MIKI Napisano 1 Lipiec 2003 Autor Napisano 1 Lipiec 2003 dzieki [jupi] mam nadzieje ze w skali 1-6 [jupi][jupi][jupi]
Falcrum Napisano 1 Lipiec 2003 Napisano 1 Lipiec 2003 Siemanko Ja bym ci nawet dał +4. Byłoby +5, gyby nie monotonia otoczenia. Możesz dać w tle jeszcze jeden czolg ( albo kilka) jak \"razem prą w kierunku wroga!!\" Dobra robota [piwo] Pozdro...
MIKI Napisano 1 Lipiec 2003 Autor Napisano 1 Lipiec 2003 dzieki za ocene ale ten czolg stoi a nie \"prze na wroga\" a kumpel mi doradzil ze dwa do dupy wygladaja. I widac troche sladow po miejscu gdzie mial byc drugi (taka czarna smuga na prawo na wysokosci laczenia blotnika z gasienica) pozdrawiam
Pablo Napisano 1 Lipiec 2003 Napisano 1 Lipiec 2003 ja tlyko napisze...ze jak juz tak ladnie wymodelowals to mogels to lepiej otexturowac....no ale TO TWOJ MODEL :))) pozdr
MIKI Napisano 2 Lipiec 2003 Autor Napisano 2 Lipiec 2003 ciesze sie ze ci pablo sie podoba ale to moja pierwsza pracka w maxie i nie wszystko chybaa za pierwszym razem musi byc idealne . ateksturowac za bardzo nie umiem ani dobrze sceny oswietlac
Falcrum Napisano 2 Lipiec 2003 Napisano 2 Lipiec 2003 MIKI jak ci się niepodoba w wersji jadącej, to trudno (wkońcu to twój model...tak jak mówil Pablo), ale chyba dodasz coś do scenerii ??
wiggles Napisano 7 Listopad 2003 Napisano 7 Listopad 2003 wiesz co jak to jest twoja pierwsza praca w maxie to mnie ten czolg przejechal :)
xMark Napisano 9 Listopad 2003 Napisano 9 Listopad 2003 pracka naprawde bardzo ladna, ale cos mi si enie chce wierzyc ze to twoja pierwsza bo jest za dobra :D
filuh Napisano 9 Listopad 2003 Napisano 9 Listopad 2003 o ile dobrze słyszałem to jest to pierwsza praca w 3dstudio! moje zdanie takie że jak ktoś robi meshsmooth na gąsiorach i szprychach to znaczy że ma niezłego (wiele lepszego od przeciętnego) kompa. równoznaczne jest to dla mnie z jakimś już tam doswiadczeniem w grafice. Czy sie myle? pracka fajna ale teksturki ble..
MIKI Napisano 9 Listopad 2003 Autor Napisano 9 Listopad 2003 kurde wiggles po co rozgrzebales ten topic. Powiem jeszcze raz , jest taki program \"truespace \" do grafy 3D bardzo prosty cos jak paint z wina i na nim siedzialem ze rok a potem przesiadlem sie na maxa i przez dwa miesiace z ksiazka i doswiadczeniem z truespaca zrobilem ten czolg. jak widac po teksturach ze nie jestem jakims ekspertem. A moj komp to Athlon 1600Mhz 640 DDR geforcce 440 MX 64Mb
Bacry Napisano 9 Listopad 2003 Napisano 9 Listopad 2003 Truespace jak paint powiadasz. Chyba producent by się obraził. Że to pierwszy model w 3dsmax nie śmiem wątpić, ale twoje narzekania na temat teksturowania są nie na miejscu. Jak nie umiesz to się naucz. Od tego jest to forum. Aby nauczać. Więc jak masz ochotę i scenkę to teksturuj. No i jeszcze powiem tylko. WIĘCEJ ŚWIATŁA!
wiggles Napisano 9 Listopad 2003 Napisano 9 Listopad 2003 dlaczego masz do mnie pretensje ? skoro zamieszczasz ten topic na forum to powinienes sie liczyc z tym ze ludzie beda cie oceniac
Rekomendowane odpowiedzi