Ardeni Napisano 16 Czerwiec 2005 Napisano 16 Czerwiec 2005 Wróciłem z galerii 3d do wip ponieważ chcę dokończyć ten model, a na początek będą zmiany z lakierem, proszę o jakieś porady, bo to mój pierwszy samochód na tym forum
xeav Napisano 16 Czerwiec 2005 Napisano 16 Czerwiec 2005 wrzuć mapę HDRI i będzie o wiele lepiej się prezentował
kozioo Napisano 16 Czerwiec 2005 Napisano 16 Czerwiec 2005 CCCCC Chevrolet ;) Zmiany z lakierem zostaw na koniec, najpierw bryła auta.
Conrad Napisano 16 Czerwiec 2005 Napisano 16 Czerwiec 2005 Takim moge jeździć...ale nie ten kolor, zrobilbys jakis pasek przez karoserie, no i ten render jakis taki hmm...za słodki.
AGmakonts Napisano 16 Czerwiec 2005 Napisano 16 Czerwiec 2005 Wyawl lakier bo i tak mysisz zrobić nowy i dopracuj model najpierw no i zaopatrz sie w jakiś inny render
javor Napisano 17 Czerwiec 2005 Napisano 17 Czerwiec 2005 hehe chevy camaro ...... jasne :P jedynie ten przedni wlot powietrza troche go przypomina a reszta to kompletna klapa :( a przecierz są blueprinty do niego a twój główny problem z lakierem jest taki że masz czarny enviroment .... no i odbijający się biały plane to też moim zdaniem kiepski pomysł
Ardeni Napisano 17 Czerwiec 2005 Autor Napisano 17 Czerwiec 2005 To zapodajcie jakies linki do tutkow od lakieru, bo neta w domu ni ma, a co do bryly auta, to na blueprintach jakie mialem tez nie mail swiatel, bo to jest wersja dragster, ale i tak dzieki za komentarze
JunioR Napisano 17 Czerwiec 2005 Napisano 17 Czerwiec 2005 To zapodajcie jakies linki do tutkow od lakieru, bo neta w domu ni ma hehe to jak obejzysz sobie te linki z tutkami jak neta nie masz ? ;) a co do lakieru to na 3dtotal fajny widzialem, moze tam poszukaj.
AGmakonts Napisano 17 Czerwiec 2005 Napisano 17 Czerwiec 2005 na evermotion też są 2 i pełno w free stuffie
Ardeni Napisano 18 Czerwiec 2005 Autor Napisano 18 Czerwiec 2005 co do neta, to jest tylko, że sporadyczniem i nie zawsze mam czas na przeszukiwanie stron - takie wytłumaczenie...
Blaster Napisano 1 Lipiec 2005 Napisano 1 Lipiec 2005 takie wytłumaczenie Troche słabe. Z linkami ci nie pomoge, bo sam jestem newbie. Ale zrób cos z ta szybą! Fu! Pozdrawiam, Maciek.
Ardeni Napisano 2 Lipiec 2005 Autor Napisano 2 Lipiec 2005 na razie camaro zostawie w spokoju, ale jak zaczne robić materiały do mercedesa to zrobie i do tego auta
Rekomendowane odpowiedzi