Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

No to ja sie pochwale czymś takim. Jest to moja yyyyy chyba 5 praca, wiec nie wiem czy jest dobra czy nie, ale mi sie podoba

prosze o komenty.

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Z jakiego materiału są wykonane figury?

Bo wyglądają jak szklane - a mają tekstur drewna ? - albo mi sie wydaje :]

Napisano

Jakby to lepiej oświetlić i wyrenderować nie zapominając o nowych materiałach to by było ładnie bo takie to to jest średnie. A jeśli mówić o 5 pracy to zależy jak często je robisz i od kiedy. Tylko nie wiem z kąd tą mape odbić wytrzasnąłeś:)

Napisano

MOTHMAN: one maja zwyczajnie po cwierc cala lakieru na sobie

Malyszum: rzeczywiscie material troche lezy, mapowanie tez. jestes jednak poczatkujacy w tych sprawach wiec masz czas :) podejrzewam ze pomysl zaczerpnales (caly:P) z artykulu o DoF generator dla Photoshopa, prezentowanego jakis czas temu na max3D, mam racje?

Napisano

Fajny pomysł, ustawienie kamery i takie tam, ale w/g mnie musisz poprawić mapowanie. Znajdź jakieś lepsze tekstury drewna, no i faktycznie mniej lakieru. Ale w całości robi pozytywne wrażenie.

Pozdrawiam

Napisano

mi sięmateriał szchów bardzo podoba, wygląda jakby drewniana figurka była oblana szkłem.gdybyś tylko to wszysko ładniej przedstawił to scenaka była by bardzo fajna.

Napisano
  • Autor

dzieki za wszystkie komenty, no pomysl jest zaczerpniety wlasnie z tego linku co podal Konras ale wykonanie jest moje :), a tak szczerze to jeszcze nie umiem texturowac modeli, a tego lakierku troszke zmniejsze bo rzecywiscie sie swieci :)

Napisano

dziwna, ale moze byc, poza tym : zrob (pokaz) cos wiekrzego, bo wierz, jak by kazdy wzycal swoj model jaki tylko zrobil to by tu bylo 1200 postow na dzien.... wiec zapodaj cos godnego uwagi. > tak mi sie wydaje.

Napisano

oj cieniutko, zerżnąłeś ze zdjęcia z tutorialem o DOF-ie, które było kilka dni, tygodni temu ukazane na stronie głównej...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.