Christian Noir Stein Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 Już jakiś czas temu zrobiłem - łącznie parę godzin na całość: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 Bez tekstur zajefajnie wygląda. Z teksturami jeszcze lepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 texturki fajne ale... strasznie swiecą po oczach model fajny ale... budget poly to ty masz spory:) całosc bardzo fajna solo...ale ciekawe jak to wygląda z otoczeniem:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 10 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2005 Wszystko jest poniżej limitu :) (engine wytrzymały) Tex może byc przejaskrawiony z powodu mojego monitora (na szczęście niedługo zmieniam na coś normalnego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 11 Czerwiec 2005 Share Napisano 11 Czerwiec 2005 jak juz mowilem.... nie no fajne to :) znowu moj ulubiony grain :) bardzo fajne modele, podoba mi sie to ze ostatnimi czasu robisz w takich jaskrawych/nasyconych kolorach, ma to swoj klimat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 11 Czerwiec 2005 Share Napisano 11 Czerwiec 2005 Modele bardzo ładne ale jak już było mówione tekstury po oczach dają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 11 Czerwiec 2005 Share Napisano 11 Czerwiec 2005 Trzyma klasę jak zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi