Wojtala Napisano 5 Czerwiec 2005 Share Napisano 5 Czerwiec 2005 Dziekuje za komentarze moich poprzednich smoczych prac. Ciesze sie, ze sa ok, a wszelkie uwagi i sugestie biore do serca. Przyznam sie ze dzisiaj patrze na tamte prace juz inaczej i pozmienialbym to i owo... ale tak to juz jest :) Żeby juz nie zalewac forum postami, zamieszczam w jednym watku pozostale smocze prace, ktore chcialem Wam zaprezentowac. Moje ulubione :) Chwila prawdy - pare godzin szybkiego, niemalże wściekłego rysowania :) Nadchodzący strach - jeden wieczor przy nastrojowej gitarowej muzyce ... Strzeżone przejście - realizacja ok 2 wieczory pozdrowienia, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 5 Czerwiec 2005 Share Napisano 5 Czerwiec 2005 2 pierwsze jakieś ciemne, 3 bardzo mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tlaloc Napisano 5 Czerwiec 2005 Share Napisano 5 Czerwiec 2005 mnie sie 1 podoba, tylko troche za duzo czarnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Czerwiec 2005 Share Napisano 5 Czerwiec 2005 imo 2 pierwsze do bani :P trzecie wspaniała robota - zwłaszcza skałki ;) ps. widziałem już wcześniej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maceo Napisano 5 Czerwiec 2005 Share Napisano 5 Czerwiec 2005 Najbardziej podoba mi się nr. 1. Ale jak już pisałem na privie: To są jedne z najlepszych pracek w Twoim portfolio. I są naprawdę *********. Dla mnie full - prof. bez dwóch zdań. W pierwszym jest niesamowity klimat i dynamika. Zabrudzenia też sprawiaja jakbyś tam naprawdę był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 5 Czerwiec 2005 Share Napisano 5 Czerwiec 2005 3 zajebista JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 5 Czerwiec 2005 Share Napisano 5 Czerwiec 2005 Pierwsza gdyby nie było tyle czerni byłaby całkiem całkiem... druga jest taka średnia ale trzecia jest super... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mergan Napisano 5 Czerwiec 2005 Share Napisano 5 Czerwiec 2005 Ekstra jest pierwsze ma super klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 5 Czerwiec 2005 Share Napisano 5 Czerwiec 2005 Najorsza jest pierwsza pracka. 2 zajebisty klimat. 3 najlepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 5 Czerwiec 2005 Share Napisano 5 Czerwiec 2005 3 pracka niesamowita, wspanialy klimat...jak to mozliwe zrobic cos takiego w 2 wieczory :/, jestem pod wrazeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 5 Czerwiec 2005 Share Napisano 5 Czerwiec 2005 pierdzielicie .. pierwsza jest swietna ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tHE_3nasty Napisano 5 Czerwiec 2005 Share Napisano 5 Czerwiec 2005 wojtalala. wiesz kto wygrał na labiryntboox... bo widze że tam wysyłałeś nie ktoore smokopodobnniaki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LHT Napisano 5 Czerwiec 2005 Share Napisano 5 Czerwiec 2005 Myśle, że w 1. niebo powinno być dużo łagodniejsze, w 2. jest fajny klimat i ciekawy smok, 3. fantastyczny smoczek. Widać, że smocze klimaty nie są Ci obce, kombinujesz z nimi jak możesz ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 6 Czerwiec 2005 Share Napisano 6 Czerwiec 2005 Najlepszy, najgorszy... O czym Wy mowicie? Wszystkie swietne! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 6 Czerwiec 2005 Share Napisano 6 Czerwiec 2005 3 ma klimat.....super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 6 Czerwiec 2005 Share Napisano 6 Czerwiec 2005 2D to nie moja działka........ ale *********. edir: o proszę jakie fajne gwiazdeczki wyskoczyły , a tam być powinno Z A J E D W A B I S T E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brite Napisano 6 Czerwiec 2005 Share Napisano 6 Czerwiec 2005 1. świetna, dynamiczna, mroczna, fajny przekrzywiony kadr. Nie przeszkadza mi czarny. 3. przekombinowany ten insektosmok :) Bardzo fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 6 Czerwiec 2005 Share Napisano 6 Czerwiec 2005 nom fajowe toto ... w 1 jest dzikosc siuper w 2 klimat (i jak dla mnie debest)3 tez mniem przekonuje ładnie ciachasz, ciachaj dalej poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 6 Czerwiec 2005 Share Napisano 6 Czerwiec 2005 nom ladne ladne smoczki super:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 6 Czerwiec 2005 Share Napisano 6 Czerwiec 2005 niesamowiete dla mnie sa 2 pierwsze, sa najbardziej ekspresyjne, bardzo bardzo mi sie podobaja, niestety zeby odniosly skukces,pewnie musialbys je skrobac i piescic, oczywiscie dla mnie nic im nie brakuje, forma sto razy lepsza niz design Pierscieni. pozdrawiam dawaj dawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 6 Czerwiec 2005 Share Napisano 6 Czerwiec 2005 bosko, widze w tobie jakiegos mullinsa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 6 Czerwiec 2005 Share Napisano 6 Czerwiec 2005 Pikne ... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Misi3ck Napisano 6 Czerwiec 2005 Share Napisano 6 Czerwiec 2005 i mnie sie podobaja. jaka muza gitarowa tak dziala? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtala Napisano 6 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2005 Wszyscy: dzieki za komentarze i krytyke ! :) troche odbilo mi z tymi smokami ale swietnie mi sie to rysowalo... Asfalton: dzieki :) doing my best. the 3nasty: info na stronie organizatora konkursu :-> Misi3ck: Z tego co pamietam natrafilem na taka dziwna audycje na internetowym bbc1, czyli http://www.bbc.co.uk/radio/aod/mainframe.shtml?http://www.bbc.co.uk/radio/aod/radio1_promo.shtml , (Breezeblock ktorego cos ostatnio nie ma)- polaczenie jakiegos death metalu i muzyki operowej oraz mocnych elektronicznych miksów klasycznych kawalkow soundtracku z matrixa - brzmi strasznie ale bylo piekne. choc dzikie, no coz lubie rozna dziwna muzyke :p jak ktos chce moge podeslac playliste bo sobie az sciaglem:P ah o muzyce to ja moge pisac :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 7 Czerwiec 2005 Share Napisano 7 Czerwiec 2005 JA o muzyce równierz, i tes dziwną lubię, czasem nawet taką schziową. Moze od tej muzy taka kolorystyka hehe, 1 mi sie podoba, na 1 rzut oka wydaje sie byc bardzo szczegolowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaleN Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 1 Pracka jest super. Swietny klimat. Ta ziarnistosc sprawia ze naprawde czuc klimat bitwy. Super! Choc jak widze wiekszosci najbardziej sie podoba 3, ktora u mnie sie akurat nie wyswietla :) Ps. Ale po sprawdzeniu w Twoim portfolio nadal jestem zdania ze 1 jest the best. Wogole fajnie stronka zrobiona. Szkoda tylko, ze przycisk wstecz na przegladarce cofa odrazu do poprzedniej witryny :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amok Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 praca nr2/ jest total ! idz w tym kierunku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 28 Czerwiec 2005 Share Napisano 28 Czerwiec 2005 Niesamowity klimat, swietne wykonanie, coz wiecej chceic:)Tak na marginmesie gratuluje rezultatów z abstractu.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loreena Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 Hej Mistrzu w malowaniu smoków, twoje prace robią ogromne wrażenie, zazdroszczę talentu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Kruk Napisano 29 Lipiec 2005 Share Napisano 29 Lipiec 2005 jestem twoim fanem :) najbardziej mnie pierwsza praca urzekła za dynamike, a trzecia jest maksymalnie piękna pod względem detali, super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody_ Napisano 30 Lipiec 2005 Share Napisano 30 Lipiec 2005 stary - ja sie na tym nie znam, ale moge ci zagwarantowac ze 3 praca ma minimum tydzien(!) na tapecie...respect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plumbum Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 mysle ze prace wzbogaciloby dodanie chociaz jeszcze jednego koloru, a pozatym fajniascie fajno, :).pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 Pracki sa super. To prawda ze pierwsza podoba mi sie mniej - ale to i tak swietna praca - poprostu kolejne jeszcze fajniejsze - ale to juz pewnie kwestia gustu :) pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi