Napisano 27 Czerwiec 200321 l Juz niedlugo ale w 3d pokaze wam elfa hi-poly [rotfl2] a z grafy 2d to texturki tylko potrafie robic :D nic wiecej. No ale czy ciezszy klimat ne jest odpowiedni dla gierki rpg ??
Napisano 27 Czerwiec 200321 l Autor a czy ktoś tu napisał że to jest finalna wersja?? bo chyba raczej nie...
Napisano 27 Czerwiec 200321 l no to zmien tlo na finalny kolor bo inaczej jak ludzie moga ocenic czy posag pasuje czy nie ??
Napisano 27 Czerwiec 200321 l Zgadzam się z Pablem. Ale nie można również zaprzeczyć, iż ostatnia wersja jest lepsza od przed ostaniej. Spróbuj zrobić wersję ZŁOTĄ.
Napisano 27 Czerwiec 200321 l Autor SKARABEUSH moge pozmieniać wszystko na tym rysku...więc krzyczeć albo czekać do końca ash skońćze i dopiero potem dobrać colory :) pozdro...
Napisano 27 Czerwiec 200321 l heh pomysl wyjebany w kosmos :D a jezeli chodzi o kolorystyke to jak taka ma byc to niech zostanie :D hehe cieszy oko :o POZDROWY [rotfl2]
Napisano 27 Czerwiec 200321 l hmm a mi taka kolorystyka nie pasuje, bardziej to sie kojarzy z SF a nie fantasy. wydaje mi się, że lepiej by było z odcieniami papirusu, i takimi także teksturkami. Ale kształt podoba mi się strasznie :)
Napisano 28 Czerwiec 200321 l Originally posted by Sylwiusz Dlaczego teksty sa po angielsku? Właśnie ??
Napisano 28 Czerwiec 200321 l Taaa, tez uwazam ze kolorystycznie to bardziej wyglada na Star Wars :D ale tak serio to sluchalem wczoraj muzyki RadX\'a ze niby tej do gry :D fajowa ale to menu w ogule sie z nia nie zgrywa. Muza ma ciezki klimat i tak powinno tez byc z reszta gry, mi sie wydaje ale sam concept jest zajebisty bravvva :o [rotfl2] POZDROWY
Napisano 28 Czerwiec 200321 l heh to co slyszalem to nie byla juz koncowa kompozycja :D to byly tylko krotkie utwory przykladowe ale w ciemnym raczej klimacie [rotfl2]. POZDROWY[dresik]
Napisano 28 Czerwiec 200321 l Originally posted by Sylwiusz RadX, dlaczego ja nie mam muzyki do gry? I co do cholery z tawerna? MASZ !! Już się biorę [dresik]
Napisano 28 Czerwiec 200321 l hmmm duzo sie dzialo gdt ,nie nie bylo :P. Co do menu... to jest dobre... ale moze jakies opcje/options... A co do tekstow w menu... to gra bedzie po angeilsku czy po polsku? Ja bym wolal angielski :).
Napisano 28 Czerwiec 200321 l Autor BiG UpdaT no i nareszcie pani Vena powróciła dziś do mnie i przemówiła \"Phantom baranie użyj coloru A0774C...\" i Phantom postąpił tak jak mu powiedziano :) co do textu...języka i ilości buttonów...to jestem otwarty na wszelkie propozycje...to co zrobiłem to prowizorka czekam ash się zgadacie i mi powiedzie :) 1. Menu Ingame...niestety elfki nie wytrzymały presji i musiałem je usunąć...może jak będe miał jakiś pomysł to kiedyś gdzieś je wrzuce :P 2. Ekran Loadingu...dzisiaj dostałem od Andertona świetny obrazek elfa...głównego bohatera...powiedział mi że nie wyrobie colorująć go...i miał racje a o wiele lepiej chyba wygląda w pseudo sephi :P pozdro...
Napisano 28 Czerwiec 200321 l Originally posted by darkelf hmmm duzo sie dzialo gdt ,nie nie bylo :P. Co do menu... to jest dobre... ale moze jakies opcje/options... A co do tekstow w menu... to gra bedzie po angeilsku czy po polsku? Ja bym wolal angielski :). JESTEŚMY POLAKAMI !! i chyba nie mamy się czego (pórcz rządu) wstydzić nie ? a pozatym spróbuj się bawić w translację dialogów [rotfl]
Napisano 28 Czerwiec 200321 l Nie ma sensu komętować tego :-) Dał bym po bokach jeszcze parę (jedną) kamyczków i brakuję \"Nowa Gra\". Zdrówko :|:]
Napisano 28 Czerwiec 200321 l Oto kilka klimatycznych zdjęć które ostatnio zrobiłem. Może pomogą niektórym lepiej wczuć się w grę :D
Napisano 28 Czerwiec 200321 l Zauważyłem, że bardzo często zaczołem robić zdjęcia pod kątem gry. Sorry Phantom za panoszenię się na twoim forum :D ps. Wysłałem Phantomowi lepszej jakości te niebo.
Napisano 28 Czerwiec 200321 l łaaadnie phantom, teraz to jest miodnie i świetnie, ale te kryształki pogłyby emitować jakąś inną poświate bo jakoś tak dziwnie - ale to już głupie moje czepianie się, jest ślicznie :)
Napisano 28 Czerwiec 200321 l A takie fajne byly te elfki w menu.:( A daloby radew umiescic logo Warhammera w menu???
Napisano 29 Czerwiec 200321 l RADX...na razie stronka stoi wmiesjscu....BO NIE WIEM JAKIE DZIALY MAJA BYC I CO MA BYC WNICH !!!!..a co do Menu...[wow][piwo] pozdr
Napisano 29 Czerwiec 200321 l heeee no wlasnie o to chodzilo !!!! :D Zajebiste menu hehe Tylko te literki na skarabeuszu sa malo widoczne (zmniejsz troche glow\'a) [rotfl2] ale tak poza tym to mmmmmm luxik !! POZDROWY [piwo]
Napisano 29 Czerwiec 200321 l Autor thx wielkie wszystkim :D sylwek...nie ma nie będzie efek...za dużo czasu na nie zmarnowałem :P nie podobały mi się jush... co do kryształów...to jeszcze może coś wykombonuje...jakieś bijące z nich światełka :D Dawid thx... pozdro...[piwo]
Napisano 29 Czerwiec 200321 l przepiekne i wiecej nie powiem bo nie trzeba wymiatajoco -profesjonalnie wyglada swietna robota ! gratuluje i ide dalej podziwiac :)[piwo] [piwo] [piwo]
Napisano 29 Czerwiec 200321 l Originally posted by Pablo RADX...na razie stronka stoi wmiesjscu....BO NIE WIEM JAKIE DZIALY MAJA BYC I CO MA BYC WNICH !!!!..a co do Menu...[wow][piwo] pozdr Działy to ci mogę wypisać. A o co w nich to się nie martw ja się tym zajmę tylko dasz mi dostęp.
Napisano 29 Czerwiec 200321 l 1. juz znasz moja opinie nt. menu :) 2. co do tych krysztalkow to mznaby zrobic jakis efekt programowy(tak jak czesto teraz jest w grach.... Chodzi mi o ot zeby te krysztalki zmienialy kolory czy cos, moze jakis blask... jakas animacja :). albo efekt ognia na napisie... takie pierdoly :).
Napisano 29 Czerwiec 200321 l i jeszcze jedno wymyslilem... moze tten obrazek elfa ze screena-loadingowego moglby byc tak uciety jak te grawerowania z boku ;). tak zeby to wygladalo bardziej spojnie... bo teraz te motywy zakrecone sa tkaie wstawione :).
Napisano 29 Czerwiec 200321 l Autor Główny Bohater zapomniałem że dostałem dzisiaj concept-arty :P co o nich myślicie?? pozdro...
Napisano 29 Czerwiec 200321 l no wiec, proponuje go nalazie odlozyc i zajac sie tawerna :).(czyli w twoim przypadku dawid sluga krasnala :P)
Napisano 29 Czerwiec 200321 l Narazie nikt tego elfa nie bedzie robil...poczekamy az inni zrobia zadnia te co maja teraz...i tedy pomyslimy kto go dostanie... pozdr
Napisano 29 Czerwiec 200321 l Pablo i Phantom będą następujące działu: autorzy fabula galeria nowowści Pliki GoD ->Terminy ->Regulamin ->Inne (dla twórców)
Napisano 30 Czerwiec 200321 l Originally posted by RadX Pablo i Phantom będą następujące działu: autorzy fabula galeria nowowści Pliki GoD ->Terminy ->Regulamin ->Inne (dla twórców) oki dizisaj sie za to wezme...a nie lepiej zamiast Autorzy - Sklad?? pozdr
Napisano 30 Czerwiec 200321 l Originally posted by giorgione Phantom to dla ciebie :D:D:D:D:D Giorgione elf spoko:)
Napisano 30 Czerwiec 200321 l Pablo rzeczywiście lepiej. Giorgione po prostu brak mi słów. Masę waszych szkiców trzeba będzie wykorzystać w grze nie tylko jako koncepty.
Napisano 30 Czerwiec 200321 l elf spoko:) nieeee... Po prostu facet się troszka zmachał ( Sylwiusz zwróć uwagę na jego prawą rękę - jak myślisz dlaczego jest zakryta):D:D:D:D:D Giorgione
Napisano 30 Czerwiec 200321 l Autor patrze i nie wierze swoim własnym oczom !! :O:O:O no to widze że Anderton będzie tesh w szoku :P jestem w szoku dla twoich umiejętności gior :) [piwo] teraz czekam na low poly do tego...:D pozdro...