Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Wróciłem z galerii 3d do wip ponieważ chcę dokończyć ten model, a na początek będą zmiany z lakierem, proszę o jakieś porady, bo to mój pierwszy samochód na tym forum

FRONT+.jpg

camaro_dawid.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wrzuć mapę HDRI i będzie o wiele lepiej się prezentował

Napisano

CCCCC Chevrolet ;) Zmiany z lakierem zostaw na koniec, najpierw bryła auta.

Napisano

Takim moge jeździć...ale nie ten kolor, zrobilbys jakis pasek przez karoserie, no i ten render jakis taki hmm...za słodki.

Napisano

Wyawl lakier bo i tak mysisz zrobić nowy i dopracuj model najpierw no i zaopatrz sie w jakiś inny render

Napisano

hehe chevy camaro ...... jasne :P jedynie ten przedni wlot powietrza troche go przypomina a reszta to kompletna klapa :( a przecierz są blueprinty do niego

a twój główny problem z lakierem jest taki że masz czarny enviroment .... no i odbijający się biały plane to też moim zdaniem kiepski pomysł

Napisano
  • Autor

To zapodajcie jakies linki do tutkow od lakieru, bo neta w domu ni ma, a co do bryly auta, to na blueprintach jakie mialem tez nie mail swiatel, bo to jest wersja dragster, ale i tak dzieki za komentarze

Napisano
To zapodajcie jakies linki do tutkow od lakieru, bo neta w domu ni ma

hehe to jak obejzysz sobie te linki z tutkami jak neta nie masz ? ;)

a co do lakieru to na 3dtotal fajny widzialem, moze tam poszukaj.

Napisano
  • Autor

co do neta, to jest tylko, że sporadyczniem i nie zawsze mam czas na przeszukiwanie stron - takie wytłumaczenie...

Napisano
takie wytłumaczenie

Troche słabe. Z linkami ci nie pomoge, bo sam jestem newbie. Ale zrób cos z ta szybą! Fu!

Pozdrawiam, Maciek.

Napisano
  • Autor

na razie camaro zostawie w spokoju, ale jak zaczne robić materiały do mercedesa to zrobie i do tego auta