Napisano 9 Czerwiec 200519 l No to ja sie pochwale czymś takim. Jest to moja yyyyy chyba 5 praca, wiec nie wiem czy jest dobra czy nie, ale mi sie podoba prosze o komenty.
Napisano 9 Czerwiec 200519 l Z jakiego materiału są wykonane figury? Bo wyglądają jak szklane - a mają tekstur drewna ? - albo mi sie wydaje :]
Napisano 9 Czerwiec 200519 l Jakby to lepiej oświetlić i wyrenderować nie zapominając o nowych materiałach to by było ładnie bo takie to to jest średnie. A jeśli mówić o 5 pracy to zależy jak często je robisz i od kiedy. Tylko nie wiem z kąd tą mape odbić wytrzasnąłeś:)
Napisano 9 Czerwiec 200519 l MOTHMAN: one maja zwyczajnie po cwierc cala lakieru na sobie Malyszum: rzeczywiscie material troche lezy, mapowanie tez. jestes jednak poczatkujacy w tych sprawach wiec masz czas :) podejrzewam ze pomysl zaczerpnales (caly:P) z artykulu o DoF generator dla Photoshopa, prezentowanego jakis czas temu na max3D, mam racje?
Napisano 9 Czerwiec 200519 l Umm ^_^ bardzo fajna pracka, na poczatku myslalem ze to plagiat bo gdzies juz to widzialem :p ale dla pewnosci daje linka aby kazdy taki psychol jak ja mogl sobie sprawdzic i zobaczyc ze to jednak nie to samo http://www.richardrosenman.com/dofpro_cgsamples.htm Pozdrawiam i zycze nowych pomyslow :)
Napisano 10 Czerwiec 200519 l Fajny pomysł, ustawienie kamery i takie tam, ale w/g mnie musisz poprawić mapowanie. Znajdź jakieś lepsze tekstury drewna, no i faktycznie mniej lakieru. Ale w całości robi pozytywne wrażenie. Pozdrawiam
Napisano 10 Czerwiec 200519 l mi sięmateriał szchów bardzo podoba, wygląda jakby drewniana figurka była oblana szkłem.gdybyś tylko to wszysko ładniej przedstawił to scenaka była by bardzo fajna.
Napisano 10 Czerwiec 200519 l Autor dzieki za wszystkie komenty, no pomysl jest zaczerpniety wlasnie z tego linku co podal Konras ale wykonanie jest moje :), a tak szczerze to jeszcze nie umiem texturowac modeli, a tego lakierku troszke zmniejsze bo rzecywiscie sie swieci :)
Napisano 10 Czerwiec 200519 l dziwna, ale moze byc, poza tym : zrob (pokaz) cos wiekrzego, bo wierz, jak by kazdy wzycal swoj model jaki tylko zrobil to by tu bylo 1200 postow na dzien.... wiec zapodaj cos godnego uwagi. > tak mi sie wydaje.
Napisano 11 Czerwiec 200519 l oj cieniutko, zerżnąłeś ze zdjęcia z tutorialem o DOF-ie, które było kilka dni, tygodni temu ukazane na stronie głównej...
Napisano 16 Czerwiec 200519 l drewniane szkoło - coś nowego :D, chyba gdzies juz widizałem te zdjecia,