Napisano 11 Czerwiec 200519 l Kolejna postac...potraktowana..w bardziej luzny sposob..i tez według mnie lepiej wygladajaca od poprzedniej..komentarze mile widziane..pozdro:p
Napisano 11 Czerwiec 200519 l No, całkiem nieźle. Z natury? Lepsza ta postać jest od twojej poprzedniej.
Napisano 11 Czerwiec 200519 l Autor dzieki...niestety..nie z natury lecz z zdjecia:(....brak modelow:(
Napisano 11 Czerwiec 200519 l jezu nie chcialbym rysowac aktow rodziny :P to jakies takie nieestetyczne :p JoKeR
Napisano 11 Czerwiec 200519 l jezu nie chcialbym rysowac aktow rodziny :P to jakies takie nieestetyczne :p hehehe chodzi o jakieś pół-akty, o czym ty myślisz yookeer :) ?
Napisano 11 Czerwiec 200519 l hmm.. wiecej kontrastów - światlo i cienie. Świetnie zagrałeś tym na nodze i w tym miejscu bardzo ładnie wyszło. Ale jeszcze chyba wciąż zbyt sterylne. Jednak lepiej rysuj z natury. Z doświadczenia wiem, że to zupełnie inna jazda niz ze zdjęcia.
Napisano 11 Czerwiec 200519 l Autor dzieki za komentarze...no wiesz...szczerze mowiac to tez nie chce rysowac swojej rodziny:D:x jakos tak dziwnie...a wspomne ze to moja dopiero 5 czy 6 postac na duzym formacie...wiec mam nadzieje ze w przyszłoasci bedzie lepiej:P
Napisano 11 Czerwiec 200519 l Jak to się mówi ćwiczenie czyni mistrza. Rysuj rodzinę bo wiesz: jak się nie ma co się chce, to się lubi, co się ma.
Napisano 11 Czerwiec 200519 l calkiem niezle:] ale ta kolesuwa ma dzika anatomie chodzi mi o tylek:P... a tak wogoole te plecy ma za bardzo przypakowane zwlaszcza w takiej pozie:P
Napisano 12 Czerwiec 200519 l _kuba_ no ja myslalem o normalnym akcie, ale tak czy siak by mnie to "przerazalo" lol JoKeR
Napisano 30 Czerwiec 200519 l Loreena, to nie jest szkic ;) P.S. Witamy na forum! :) Dzięki za powitanie, dość późno odkryłam to forum, ale lepiej późno niż wcale :)
Napisano 11 Lipiec 200519 l no proszę Miwt to jest jedna z twoich najlepszych postaci, ale jak to ja mam ALE i to nie jedno:(...prawa noga jest jakby za mała, pozatym widać że każdy element był osobno budowany, kroczek po kroczku, jak domek z kart...spróbój rysowaćwszystko naraz nie rozgraniczając rysunku na poszczególne elementy, niech on w całości wychoszi z tej kartki, noi właśnie te plecki czasami dobrze jest byćniedokładnym:p ...ale w autach i tak cię nie dogonie:/:/:P:p 3 maj się
Napisano 12 Lipiec 200519 l trochę chyba przesadziłeś z muskulaturą pleców tej pani:> coś mi poza tym nie pasuje z twarzą - jakoś tak wychodzi do przodu za bardzo - jakby była bliżej niż cała reszta. Dół i materiał wyglądają całkiem przyjemnie :]
Napisano 6 Październik 200519 l Autor hmm...mozliwe co do muskulatury...ale plecki mi nie wyszly to sie przyznaje:)...a jesli chodzi o twarz to nigdy nie umiale i chyba juz sie nie naucze jej rysowac:(
Napisano 6 Październik 200519 l Hmm... jakos to wczesniej przegapilem. Smakowity rysunek. Bardzo ladnie wycieniowana noga. Jaki to format?
Napisano 6 Październik 200519 l Fakt, troche napakowana, ale i tak milo poogladac cos zupelnie innego w twoim wykonaniu miwt. :) Dobrze sie prezentuje. pozdrawiam