Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Juz niedlugo ale w 3d pokaze wam elfa hi-poly [rotfl2] a z grafy 2d to texturki tylko potrafie robic :D nic wiecej. No ale czy ciezszy klimat ne jest odpowiedni dla gierki rpg ??

• Odpowiedzi 547
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Zgadzam się z Pablem.

Ale nie można również zaprzeczyć, iż ostatnia wersja jest lepsza od przed ostaniej.

Spróbuj zrobić wersję ZŁOTĄ.

Napisano

SKARABEUSH

moge pozmieniać wszystko na tym rysku...więc krzyczeć albo czekać do końca ash skońćze i dopiero potem dobrać colory :)

pozdro...

Napisano

heh pomysl wyjebany w kosmos :D a jezeli chodzi o kolorystyke to jak taka ma byc to niech zostanie :D hehe cieszy oko :o

POZDROWY [rotfl2]

Napisano

hmm a mi taka kolorystyka nie pasuje, bardziej to sie kojarzy z SF a nie fantasy. wydaje mi się, że lepiej by było z odcieniami papirusu, i takimi także teksturkami.

Ale kształt podoba mi się strasznie :)

Napisano

Taaa, tez uwazam ze kolorystycznie to bardziej wyglada na Star Wars :D ale tak serio to sluchalem wczoraj muzyki RadX\'a ze niby tej do gry :D fajowa ale to menu w ogule sie z nia nie zgrywa. Muza ma ciezki klimat i tak powinno tez byc z reszta gry, mi sie wydaje ale sam concept jest zajebisty bravvva :o [rotfl2]

POZDROWY

Napisano

heh to co slyszalem to nie byla juz koncowa kompozycja :D to byly tylko krotkie utwory przykladowe ale w ciemnym raczej klimacie [rotfl2].

POZDROWY[dresik]

Napisano
Originally posted by Sylwiusz

RadX, dlaczego ja nie mam muzyki do gry?

I co do cholery z tawerna?

MASZ !!

Już się biorę [dresik]

Napisano

hmmm duzo sie dzialo gdt ,nie nie bylo :P.

Co do menu... to jest dobre... ale moze jakies opcje/options...

A co do tekstow w menu... to gra bedzie po angeilsku czy po polsku? Ja bym wolal angielski :).

Napisano

BiG UpdaT

no i nareszcie pani Vena powróciła dziś do mnie i przemówiła \"Phantom baranie użyj coloru A0774C...\" i Phantom postąpił tak jak mu powiedziano :)

co do textu...języka i ilości buttonów...to jestem otwarty na wszelkie propozycje...to co zrobiłem to prowizorka czekam ash się zgadacie i mi powiedzie :)

1. Menu Ingame...niestety elfki nie wytrzymały presji i musiałem je usunąć...może jak będe miał jakiś pomysł to kiedyś gdzieś je wrzuce :P

kryszta%b3y-t%b3oEx.jpg

2. Ekran Loadingu...dzisiaj dostałem od Andertona świetny obrazek elfa...głównego bohatera...powiedział mi że nie wyrobie colorująć go...i miał racje a o wiele lepiej chyba wygląda w pseudo sephi :P

kryszta%b3y-t%b3oEx2.jpg

pozdro...

Napisano
Originally posted by darkelf

hmmm duzo sie dzialo gdt ,nie nie bylo :P.

Co do menu... to jest dobre... ale moze jakies opcje/options...

A co do tekstow w menu... to gra bedzie po angeilsku czy po polsku? Ja bym wolal angielski :).

JESTEŚMY POLAKAMI !! i chyba nie mamy się czego (pórcz rządu) wstydzić nie ?

a pozatym spróbuj się bawić w translację dialogów [rotfl]

Napisano

Zauważyłem, że bardzo często zaczołem robić zdjęcia pod kątem gry.

Sorry Phantom za panoszenię się na twoim forum :D

ps. Wysłałem Phantomowi lepszej jakości te niebo.

Napisano

łaaadnie phantom, teraz to jest miodnie i świetnie, ale te kryształki pogłyby emitować jakąś inną poświate bo jakoś tak dziwnie - ale to już głupie moje czepianie się, jest ślicznie :)

Napisano

RADX...na razie stronka stoi wmiesjscu....BO NIE WIEM JAKIE DZIALY MAJA BYC I CO MA BYC WNICH !!!!..a co do Menu...[wow][piwo]

pozdr

Napisano

heeee no wlasnie o to chodzilo !!!! :D Zajebiste menu hehe Tylko te literki na skarabeuszu sa malo widoczne (zmniejsz troche glow\'a) [rotfl2] ale tak poza tym to mmmmmm luxik !!

POZDROWY [piwo]

Napisano

thx wielkie wszystkim :D

sylwek...nie ma nie będzie efek...za dużo czasu na nie zmarnowałem :P nie podobały mi się jush...

co do kryształów...to jeszcze może coś wykombonuje...jakieś bijące z nich światełka :D

Dawid thx...

pozdro...[piwo]

Napisano

przepiekne i wiecej nie powiem bo nie trzeba wymiatajoco -profesjonalnie wyglada swietna robota ! gratuluje i ide dalej podziwiac :)[piwo] [piwo] [piwo]

Napisano
Originally posted by Pablo

RADX...na razie stronka stoi wmiesjscu....BO NIE WIEM JAKIE DZIALY MAJA BYC I CO MA BYC WNICH !!!!..a co do Menu...[wow][piwo]

pozdr

Działy to ci mogę wypisać.

A o co w nich to się nie martw ja się tym zajmę tylko dasz mi dostęp.

Napisano

1. juz znasz moja opinie nt. menu :)

2. co do tych krysztalkow to mznaby zrobic jakis efekt programowy(tak jak czesto teraz jest w grach.... Chodzi mi o ot zeby te krysztalki zmienialy kolory czy cos, moze jakis blask... jakas animacja :).

albo efekt ognia na napisie... takie pierdoly :).

Napisano

i jeszcze jedno wymyslilem... moze tten obrazek elfa ze screena-loadingowego moglby byc tak uciety jak te grawerowania z boku ;). tak zeby to wygladalo bardziej spojnie... bo teraz te motywy zakrecone sa tkaie wstawione :).

Napisano

Narazie nikt tego elfa nie bedzie robil...poczekamy az inni zrobia zadnia te co maja teraz...i tedy pomyslimy kto go dostanie...

pozdr

Napisano

Pablo i Phantom będą następujące działu:

autorzy

fabula

galeria

nowowści

Pliki

GoD ->Terminy

->Regulamin

->Inne (dla twórców)

Napisano
Originally posted by RadX

Pablo i Phantom będą następujące działu:

autorzy

fabula

galeria

nowowści

Pliki

GoD ->Terminy

->Regulamin

->Inne (dla twórców)

oki dizisaj sie za to wezme...a nie lepiej zamiast Autorzy - Sklad??

pozdr

Napisano

Pablo rzeczywiście lepiej.

Giorgione po prostu brak mi słów.

Masę waszych szkiców trzeba będzie wykorzystać w grze nie tylko jako koncepty.

Napisano

elf spoko:)

nieeee...

Po prostu facet się troszka zmachał ( Sylwiusz zwróć uwagę na jego prawą rękę - jak myślisz dlaczego jest zakryta):D:D:D:D:D

Giorgione

Napisano

patrze i nie wierze swoim własnym oczom !! :O:O:O no to widze że Anderton będzie tesh w szoku :P jestem w szoku dla twoich umiejętności gior :) [piwo] teraz czekam na low poly do tego...:D

pozdro...