Phantom Napisano 29 Maj 2003 Napisano 29 Maj 2003 Witam... Ten topic, jak sama nazwa wskazuje zostaje poświęcony zapleczu tworzenia grafiki 2D oraz artworkom wykonanym na rzecz projektu... Historie projektu poznacie tutaj... W tej chwili jest jush artwork przedstawiający inwentarz...
Pablo Napisano 29 Maj 2003 Napisano 29 Maj 2003 a na tej postuej przestrzeni po lewej w tymi niby kwadracie co bedzie?? pozdr
Phantom Napisano 29 Maj 2003 Autor Napisano 29 Maj 2003 powili Pablo nie tak szybko...:D powoli...zobaczysz wszystko :D a to dzisiejszy efekt prac...dumny jestem z włosów [piwo]... pozdro...
MeG Napisano 30 Maj 2003 Napisano 30 Maj 2003 zaczyna wygladac super projekt/ pomysl jest swietny !! troszke wiecej pracy we wlosy tych panien wloz bo ide jae zarabiasta !! brawo [wow]
Phantom Napisano 30 Maj 2003 Autor Napisano 30 Maj 2003 dzieki MeG...mi jush te wlosy zajebiscie sie podobaja :D ale jeszcze je poprawie gdzie niegdzie :D thx...pozdro...
RadX Napisano 30 Maj 2003 Napisano 30 Maj 2003 Zajeźdżiście ci to wychodzi (włosy rulez) ! Nie zapomnij o moim pomyśle żeby się to tak wodniście łączyło (ten potoczek z lewej z tymi pannami) jakby wodospad wpdał w potoczek.
RadX Napisano 30 Maj 2003 Napisano 30 Maj 2003 Z tego z napisałem raczej trudno jest skapować o co mi chodzi więc zamieszczam moją koncepcję :), która musi się wszystkim podobać.
Phantom Napisano 30 Maj 2003 Autor Napisano 30 Maj 2003 yyy...ta jasne...[no] a gdzie ja to wszystko upcham czlowieku...to ma byc prosty uzytkowy inwentarz...a Ty z niego chcesz zrobic tobolek cyganki :D... pozdro...
RadX Napisano 30 Maj 2003 Napisano 30 Maj 2003 Originally posted by Phantom yyy...ta jasne...[no] a gdzie ja to wszystko upcham czlowieku...to ma byc prosty uzytkowy inwentarz...a Ty z niego chcesz zrobic tobolek cyganki :D... pozdro... Musisz zobaczyć jak to będzie wyglądało bo ty teraz robisz Layout a inwentarz będzie osobnym oknem który będzię się włączało po przez ten Layout.
Phantom Napisano 31 Maj 2003 Autor Napisano 31 Maj 2003 UpDejt... troshke czasu nie mam zbytnio...na PS ale troshke poprawiłem co nieco...:D
Phantom Napisano 1 Czerwiec 2003 Autor Napisano 1 Czerwiec 2003 UpD o jak dużo ludzi tiu commentuje moją prace...heh szkoda...:( to chyba prawie finalna wersja tego posążka mógłbym tak powiedzieć...teraz biore się za reszte interfejsu...
MeG Napisano 1 Czerwiec 2003 Napisano 1 Czerwiec 2003 super naprawde swietna robota Mistrzu !! bardzo mi sie twoj styl podoba brawo brawo[piwo]:D[jupi]
Pablo Napisano 1 Czerwiec 2003 Napisano 1 Czerwiec 2003 jak dla mnie qlll :))) jeydnie co bym dodal to moze jakas poswiate wokol tej postaci?? lub jakis blur przy wlosach?? ja sie na 2d nie znam wiec nie bedziesz za bardzo tego do siebie :] keep working pozdr
Phantom Napisano 1 Czerwiec 2003 Autor Napisano 1 Czerwiec 2003 UpD MeG...thx [piwo] Pablo...każdy zna się na 2d...wystarczy że ma oczy...i mówi że mu się podoba albo nie...:D [piwo] a eto down inwentarza...zaraz będe łączył jedno z drugim...:D
MeG Napisano 1 Czerwiec 2003 Napisano 1 Czerwiec 2003 wow coraz ladniejsze sie to robi no mala perelka mi sie bardzo bardzo podoba kolorki super i te krwiste plamy miodzio ! czekam z niecerpliwoscia na wiecej !! siwtna pracka mozna mowiac w kolko [wow][wow][wow] brawa
saygon Napisano 1 Czerwiec 2003 Napisano 1 Czerwiec 2003 popraw wlosy, ale narazie idzie nieźle. tak dalej i moze dobrze będzie:-P
Phantom Napisano 2 Czerwiec 2003 Autor Napisano 2 Czerwiec 2003 MeG - :D say...zastanawiam się nad włosami ale nic innego mi nie przychodzi do głowy...jak by ktoś miał jakiś pomyśł to bardzo bym był wdzięczny...ale szczerze...to jak na posążek...to one pasują...no ale pomyśle... pozdro...
Phantom Napisano 2 Czerwiec 2003 Autor Napisano 2 Czerwiec 2003 UpD no dobra górną pierdułke tesh zrobiłem...teraz środek musze zrobić...coś czuje że te panny będą trzymać mane i życie...coś ale w grach diablo i podobnych...ale z tym to jeszcze musze się naradzić... pozdro...
Phantom Napisano 2 Czerwiec 2003 Autor Napisano 2 Czerwiec 2003 UpD a oto całość...bez środka narazie...nikt nic nie commentuje :( (szkoda :() pozdro...
Pablo Napisano 2 Czerwiec 2003 Napisano 2 Czerwiec 2003 kjak dla mnie qlll:))) tylko moglsbys dac tez to ciemnie..(rdza?! ) takze na ta postac tzn na niby jej tulow... pozdr
MeG Napisano 2 Czerwiec 2003 Napisano 2 Czerwiec 2003 wow super jestes mistrzem ! [wow] wyglada swietnie czekam na nowe updatey
SiD Napisano 2 Czerwiec 2003 Napisano 2 Czerwiec 2003 Nie no wypasik jak ty to robisz ... Kurde ja tess tak kce wypas wy mogło ywgladac na jakiesj stronece jako taki fajny delikatny inny layocik no nie ? hehe
Phantom Napisano 2 Czerwiec 2003 Autor Napisano 2 Czerwiec 2003 THX!!!! MeG - big THX !! :D Pablo...pomyślimy popatrzymy :D SiD...to jest genial idea...bez kitu nie wpadłem na to :D ale może niedługo zobaczysz ten layout in game :D say - główka pracuje/paruje znaczy się...ale podstawa myśle że jest dobra :P pozdro...thx all !! :D
RadX Napisano 2 Czerwiec 2003 Napisano 2 Czerwiec 2003 Zaraz mnie wszyscy pobiją ale uważam, że dół (wszystko poza panienkami) powinno być bardziej kamienne by się lepiej komponowało. Ja myślałem, żeby layout przedstawiał dosyć sielankową scenkę rodzajową ze świata ale twoja koncepcja też jest fajna. Podobają mi się 2 rzeczy (poza panienkami) orginalność i moja ulubiona (zielona) kolorystyka. Muszę porozumieć z jedną osobą bo w sumie nie chcę się wpierdzielać nie w swoją działkę a tym bardziej czepiać.
Phantom Napisano 2 Czerwiec 2003 Autor Napisano 2 Czerwiec 2003 Różni ludzie, mają różne widzenia na różne rzeczy...proste :D pozdro...
Phantom Napisano 2 Czerwiec 2003 Autor Napisano 2 Czerwiec 2003 Prawie Final Version nic nie mówie...:D pozdro...
MeG Napisano 2 Czerwiec 2003 Napisano 2 Czerwiec 2003 [wow][wow][wow] piekne piekne ... phantom przeszedles samego siebie brawa wielkie brawa i owacje na lezaco bo z kresla zlecialam !!! wow
RadX Napisano 2 Czerwiec 2003 Napisano 2 Czerwiec 2003 DAAAAA :o to odnośnie ostatniego Weź w obramówce u dołu zmniejsz trochę źarnistość i z rdzy zrób krew (poczerwień to) ten kawałeczek u góry zaczyna mi się podobać.
Pablo Napisano 2 Czerwiec 2003 Napisano 2 Czerwiec 2003 jesli ten srodek ma przypominac lod to lepiej zrobic nie mogles :)))...naprawde niezle :)) grauluje pzodr[piwo]
MeG Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 tylko ja i pablo i rad widzimy piekno tej pracy /o sorry cudownosc) dziewne pracka jest poprostu zaje***itd i nikt nic nie pisze .. dziwne oj dziwne :|
Phantom Napisano 3 Czerwiec 2003 Autor Napisano 3 Czerwiec 2003 heh...jakby ludzie omijali mój temat :(:(:(... pozdro...:)
giorgione Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 Jakość tego czegoś:D:D - po prostu szok!!!! :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o Giorgione
Phantom Napisano 3 Czerwiec 2003 Autor Napisano 3 Czerwiec 2003 Tutorial giorgione - thx :D wielu ludzi pyta jak zrobiłem środek tego inventa...więc zrobie krótkiego tutka :D 1. Znaleźć albo kupić deche paździeżową 1m na 1m (wciemcia rowki są jush w standardzie :D) 2. Gwoździem (ostrym w miare, może być śrubą) nanosimy na zakupioną desecke...sznyty :P znaczy się rysy wedle uznania... 3. Malujemy pokostem w celu uwydatnienia rys i pozbycia się wiurów...:D 4. Wkładamy pod skaner...i robimy dowolną ilość skanów :D 5. Tworzymy w PS pędzel będący skanem naszej deski... Banał :P
Phantom Napisano 3 Czerwiec 2003 Autor Napisano 3 Czerwiec 2003 UpD... to chyba jest podręczny schowek...ale ręki sobie uciąć nie dam :) [piwo]
giorgione Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 A mi się wydawało, że zwinąłeś fragment ławki z mojej byłej szkoły [lol2][lol2][lol2][lol2][lol2][lol2][lol2]. Giorgione
darkelf Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 mi sie wydaje ze to tlo moze byc troszke subtelniejsze :). Ale to wszystko bardzo fajne i mile :). Daj jakas wieksza alphe to te rysy tak w oczy sie nie beda rzucaly(moze taki ma byc efekt, no nie wiem :D).
Phantom Napisano 3 Czerwiec 2003 Autor Napisano 3 Czerwiec 2003 darkelf jeszcze sam nie wiem jak to będzie wyglądać w całości z wszystkimi bajerami...to co robie to jest mocny akcent początku(matryca :P)...oraz klimatu mający nadać jakiś konkretny wymiar dalszemu babraniu się z tym...więc jeszcze pare rzeczy napewno ulegnie poprawie :D pozdro...
RadX Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 Subtelniejsze to dobre słowo. I rozkręciło się forum :D
MeG Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 hmm mi sie podoba tak jak kest chociaz moze i macir racje z ta subtelnoscia ale i tak jest super !!! brawa dla phantoma !![wow]
RadX Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 To fakt choć trzeba go będzię zbesztać od czasu do czasu aby się nie rozpaskudził :D [soczek]
Phantom Napisano 3 Czerwiec 2003 Autor Napisano 3 Czerwiec 2003 dziękówka..:D będzie subtelniejsze...narazie to musze z projektantem gry dojść do porozumienia co mam dalej robić i żeby materiały mi powysyłał i po tłumaczył co nie co...:D narazie guzik do schowka i może pierwsza opcja w gdze :P (oczywiście żartuje wypełniłem puste miejsce tylko...) pozdro...
Phantom Napisano 4 Czerwiec 2003 Autor Napisano 4 Czerwiec 2003 UpD witam...a oto wersja menu...1 z 2 chyba...narazie zrobiłem obwódke...może dziś jeszcze zrobie środek... dla MeG versja inblood light :D
MeG Napisano 4 Czerwiec 2003 Napisano 4 Czerwiec 2003 o kurcze dla mnie !! wow dzieki wyglada super !! krwista obwodka swietnie !! no czekam na srodeczek ty zdolniacho ty ;)
giorgione Napisano 4 Czerwiec 2003 Napisano 4 Czerwiec 2003 Obwódka jest spoko! Czy ta czerwona linia też będzie na projekcie? Giorgione
Phantom Napisano 4 Czerwiec 2003 Autor Napisano 4 Czerwiec 2003 nie oczywiście że nie...ale to jest podkład...na którym się wzoruje...aby zrobić to co robie :D...wieczorkiem zamieszcze to co zrobiłem :D pozdro...
RadX Napisano 4 Czerwiec 2003 Napisano 4 Czerwiec 2003 Generalnie Verfluchten Verhojgen. Dorzuć blura na te zielone.
Phantom Napisano 4 Czerwiec 2003 Autor Napisano 4 Czerwiec 2003 UpD Rad - blur nie potrzebny :D MeG - środeczek :P skończyłem to menu...:D next please :P pozdro...
Rekomendowane odpowiedzi