Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

No to ja sie pochwale czymś takim. Jest to moja yyyyy chyba 5 praca, wiec nie wiem czy jest dobra czy nie, ale mi sie podoba

prosze o komenty.

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Z jakiego materiału są wykonane figury?

Bo wyglądają jak szklane - a mają tekstur drewna ? - albo mi sie wydaje :]

Napisano

Jakby to lepiej oświetlić i wyrenderować nie zapominając o nowych materiałach to by było ładnie bo takie to to jest średnie. A jeśli mówić o 5 pracy to zależy jak często je robisz i od kiedy. Tylko nie wiem z kąd tą mape odbić wytrzasnąłeś:)

Napisano

MOTHMAN: one maja zwyczajnie po cwierc cala lakieru na sobie

Malyszum: rzeczywiscie material troche lezy, mapowanie tez. jestes jednak poczatkujacy w tych sprawach wiec masz czas :) podejrzewam ze pomysl zaczerpnales (caly:P) z artykulu o DoF generator dla Photoshopa, prezentowanego jakis czas temu na max3D, mam racje?

Napisano

Fajny pomysł, ustawienie kamery i takie tam, ale w/g mnie musisz poprawić mapowanie. Znajdź jakieś lepsze tekstury drewna, no i faktycznie mniej lakieru. Ale w całości robi pozytywne wrażenie.

Pozdrawiam

Napisano

mi sięmateriał szchów bardzo podoba, wygląda jakby drewniana figurka była oblana szkłem.gdybyś tylko to wszysko ładniej przedstawił to scenaka była by bardzo fajna.

Napisano
  • Autor

dzieki za wszystkie komenty, no pomysl jest zaczerpniety wlasnie z tego linku co podal Konras ale wykonanie jest moje :), a tak szczerze to jeszcze nie umiem texturowac modeli, a tego lakierku troszke zmniejsze bo rzecywiscie sie swieci :)

Napisano

dziwna, ale moze byc, poza tym : zrob (pokaz) cos wiekrzego, bo wierz, jak by kazdy wzycal swoj model jaki tylko zrobil to by tu bylo 1200 postow na dzien.... wiec zapodaj cos godnego uwagi. > tak mi sie wydaje.

Napisano

oj cieniutko, zerżnąłeś ze zdjęcia z tutorialem o DOF-ie, które było kilka dni, tygodni temu ukazane na stronie głównej...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności