c00pa Napisano 27 Czerwiec 2003 Napisano 27 Czerwiec 2003 Juz niedlugo ale w 3d pokaze wam elfa hi-poly [rotfl2] a z grafy 2d to texturki tylko potrafie robic :D nic wiecej. No ale czy ciezszy klimat ne jest odpowiedni dla gierki rpg ??
Phantom Napisano 27 Czerwiec 2003 Autor Napisano 27 Czerwiec 2003 a czy ktoś tu napisał że to jest finalna wersja?? bo chyba raczej nie...
c00pa Napisano 27 Czerwiec 2003 Napisano 27 Czerwiec 2003 no to zmien tlo na finalny kolor bo inaczej jak ludzie moga ocenic czy posag pasuje czy nie ??
RadX Napisano 27 Czerwiec 2003 Napisano 27 Czerwiec 2003 Zgadzam się z Pablem. Ale nie można również zaprzeczyć, iż ostatnia wersja jest lepsza od przed ostaniej. Spróbuj zrobić wersję ZŁOTĄ.
Phantom Napisano 27 Czerwiec 2003 Autor Napisano 27 Czerwiec 2003 SKARABEUSH moge pozmieniać wszystko na tym rysku...więc krzyczeć albo czekać do końca ash skońćze i dopiero potem dobrać colory :) pozdro...
c00pa Napisano 27 Czerwiec 2003 Napisano 27 Czerwiec 2003 heh pomysl wyjebany w kosmos :D a jezeli chodzi o kolorystyke to jak taka ma byc to niech zostanie :D hehe cieszy oko :o POZDROWY [rotfl2]
dawid Napisano 27 Czerwiec 2003 Napisano 27 Czerwiec 2003 hmm a mi taka kolorystyka nie pasuje, bardziej to sie kojarzy z SF a nie fantasy. wydaje mi się, że lepiej by było z odcieniami papirusu, i takimi także teksturkami. Ale kształt podoba mi się strasznie :)
RadX Napisano 28 Czerwiec 2003 Napisano 28 Czerwiec 2003 Originally posted by Sylwiusz Dlaczego teksty sa po angielsku? Właśnie ??
c00pa Napisano 28 Czerwiec 2003 Napisano 28 Czerwiec 2003 Taaa, tez uwazam ze kolorystycznie to bardziej wyglada na Star Wars :D ale tak serio to sluchalem wczoraj muzyki RadX\'a ze niby tej do gry :D fajowa ale to menu w ogule sie z nia nie zgrywa. Muza ma ciezki klimat i tak powinno tez byc z reszta gry, mi sie wydaje ale sam concept jest zajebisty bravvva :o [rotfl2] POZDROWY
Sylwiusz Napisano 28 Czerwiec 2003 Napisano 28 Czerwiec 2003 RadX, dlaczego ja nie mam muzyki do gry? I co do cholery z tawerna?
c00pa Napisano 28 Czerwiec 2003 Napisano 28 Czerwiec 2003 heh to co slyszalem to nie byla juz koncowa kompozycja :D to byly tylko krotkie utwory przykladowe ale w ciemnym raczej klimacie [rotfl2]. POZDROWY[dresik]
RadX Napisano 28 Czerwiec 2003 Napisano 28 Czerwiec 2003 Originally posted by Sylwiusz RadX, dlaczego ja nie mam muzyki do gry? I co do cholery z tawerna? MASZ !! Już się biorę [dresik]
darkelf Napisano 28 Czerwiec 2003 Napisano 28 Czerwiec 2003 hmmm duzo sie dzialo gdt ,nie nie bylo :P. Co do menu... to jest dobre... ale moze jakies opcje/options... A co do tekstow w menu... to gra bedzie po angeilsku czy po polsku? Ja bym wolal angielski :).
Phantom Napisano 28 Czerwiec 2003 Autor Napisano 28 Czerwiec 2003 BiG UpdaT no i nareszcie pani Vena powróciła dziś do mnie i przemówiła \"Phantom baranie użyj coloru A0774C...\" i Phantom postąpił tak jak mu powiedziano :) co do textu...języka i ilości buttonów...to jestem otwarty na wszelkie propozycje...to co zrobiłem to prowizorka czekam ash się zgadacie i mi powiedzie :) 1. Menu Ingame...niestety elfki nie wytrzymały presji i musiałem je usunąć...może jak będe miał jakiś pomysł to kiedyś gdzieś je wrzuce :P 2. Ekran Loadingu...dzisiaj dostałem od Andertona świetny obrazek elfa...głównego bohatera...powiedział mi że nie wyrobie colorująć go...i miał racje a o wiele lepiej chyba wygląda w pseudo sephi :P pozdro...
RadX Napisano 28 Czerwiec 2003 Napisano 28 Czerwiec 2003 Originally posted by darkelf hmmm duzo sie dzialo gdt ,nie nie bylo :P. Co do menu... to jest dobre... ale moze jakies opcje/options... A co do tekstow w menu... to gra bedzie po angeilsku czy po polsku? Ja bym wolal angielski :). JESTEŚMY POLAKAMI !! i chyba nie mamy się czego (pórcz rządu) wstydzić nie ? a pozatym spróbuj się bawić w translację dialogów [rotfl]
RadX Napisano 28 Czerwiec 2003 Napisano 28 Czerwiec 2003 Nie ma sensu komętować tego :-) Dał bym po bokach jeszcze parę (jedną) kamyczków i brakuję \"Nowa Gra\". Zdrówko :|:]
RadX Napisano 28 Czerwiec 2003 Napisano 28 Czerwiec 2003 Pablo jak strona ? Ten napis bym dał na górę strony !!
saygon Napisano 28 Czerwiec 2003 Napisano 28 Czerwiec 2003 ladnie ladnie, jakprofesjonalna gierka. panowie chwalę. chwalę
RadX Napisano 28 Czerwiec 2003 Napisano 28 Czerwiec 2003 Oto kilka klimatycznych zdjęć które ostatnio zrobiłem. Może pomogą niektórym lepiej wczuć się w grę :D
RadX Napisano 28 Czerwiec 2003 Napisano 28 Czerwiec 2003 Zauważyłem, że bardzo często zaczołem robić zdjęcia pod kątem gry. Sorry Phantom za panoszenię się na twoim forum :D ps. Wysłałem Phantomowi lepszej jakości te niebo.
dawid Napisano 28 Czerwiec 2003 Napisano 28 Czerwiec 2003 łaaadnie phantom, teraz to jest miodnie i świetnie, ale te kryształki pogłyby emitować jakąś inną poświate bo jakoś tak dziwnie - ale to już głupie moje czepianie się, jest ślicznie :)
dawid Napisano 28 Czerwiec 2003 Napisano 28 Czerwiec 2003 jak by ktoś był zainteresowany to zrobiłem takie 2 texturki papirusu
dawid Napisano 28 Czerwiec 2003 Napisano 28 Czerwiec 2003 jako podkład sie nadaje, oczywiscie ammtez w większej rozdzielczosci
Sylwiusz Napisano 28 Czerwiec 2003 Napisano 28 Czerwiec 2003 A takie fajne byly te elfki w menu.:( A daloby radew umiescic logo Warhammera w menu???
Pablo Napisano 29 Czerwiec 2003 Napisano 29 Czerwiec 2003 RADX...na razie stronka stoi wmiesjscu....BO NIE WIEM JAKIE DZIALY MAJA BYC I CO MA BYC WNICH !!!!..a co do Menu...[wow][piwo] pozdr
c00pa Napisano 29 Czerwiec 2003 Napisano 29 Czerwiec 2003 heeee no wlasnie o to chodzilo !!!! :D Zajebiste menu hehe Tylko te literki na skarabeuszu sa malo widoczne (zmniejsz troche glow\'a) [rotfl2] ale tak poza tym to mmmmmm luxik !! POZDROWY [piwo]
Phantom Napisano 29 Czerwiec 2003 Autor Napisano 29 Czerwiec 2003 thx wielkie wszystkim :D sylwek...nie ma nie będzie efek...za dużo czasu na nie zmarnowałem :P nie podobały mi się jush... co do kryształów...to jeszcze może coś wykombonuje...jakieś bijące z nich światełka :D Dawid thx... pozdro...[piwo]
MeG Napisano 29 Czerwiec 2003 Napisano 29 Czerwiec 2003 przepiekne i wiecej nie powiem bo nie trzeba wymiatajoco -profesjonalnie wyglada swietna robota ! gratuluje i ide dalej podziwiac :)[piwo] [piwo] [piwo]
RadX Napisano 29 Czerwiec 2003 Napisano 29 Czerwiec 2003 Originally posted by Pablo RADX...na razie stronka stoi wmiesjscu....BO NIE WIEM JAKIE DZIALY MAJA BYC I CO MA BYC WNICH !!!!..a co do Menu...[wow][piwo] pozdr Działy to ci mogę wypisać. A o co w nich to się nie martw ja się tym zajmę tylko dasz mi dostęp.
darkelf Napisano 29 Czerwiec 2003 Napisano 29 Czerwiec 2003 1. juz znasz moja opinie nt. menu :) 2. co do tych krysztalkow to mznaby zrobic jakis efekt programowy(tak jak czesto teraz jest w grach.... Chodzi mi o ot zeby te krysztalki zmienialy kolory czy cos, moze jakis blask... jakas animacja :). albo efekt ognia na napisie... takie pierdoly :).
darkelf Napisano 29 Czerwiec 2003 Napisano 29 Czerwiec 2003 i jeszcze jedno wymyslilem... moze tten obrazek elfa ze screena-loadingowego moglby byc tak uciety jak te grawerowania z boku ;). tak zeby to wygladalo bardziej spojnie... bo teraz te motywy zakrecone sa tkaie wstawione :).
Phantom Napisano 29 Czerwiec 2003 Autor Napisano 29 Czerwiec 2003 Główny Bohater zapomniałem że dostałem dzisiaj concept-arty :P co o nich myślicie?? pozdro...
darkelf Napisano 29 Czerwiec 2003 Napisano 29 Czerwiec 2003 no wiec, proponuje go nalazie odlozyc i zajac sie tawerna :).(czyli w twoim przypadku dawid sluga krasnala :P)
Pablo Napisano 29 Czerwiec 2003 Napisano 29 Czerwiec 2003 Narazie nikt tego elfa nie bedzie robil...poczekamy az inni zrobia zadnia te co maja teraz...i tedy pomyslimy kto go dostanie... pozdr
RadX Napisano 29 Czerwiec 2003 Napisano 29 Czerwiec 2003 Pablo i Phantom będą następujące działu: autorzy fabula galeria nowowści Pliki GoD ->Terminy ->Regulamin ->Inne (dla twórców)
Pablo Napisano 30 Czerwiec 2003 Napisano 30 Czerwiec 2003 Originally posted by RadX Pablo i Phantom będą następujące działu: autorzy fabula galeria nowowści Pliki GoD ->Terminy ->Regulamin ->Inne (dla twórców) oki dizisaj sie za to wezme...a nie lepiej zamiast Autorzy - Sklad?? pozdr
giorgione Napisano 30 Czerwiec 2003 Napisano 30 Czerwiec 2003 Phantom to dla ciebie :D:D:D:D:D Giorgione
Sylwiusz Napisano 30 Czerwiec 2003 Napisano 30 Czerwiec 2003 Originally posted by giorgione Phantom to dla ciebie :D:D:D:D:D Giorgione elf spoko:)
RadX Napisano 30 Czerwiec 2003 Napisano 30 Czerwiec 2003 Pablo rzeczywiście lepiej. Giorgione po prostu brak mi słów. Masę waszych szkiców trzeba będzie wykorzystać w grze nie tylko jako koncepty.
giorgione Napisano 30 Czerwiec 2003 Napisano 30 Czerwiec 2003 elf spoko:) nieeee... Po prostu facet się troszka zmachał ( Sylwiusz zwróć uwagę na jego prawą rękę - jak myślisz dlaczego jest zakryta):D:D:D:D:D Giorgione
Phantom Napisano 30 Czerwiec 2003 Autor Napisano 30 Czerwiec 2003 patrze i nie wierze swoim własnym oczom !! :O:O:O no to widze że Anderton będzie tesh w szoku :P jestem w szoku dla twoich umiejętności gior :) [piwo] teraz czekam na low poly do tego...:D pozdro...
Rekomendowane odpowiedzi