Goorni Napisano 14 Czerwiec 2005 Napisano 14 Czerwiec 2005 Potrzebuję projektu 3D zbroi japońskiej. Powinna się ona składać z oddzielnych plików; hełm, kirys, naramienniki, rękawice, nagolenniki, buty. Proszę razem z teksturą. Kontakat pod adresem e-mail, lub GG 9313154. Jeśli ktoś orientuje się co to jest gra cRPG "Morowind" (pewnie niektórzy tak...), to wiadomo po co. Z góry dzięki.
Ufooox Napisano 14 Czerwiec 2005 Napisano 14 Czerwiec 2005 Ta, i myslisz, że ktoś Ci zwafluje coś za free? Nie ma przebacz ;]
Shogun 3D Napisano 14 Czerwiec 2005 Napisano 14 Czerwiec 2005 Człowieku, tylko całkowity laik wpadłby na pomysł, ze tak skomplikowany model ktoś mu za free zrobi. Kup maxa, naucz się i sam zrób. Będziesz miał swoje własne free dzieło.
Goorni Napisano 14 Czerwiec 2005 Autor Napisano 14 Czerwiec 2005 Extra: kup i naucz. W ile się nauczyłeś? A ile za maxa zapłaciłeś? Będę kupował maxa tylko dla jednego modelu? :?
AGmakonts Napisano 14 Czerwiec 2005 Napisano 14 Czerwiec 2005 zasaj blebndera albo wings 3d tego jest pełno a tutków jeszcze więcej i na przyszłość pamiętaj że ludie nie pracują za free do takich rzeczy (nie mówie że ogólnie nie)
nielot007 Napisano 14 Czerwiec 2005 Napisano 14 Czerwiec 2005 ale ludzie sa smieszni:):) ja ja chce zrobic za free!! oferta "matrymonialna" jesli ktos chce abym zrobil mu model (modele) za FREE zaznaczam za FREE ;) to prosze o kontakt na gg:) lub maila:):) kocham robic meczace rzeczy za FREE!! poprostu kocham to [joke] ludzie przez chwile pomyslcie jak wy byscie sie poczuli (chcialoby wam sie) gdyby ktos mowil zrob mi strone www (tylko super) za free albo kto mi zrobi samochod(real) za free:) hahaa sorki ale musialem....... pozdro
arcade Napisano 14 Czerwiec 2005 Napisano 14 Czerwiec 2005 A ja kcem model samochodu, koniecznie wyrenderowany fotorealistycznie. Potrzebuję go do mojego porfolio. Gotowe projekty przysyłajcie na adres: [email protected] :)
Bilay Napisano 15 Czerwiec 2005 Napisano 15 Czerwiec 2005 a pamiętacie jeden z odcinków Cow & Chicken, gdy kurczak brał udział w turnieju chirurgów plastycznych? :P Finalnym zadaniem było wymodelowanie "fotorealistycznego bobra" :D Ja chce takiego bobra za free. Musi być koniecznie 'photorealistic'
Goorni Napisano 15 Czerwiec 2005 Autor Napisano 15 Czerwiec 2005 Dobra, poślizg, mój błąd. Ale gdzie i za ile kupić maxa? To dla mnie istotne... |:\
Ser Napisano 15 Czerwiec 2005 Napisano 15 Czerwiec 2005 po co kupowac odrazu max-a. Kup sobie ten model, pewnie nie jedna osoba na tym forum zrobi ci go za kasę.
Ufooox Napisano 15 Czerwiec 2005 Napisano 15 Czerwiec 2005 Jeśli tak bardzo Ci zalezy, i jest to niezbędne do oddychania, to mozesz przeciez komus zaplacic, nie? Mody się robi samemu, albo w ustalonych teamach, bo nikt, jak już mówiłem - na dorywczą prace za free się nie porwie, mogę Cię zapewnić. Co do softu, to jest masa programow darmowych i calkiem, a czasem nawet bardzo dobrych, gdzie bez problemu (po przerobieniu paru tutków oczywiscie) zrobisz coś dla siebie :) . Wystarczy wysilic paluszki, wstukać kejłord w google i szukać, szukać. Życzę powodzenia, w tym wielkim Projekcie 3D. Pozdrawiam, mw4d
Goorni Napisano 15 Czerwiec 2005 Autor Napisano 15 Czerwiec 2005 A ty za ile byś go zrobił... Bo ja nie wiem za bardzo jakie są ceny.
Ufooox Napisano 15 Czerwiec 2005 Napisano 15 Czerwiec 2005 http://www.evermotion.org/index.php?unfold=shop Zobacz po jakich cenach idą :)
Rekomendowane odpowiedzi