Wojtala Napisano 5 Czerwiec 2005 Napisano 5 Czerwiec 2005 Dziekuje za komentarze moich poprzednich smoczych prac. Ciesze sie, ze sa ok, a wszelkie uwagi i sugestie biore do serca. Przyznam sie ze dzisiaj patrze na tamte prace juz inaczej i pozmienialbym to i owo... ale tak to juz jest :) Żeby juz nie zalewac forum postami, zamieszczam w jednym watku pozostale smocze prace, ktore chcialem Wam zaprezentowac. Moje ulubione :) Chwila prawdy - pare godzin szybkiego, niemalże wściekłego rysowania :) Nadchodzący strach - jeden wieczor przy nastrojowej gitarowej muzyce ... Strzeżone przejście - realizacja ok 2 wieczory pozdrowienia,
xeav Napisano 5 Czerwiec 2005 Napisano 5 Czerwiec 2005 2 pierwsze jakieś ciemne, 3 bardzo mi się podoba
Tlaloc Napisano 5 Czerwiec 2005 Napisano 5 Czerwiec 2005 mnie sie 1 podoba, tylko troche za duzo czarnego
Hindus Napisano 5 Czerwiec 2005 Napisano 5 Czerwiec 2005 imo 2 pierwsze do bani :P trzecie wspaniała robota - zwłaszcza skałki ;) ps. widziałem już wcześniej ;)
Maceo Napisano 5 Czerwiec 2005 Napisano 5 Czerwiec 2005 Najbardziej podoba mi się nr. 1. Ale jak już pisałem na privie: To są jedne z najlepszych pracek w Twoim portfolio. I są naprawdę *********. Dla mnie full - prof. bez dwóch zdań. W pierwszym jest niesamowity klimat i dynamika. Zabrudzenia też sprawiaja jakbyś tam naprawdę był.
Marduk Napisano 5 Czerwiec 2005 Napisano 5 Czerwiec 2005 Pierwsza gdyby nie było tyle czerni byłaby całkiem całkiem... druga jest taka średnia ale trzecia jest super...
kubi Napisano 5 Czerwiec 2005 Napisano 5 Czerwiec 2005 Najorsza jest pierwsza pracka. 2 zajebisty klimat. 3 najlepsza.
thud Napisano 5 Czerwiec 2005 Napisano 5 Czerwiec 2005 3 pracka niesamowita, wspanialy klimat...jak to mozliwe zrobic cos takiego w 2 wieczory :/, jestem pod wrazeniem
tHE_3nasty Napisano 5 Czerwiec 2005 Napisano 5 Czerwiec 2005 wojtalala. wiesz kto wygrał na labiryntboox... bo widze że tam wysyłałeś nie ktoore smokopodobnniaki..
LHT Napisano 5 Czerwiec 2005 Napisano 5 Czerwiec 2005 Myśle, że w 1. niebo powinno być dużo łagodniejsze, w 2. jest fajny klimat i ciekawy smok, 3. fantastyczny smoczek. Widać, że smocze klimaty nie są Ci obce, kombinujesz z nimi jak możesz ;-)
Reanimator Napisano 6 Czerwiec 2005 Napisano 6 Czerwiec 2005 Najlepszy, najgorszy... O czym Wy mowicie? Wszystkie swietne! :)
razor Napisano 6 Czerwiec 2005 Napisano 6 Czerwiec 2005 2D to nie moja działka........ ale *********. edir: o proszę jakie fajne gwiazdeczki wyskoczyły , a tam być powinno Z A J E D W A B I S T E
brite Napisano 6 Czerwiec 2005 Napisano 6 Czerwiec 2005 1. świetna, dynamiczna, mroczna, fajny przekrzywiony kadr. Nie przeszkadza mi czarny. 3. przekombinowany ten insektosmok :) Bardzo fajnie.
little-ninja Napisano 6 Czerwiec 2005 Napisano 6 Czerwiec 2005 nom fajowe toto ... w 1 jest dzikosc siuper w 2 klimat (i jak dla mnie debest)3 tez mniem przekonuje ładnie ciachasz, ciachaj dalej poz
asfalton Napisano 6 Czerwiec 2005 Napisano 6 Czerwiec 2005 niesamowiete dla mnie sa 2 pierwsze, sa najbardziej ekspresyjne, bardzo bardzo mi sie podobaja, niestety zeby odniosly skukces,pewnie musialbys je skrobac i piescic, oczywiscie dla mnie nic im nie brakuje, forma sto razy lepsza niz design Pierscieni. pozdrawiam dawaj dawaj
Gość Misi3ck Napisano 6 Czerwiec 2005 Napisano 6 Czerwiec 2005 i mnie sie podobaja. jaka muza gitarowa tak dziala? :)
Wojtala Napisano 6 Czerwiec 2005 Autor Napisano 6 Czerwiec 2005 Wszyscy: dzieki za komentarze i krytyke ! :) troche odbilo mi z tymi smokami ale swietnie mi sie to rysowalo... Asfalton: dzieki :) doing my best. the 3nasty: info na stronie organizatora konkursu :-> Misi3ck: Z tego co pamietam natrafilem na taka dziwna audycje na internetowym bbc1, czyli http://www.bbc.co.uk/radio/aod/mainframe.shtml?http://www.bbc.co.uk/radio/aod/radio1_promo.shtml , (Breezeblock ktorego cos ostatnio nie ma)- polaczenie jakiegos death metalu i muzyki operowej oraz mocnych elektronicznych miksów klasycznych kawalkow soundtracku z matrixa - brzmi strasznie ale bylo piekne. choc dzikie, no coz lubie rozna dziwna muzyke :p jak ktos chce moge podeslac playliste bo sobie az sciaglem:P ah o muzyce to ja moge pisac :-P
Conrad Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 JA o muzyce równierz, i tes dziwną lubię, czasem nawet taką schziową. Moze od tej muzy taka kolorystyka hehe, 1 mi sie podoba, na 1 rzut oka wydaje sie byc bardzo szczegolowe.
KaleN Napisano 10 Czerwiec 2005 Napisano 10 Czerwiec 2005 1 Pracka jest super. Swietny klimat. Ta ziarnistosc sprawia ze naprawde czuc klimat bitwy. Super! Choc jak widze wiekszosci najbardziej sie podoba 3, ktora u mnie sie akurat nie wyswietla :) Ps. Ale po sprawdzeniu w Twoim portfolio nadal jestem zdania ze 1 jest the best. Wogole fajnie stronka zrobiona. Szkoda tylko, ze przycisk wstecz na przegladarce cofa odrazu do poprzedniej witryny :/
Amok Napisano 14 Czerwiec 2005 Napisano 14 Czerwiec 2005 praca nr2/ jest total ! idz w tym kierunku...
mnemon Napisano 28 Czerwiec 2005 Napisano 28 Czerwiec 2005 Niesamowity klimat, swietne wykonanie, coz wiecej chceic:)Tak na marginmesie gratuluje rezultatów z abstractu.pozdro
Loreena Napisano 30 Czerwiec 2005 Napisano 30 Czerwiec 2005 Hej Mistrzu w malowaniu smoków, twoje prace robią ogromne wrażenie, zazdroszczę talentu
Tomasz S. Kruk Napisano 29 Lipiec 2005 Napisano 29 Lipiec 2005 jestem twoim fanem :) najbardziej mnie pierwsza praca urzekła za dynamike, a trzecia jest maksymalnie piękna pod względem detali, super :)
mlody_ Napisano 30 Lipiec 2005 Napisano 30 Lipiec 2005 stary - ja sie na tym nie znam, ale moge ci zagwarantowac ze 3 praca ma minimum tydzien(!) na tapecie...respect
plumbum Napisano 4 Sierpień 2005 Napisano 4 Sierpień 2005 mysle ze prace wzbogaciloby dodanie chociaz jeszcze jednego koloru, a pozatym fajniascie fajno, :).pozdr
kannu Napisano 4 Sierpień 2005 Napisano 4 Sierpień 2005 Pracki sa super. To prawda ze pierwsza podoba mi sie mniej - ale to i tak swietna praca - poprostu kolejne jeszcze fajniejsze - ale to juz pewnie kwestia gustu :) pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi