Goorni Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 Potrzebuję projektu 3D zbroi japońskiej. Powinna się ona składać z oddzielnych plików; hełm, kirys, naramienniki, rękawice, nagolenniki, buty. Proszę razem z teksturą. Kontakat pod adresem e-mail, lub GG 9313154. Jeśli ktoś orientuje się co to jest gra cRPG "Morowind" (pewnie niektórzy tak...), to wiadomo po co. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 Ta, i myslisz, że ktoś Ci zwafluje coś za free? Nie ma przebacz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 Człowieku, tylko całkowity laik wpadłby na pomysł, ze tak skomplikowany model ktoś mu za free zrobi. Kup maxa, naucz się i sam zrób. Będziesz miał swoje własne free dzieło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goorni Napisano 14 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2005 Extra: kup i naucz. W ile się nauczyłeś? A ile za maxa zapłaciłeś? Będę kupował maxa tylko dla jednego modelu? :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 zasaj blebndera albo wings 3d tego jest pełno a tutków jeszcze więcej i na przyszłość pamiętaj że ludie nie pracują za free do takich rzeczy (nie mówie że ogólnie nie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 ale ludzie sa smieszni:):) ja ja chce zrobic za free!! oferta "matrymonialna" jesli ktos chce abym zrobil mu model (modele) za FREE zaznaczam za FREE ;) to prosze o kontakt na gg:) lub maila:):) kocham robic meczace rzeczy za FREE!! poprostu kocham to [joke] ludzie przez chwile pomyslcie jak wy byscie sie poczuli (chcialoby wam sie) gdyby ktos mowil zrob mi strone www (tylko super) za free albo kto mi zrobi samochod(real) za free:) hahaa sorki ale musialem....... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 A ja kcem model samochodu, koniecznie wyrenderowany fotorealistycznie. Potrzebuję go do mojego porfolio. Gotowe projekty przysyłajcie na adres: [email protected] :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilay Napisano 15 Czerwiec 2005 Share Napisano 15 Czerwiec 2005 a pamiętacie jeden z odcinków Cow & Chicken, gdy kurczak brał udział w turnieju chirurgów plastycznych? :P Finalnym zadaniem było wymodelowanie "fotorealistycznego bobra" :D Ja chce takiego bobra za free. Musi być koniecznie 'photorealistic' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goorni Napisano 15 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2005 Dobra, poślizg, mój błąd. Ale gdzie i za ile kupić maxa? To dla mnie istotne... |:\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ser Napisano 15 Czerwiec 2005 Share Napisano 15 Czerwiec 2005 po co kupowac odrazu max-a. Kup sobie ten model, pewnie nie jedna osoba na tym forum zrobi ci go za kasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 15 Czerwiec 2005 Share Napisano 15 Czerwiec 2005 Jeśli tak bardzo Ci zalezy, i jest to niezbędne do oddychania, to mozesz przeciez komus zaplacic, nie? Mody się robi samemu, albo w ustalonych teamach, bo nikt, jak już mówiłem - na dorywczą prace za free się nie porwie, mogę Cię zapewnić. Co do softu, to jest masa programow darmowych i calkiem, a czasem nawet bardzo dobrych, gdzie bez problemu (po przerobieniu paru tutków oczywiscie) zrobisz coś dla siebie :) . Wystarczy wysilic paluszki, wstukać kejłord w google i szukać, szukać. Życzę powodzenia, w tym wielkim Projekcie 3D. Pozdrawiam, mw4d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goorni Napisano 15 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2005 A ty za ile byś go zrobił... Bo ja nie wiem za bardzo jakie są ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 15 Czerwiec 2005 Share Napisano 15 Czerwiec 2005 http://www.evermotion.org/index.php?unfold=shop Zobacz po jakich cenach idą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi