Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jakby to lepiej oświetlić i wyrenderować nie zapominając o nowych materiałach to by było ładnie bo takie to to jest średnie. A jeśli mówić o 5 pracy to zależy jak często je robisz i od kiedy. Tylko nie wiem z kąd tą mape odbić wytrzasnąłeś:)

Napisano

MOTHMAN: one maja zwyczajnie po cwierc cala lakieru na sobie

Malyszum: rzeczywiscie material troche lezy, mapowanie tez. jestes jednak poczatkujacy w tych sprawach wiec masz czas :) podejrzewam ze pomysl zaczerpnales (caly:P) z artykulu o DoF generator dla Photoshopa, prezentowanego jakis czas temu na max3D, mam racje?

Napisano

Fajny pomysł, ustawienie kamery i takie tam, ale w/g mnie musisz poprawić mapowanie. Znajdź jakieś lepsze tekstury drewna, no i faktycznie mniej lakieru. Ale w całości robi pozytywne wrażenie.

Pozdrawiam

Napisano

mi sięmateriał szchów bardzo podoba, wygląda jakby drewniana figurka była oblana szkłem.gdybyś tylko to wszysko ładniej przedstawił to scenaka była by bardzo fajna.

Napisano

dzieki za wszystkie komenty, no pomysl jest zaczerpniety wlasnie z tego linku co podal Konras ale wykonanie jest moje :), a tak szczerze to jeszcze nie umiem texturowac modeli, a tego lakierku troszke zmniejsze bo rzecywiscie sie swieci :)

Napisano

dziwna, ale moze byc, poza tym : zrob (pokaz) cos wiekrzego, bo wierz, jak by kazdy wzycal swoj model jaki tylko zrobil to by tu bylo 1200 postow na dzien.... wiec zapodaj cos godnego uwagi. > tak mi sie wydaje.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności