Hatred Napisano 7 Czerwiec 2005 Share Napisano 7 Czerwiec 2005 a tu takie zabudowania ktore ostatnio robilem C&C mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 7 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2005 ciag dalsza modeli oraz texturki ktrore uzylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Burnet Napisano 7 Czerwiec 2005 Share Napisano 7 Czerwiec 2005 ooo ekstra, ja tam jeszcze dodalbym jeszcze jakies zabrudzenia, do czego te modeliki ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 7 Czerwiec 2005 Share Napisano 7 Czerwiec 2005 Pewnie do Burżuazji ;) Hatred, nieźle, wyrabiasz się. fajne domki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 8 Czerwiec 2005 Share Napisano 8 Czerwiec 2005 oszczędna siateczka, fajne textórki = podoba mi sie. Troszku odcinają sie te betonowe skocznie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukovsky Napisano 8 Czerwiec 2005 Share Napisano 8 Czerwiec 2005 Moim zdaniem całkiem fajnie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 8 Czerwiec 2005 Share Napisano 8 Czerwiec 2005 chetnie bym w nie pograł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mergan Napisano 8 Czerwiec 2005 Share Napisano 8 Czerwiec 2005 No niezłe, a do jakiej gry to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 8 Czerwiec 2005 Share Napisano 8 Czerwiec 2005 Fajnie zdezelowales ten domek. Podoba mi sie. Troche wziales sobie moich uwag do serca :P No master sie rboisz:). Mam nadzieje ze nadal na takim poziomie bedziesz trzaskal, to mi dasz popalic na najblizszym kontescie :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 8 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2005 jakim Poraszku kontescie? :> jakims na cgchacie? nie kminie :D Dzieks za dobre slowa ludzie! do BZ to jest, ale to sie jeszcze zmieni o 180" chyba, bo trzeba bedzie to w hammerze zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi