Napisano 16 Czerwiec 200519 l Wróciłem z galerii 3d do wip ponieważ chcę dokończyć ten model, a na początek będą zmiany z lakierem, proszę o jakieś porady, bo to mój pierwszy samochód na tym forum
Napisano 16 Czerwiec 200519 l CCCCC Chevrolet ;) Zmiany z lakierem zostaw na koniec, najpierw bryła auta.
Napisano 16 Czerwiec 200519 l Takim moge jeździć...ale nie ten kolor, zrobilbys jakis pasek przez karoserie, no i ten render jakis taki hmm...za słodki.
Napisano 16 Czerwiec 200519 l Wyawl lakier bo i tak mysisz zrobić nowy i dopracuj model najpierw no i zaopatrz sie w jakiś inny render
Napisano 17 Czerwiec 200519 l hehe chevy camaro ...... jasne :P jedynie ten przedni wlot powietrza troche go przypomina a reszta to kompletna klapa :( a przecierz są blueprinty do niego a twój główny problem z lakierem jest taki że masz czarny enviroment .... no i odbijający się biały plane to też moim zdaniem kiepski pomysł
Napisano 17 Czerwiec 200519 l Autor To zapodajcie jakies linki do tutkow od lakieru, bo neta w domu ni ma, a co do bryly auta, to na blueprintach jakie mialem tez nie mail swiatel, bo to jest wersja dragster, ale i tak dzieki za komentarze
Napisano 17 Czerwiec 200519 l To zapodajcie jakies linki do tutkow od lakieru, bo neta w domu ni ma hehe to jak obejzysz sobie te linki z tutkami jak neta nie masz ? ;) a co do lakieru to na 3dtotal fajny widzialem, moze tam poszukaj.
Napisano 18 Czerwiec 200519 l Autor co do neta, to jest tylko, że sporadyczniem i nie zawsze mam czas na przeszukiwanie stron - takie wytłumaczenie...
Napisano 1 Lipiec 200519 l takie wytłumaczenie Troche słabe. Z linkami ci nie pomoge, bo sam jestem newbie. Ale zrób cos z ta szybą! Fu! Pozdrawiam, Maciek.
Napisano 2 Lipiec 200519 l Autor na razie camaro zostawie w spokoju, ale jak zaczne robić materiały do mercedesa to zrobie i do tego auta