Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

momentoftruth_wojtala.jpg

Dziekuje za komentarze moich poprzednich smoczych prac. Ciesze sie,

ze sa ok, a wszelkie uwagi i sugestie biore do serca. Przyznam sie

ze dzisiaj patrze na tamte prace juz inaczej i pozmienialbym to i owo... ale tak to juz jest :)

Żeby juz nie zalewac forum postami, zamieszczam w jednym watku pozostale smocze prace, ktore chcialem Wam zaprezentowac. Moje ulubione :)

Chwila prawdy - pare godzin szybkiego, niemalże wściekłego rysowania :)

forthcomingfear_wojtala.jpg

Nadchodzący strach - jeden wieczor przy nastrojowej gitarowej muzyce ...

insectdragon_wojtala.jpg

Strzeżone przejście - realizacja ok 2 wieczory

pozdrowienia,

• Odpowiedzi 32
  • Wyświetleń 7,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

imo 2 pierwsze do bani :P trzecie wspaniała robota - zwłaszcza skałki ;)

ps. widziałem już wcześniej ;)

Napisano

Najbardziej podoba mi się nr. 1. Ale jak już pisałem na privie: To są jedne z najlepszych pracek w Twoim portfolio. I są naprawdę *********. Dla mnie full - prof. bez dwóch zdań.

W pierwszym jest niesamowity klimat i dynamika. Zabrudzenia też sprawiaja jakbyś tam naprawdę był.

Napisano

Pierwsza gdyby nie było tyle czerni byłaby całkiem całkiem... druga jest taka średnia ale trzecia jest super...

Napisano

Najorsza jest pierwsza pracka. 2 zajebisty klimat. 3 najlepsza.

Napisano

3 pracka niesamowita, wspanialy klimat...jak to mozliwe zrobic cos takiego w 2 wieczory :/, jestem pod wrazeniem

Napisano

wojtalala. wiesz kto wygrał na labiryntboox... bo widze że tam wysyłałeś nie ktoore smokopodobnniaki..

Napisano

Myśle, że w 1. niebo powinno być dużo łagodniejsze, w 2. jest fajny klimat i ciekawy smok, 3. fantastyczny smoczek. Widać, że smocze klimaty nie są Ci obce, kombinujesz z nimi jak możesz ;-)

Napisano

2D to nie moja działka........ ale *********.

edir: o proszę jakie fajne gwiazdeczki wyskoczyły , a tam być powinno Z A J E D W A B I S T E

Napisano

1. świetna, dynamiczna, mroczna, fajny przekrzywiony kadr. Nie przeszkadza mi czarny.

3. przekombinowany ten insektosmok :)

Bardzo fajnie.

Napisano

nom fajowe toto ... w 1 jest dzikosc siuper w 2 klimat (i jak dla mnie debest)3 tez mniem przekonuje ładnie ciachasz, ciachaj dalej

poz

Napisano

niesamowiete dla mnie sa 2 pierwsze, sa najbardziej ekspresyjne, bardzo bardzo mi sie podobaja, niestety zeby odniosly skukces,pewnie musialbys je skrobac i piescic, oczywiscie dla mnie nic im nie brakuje, forma sto razy lepsza niz design Pierscieni.

pozdrawiam dawaj dawaj

Napisano

i mnie sie podobaja. jaka muza gitarowa tak dziala? :)

Napisano
  • Autor

Wszyscy: dzieki za komentarze i krytyke ! :) troche odbilo mi z tymi smokami ale swietnie mi sie to rysowalo...

Asfalton: dzieki :) doing my best.

the 3nasty: info na stronie organizatora konkursu :->

Misi3ck: Z tego co pamietam natrafilem na taka dziwna audycje na internetowym bbc1, czyli http://www.bbc.co.uk/radio/aod/mainframe.shtml?http://www.bbc.co.uk/radio/aod/radio1_promo.shtml , (Breezeblock ktorego cos ostatnio nie ma)- polaczenie jakiegos death metalu i muzyki operowej oraz mocnych elektronicznych miksów klasycznych kawalkow soundtracku z matrixa - brzmi strasznie ale bylo piekne. choc dzikie, no coz lubie rozna dziwna muzyke :p jak ktos chce moge podeslac playliste bo sobie az sciaglem:P ah o muzyce to ja moge pisac :-P

Napisano

JA o muzyce równierz, i tes dziwną lubię, czasem nawet taką schziową. Moze od tej muzy taka kolorystyka hehe, 1 mi sie podoba, na 1 rzut oka wydaje sie byc bardzo szczegolowe.

Napisano

1 Pracka jest super. Swietny klimat. Ta ziarnistosc sprawia ze naprawde czuc klimat bitwy. Super! Choc jak widze wiekszosci najbardziej sie podoba 3, ktora u mnie sie akurat nie wyswietla :)

Ps. Ale po sprawdzeniu w Twoim portfolio nadal jestem zdania ze 1 jest the best. Wogole fajnie stronka zrobiona. Szkoda tylko, ze przycisk wstecz na przegladarce cofa odrazu do poprzedniej witryny :/

Napisano

Niesamowity klimat, swietne wykonanie, coz wiecej chceic:)Tak na marginmesie gratuluje rezultatów z abstractu.pozdro

Napisano

Hej Mistrzu w malowaniu smoków, twoje prace robią ogromne wrażenie, zazdroszczę talentu

Napisano

jestem twoim fanem :) najbardziej mnie pierwsza praca urzekła za dynamike, a trzecia jest maksymalnie piękna pod względem detali, super :)

Napisano

stary - ja sie na tym nie znam, ale moge ci zagwarantowac ze 3 praca ma minimum tydzien(!) na tapecie...respect

Napisano

mysle ze prace wzbogaciloby dodanie chociaz jeszcze jednego koloru, a pozatym fajniascie fajno, :).pozdr

Napisano

Pracki sa super. To prawda ze pierwsza podoba mi sie mniej - ale to i tak swietna praca - poprostu kolejne jeszcze fajniejsze - ale to juz pewnie kwestia gustu :)

pozdrawiam :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.