napisano 10 Lipiec 2003 ostatni Acha jeśli chcecie zobaczyć standardowy motion capture narzucony na żołnierza wejdźcie >> Kompresja xvid [piwo] Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 11 Lipiec 2003 Share Napisano 11 Lipiec 2003 wow...dziczyzna :D mniam :P super gior :) Rad...jak tam budowanie sajtu?? Ktoś coś robi jeszcze wogóle?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 11 Lipiec 2003 Share Napisano 11 Lipiec 2003 Giorgi to nie jest pijak tylko raczej on odgania jakies muchy czy cos...pomyliles pliki :)) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 11 Lipiec 2003 Share Napisano 11 Lipiec 2003 On ma przewidzenia - za dużo wypił - następne wrzucę jak tańczy w balecie :D:D[lol2][lol2][lol2][lol2][lol2] Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 11 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2003 Dziczek git brawo nie musze pisać,że masz talena :D Strona to czekam na \"czystą\" wersję którą miałeś mi wysłać (na GG gadaliśmy) [soczek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 12 Lipiec 2003 Share Napisano 12 Lipiec 2003 no to wkońcu kto robi tą stronę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 12 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2003 Ja Pablo i ty !! Ja się zajumję obsługą jej co było ustalone i obwieszczone na ostatnim GoDzie. Daj mi grafę, ja zrobię HTML i się już z Pablem dogadam jak je na serwa wsadzić i aktualizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 12 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2003 Mam nadzieję, że mimo BITWY prace nad grą nie zostaną całkowicie zarzucone. Ja sam jeszczę się zastanawiam na wzięciem udziału [hmmm] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 12 Lipiec 2003 Share Napisano 12 Lipiec 2003 Bitwa to świetny trening. Przyda się wam i na pewno zaprocentuje. A i tematy się nie pokrywają ani metody (hi ply/low poly). Ja tam zawsze pracuje nad paroma rzeczami na raz. Mniej się męczę jakoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwiusz Napisano 12 Lipiec 2003 Share Napisano 12 Lipiec 2003 Klicek HELP!!!!!!!! Jak robisz ukształtowani terenu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 12 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2003 Zrobiłem 2 wersję ławeczki (a są jeszczę w prefabach :D) 1 w Quarku prościutką i 2 też prostą w MAXie i tejże pokazuję siatkę tu objawam wam. Nie chciałem przesadzać ze zdobieniami w końcu to prosta drwalska ławeczka. :> Ma 240 poly. Phantom jak nie wiesz co mi wysłać to daj znac na GG a w tym czasie spróbuję pokombinować po swojemu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 12 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2003 Originally posted by Gotham Bitwa to świetny trening. Przyda się wam i na pewno zaprocentuje. A i tematy się nie pokrywają ani metody (hi ply/low poly). Ja tam zawsze pracuje nad paroma rzeczami na raz. Mniej się męczę jakoś. Mam nadzieję, że wszyscy sobię to wezmą do serca [uczeń] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 12 Lipiec 2003 Share Napisano 12 Lipiec 2003 Radx pousuwaj te scianki ktore sa wewnatrz i nie sa widoczne... pzodr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 12 Lipiec 2003 Share Napisano 12 Lipiec 2003 Fajna ławeczka tylko IMHO trochę za \'miejska\' i porządna jak na karczmę w na środku szlaku, prowadzoną przez Luigiego, ale zobaczymy jak to bedzie A tak BTW to mysle ze naprawde przydal by sie GoD i podsumowanie tego co narazie zrobilismy, bo przez ten sezon letnio-wakacyjny wszystko sie troche sypie.... Poki co jak nie ma darkelfa moze ktos inny by sie tym poprostu zajal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 12 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2003 Originally posted by Pablo Radx pousuwaj te scianki ktore sa wewnatrz i nie sa widoczne... pzodr ?? Chyba skapowałem ale na siatce tego nie może być widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 12 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2003 Originally posted by felav Fajna ławeczka tylko IMHO trochę za \'miejska\' i porządna jak na karczmę w na środku szlaku, prowadzoną przez Luigiego, ale zobaczymy jak to bedzie A tak BTW to mysle ze naprawde przydal by sie GoD i podsumowanie tego co narazie zrobilismy, bo przez ten sezon letnio-wakacyjny wszystko sie troche sypie.... Poki co jak nie ma darkelfa moze ktos inny by sie tym poprostu zajal Spox juz poleciała składająca się z 5 klocków bez oparcia zrobiona w Quarku. Ktoś inny czyli ja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 12 Lipiec 2003 Share Napisano 12 Lipiec 2003 może dodaj pare ścianek i zrób jakieś zagięcia...w ławce żebyy nie wyglądała jak prosta belka...bez żadnego uszczerbku...co do sajta...to przeco wysłałem ci całą grafę...i miałeś się nią zaopiekować...więc co tutaj ściemniash :D [rotfl2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 12 Lipiec 2003 Share Napisano 12 Lipiec 2003 Radx- przecierz widac na siatce gdzie sa czesci ktore mozna usunac bo sa zasloniete przez inne czesci np. laczenie belki z belka..to po co ta scianka od tej mniejszej belki ktora kjest przytwierdzona do tej duzej belki?? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 13 Lipiec 2003 Share Napisano 13 Lipiec 2003 Moje mebelki, zostalo mi jeszcze 3 do otexturowania, ale mam je juz rozlozone, wiec teraz szybko pojdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 14 Lipiec 2003 Share Napisano 14 Lipiec 2003 zajeboza...bardzo mi się podoba nawet z tą texturką :D naprawde super...podoba mi się stylizacja tego stołu (ławy) :D swietna robota :D pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 14 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2003 Podpisuję się pod wypowiedzą Phantoma. I jak ładnie je nam przedstawiłeś :) [winko] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 14 Lipiec 2003 Share Napisano 14 Lipiec 2003 It`s cool men!! :D:D:D:D Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 14 Lipiec 2003 Share Napisano 14 Lipiec 2003 Dzięki :) I tu jeszcze taka organizacyjna mysl, niech ktoś weźmie jeszcze jakieś rzeczy do zrobieniea z : www.felav.republika.pl , jest tam tego jusz naprawde niewiele i w większości takie duperele... I jeszcze jedno ludzie pokończcie to co wam Pablo poprzydzielał, a tak żeby nie było to reszte mebelków wrzucę w środę, bo naprawdę mało teraz siedze, a po drugie mam jusz dosyć robienia texturek myszką, a coś około srody starszy przywiezie mi tablet z domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 16 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2003 Właśnie niech każdy napisze co zrobił do \"karczmy\": Ja zrobiłem: 1.Karczmę, 2.2 ławki (prócz tej pokazanej na KL3D), 3. Korzenie do wąwozu. ps. strona jest w trakcie tworzenia a trwa to tak długo bo jestem masochistą ,> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 16 Lipiec 2003 Share Napisano 16 Lipiec 2003 Ja zrobiłem: 1. Zołnierzy ( teksturki wciąz poprawiam :)) 2. dzika - zywego 3. świnki - jestem w trakcie robienia - tylko teksturka została :D:D:D I to tyle jeśli chodzi o karczmę :D:D:D:D:D Oprócz tego właśnie skończyłem smoka - tylko z pośpiechu zapomniałem plików i ryunków:(:(:( Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 16 Lipiec 2003 Share Napisano 16 Lipiec 2003 smoczek pierwsza klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwiusz Napisano 16 Lipiec 2003 Share Napisano 16 Lipiec 2003 Felav czy dno wawozu ma byc plaskie, czy lekko pofaldowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi