oDD Napisano 20 Czerwiec 2005 Napisano 20 Czerwiec 2005 okladka ksiązki okladka plyty i bezmyslny rysuneczek który sie zrodził jako bezmyślny szkicek
imprecis Napisano 20 Czerwiec 2005 Napisano 20 Czerwiec 2005 po prostu czysty hardcore :] Wszystko super, dawać rekomendacje :)
Łukasz Burnet Napisano 20 Czerwiec 2005 Napisano 20 Czerwiec 2005 :) ostatni jest super taki czlowiek mucha ciekawe jakby z czarnymi oczami wygladal albo z jakimis zylkami w oczach i to pierwsze klimatyczne, okladka ksiazki ? to jakies wydawnictwo ? sam ich znalazles ciekawy jestem jak to jest :P pozdrawiam
hcpiter Napisano 20 Czerwiec 2005 Napisano 20 Czerwiec 2005 Wow ale klimat !!! Normalnie wypas, szczególnie okładka z płyty.
razor Napisano 20 Czerwiec 2005 Napisano 20 Czerwiec 2005 Ten kolo jest zarąbisty, poprostu widać w nim osobowość, patrzysz na niego i możesz powiedzieć jakie ma cechy czym się zajmuje. Świetne.
DeeXteR Napisano 20 Czerwiec 2005 Napisano 20 Czerwiec 2005 misiu z dużą głową w pomiętym ubranku najlepszy... i very kolorki swietne ... i klymacik xD
kubi Napisano 20 Czerwiec 2005 Napisano 20 Czerwiec 2005 Zajefajny klimat trzymasz. Trzeci mi się najbardziej podoba.
Azazello Napisano 20 Czerwiec 2005 Napisano 20 Czerwiec 2005 WoW:) Pierwsza pracka jest świeeetna(w moim odczuciu) Natomiast 3.... przerażająca:)
Błazi Napisano 20 Czerwiec 2005 Napisano 20 Czerwiec 2005 Heh, azello - dla mnie pierwsza prerażająca, druga super ;]. Trzymasz klimacik - tak rób dalej ;]
Drakula Napisano 20 Czerwiec 2005 Napisano 20 Czerwiec 2005 1 i 3 wypas. Okladka plyty troche kiczem pojezdza... nie dosc, ze typografia naiwna, to jeszcze grafika chyba troche zbyt kolorowa ( i IMO malo dopracowana :) ) :P
danilo2 Napisano 20 Czerwiec 2005 Napisano 20 Czerwiec 2005 dla mnie 2-ka najlepsza !!! wow gratulacje :)
Cpt.Obvious Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 3 fajniasty, 1 plaska , troche tez 2 nie czuje :)
oDD Napisano 21 Czerwiec 2005 Autor Napisano 21 Czerwiec 2005 joj thanks fajnie ze kazdy woli co innego. okladka ksiazki ? to jakies wydawnictwo ? sam ich znalazles ciekawy jestem jak to jest :P pozdrawiam koles ze stanow jakos zawedrowal na moja strone i napisal ze skonczyl pisac swoja druga ksiazke i chcial by kupic jeden moj speedpaiting bo mu sie bardzo podoba i idealnie pasuje na okladke. speeda podmalowalem i wyslalem. tez 2 nie czuje trudno, tylko sie nie martw z tego powodu, moze kiedys...
Blaster Napisano 25 Czerwiec 2005 Napisano 25 Czerwiec 2005 Wo0oW! 2 mi się podoba. IMo taki młodziezowy, buntowniczy klimacik ;) 1 tez b. fajna,. no i trójka taka "scary comics" :P Pozdrawiam, Maciek.
Chris Napisano 26 Czerwiec 2005 Napisano 26 Czerwiec 2005 Mi się tam wszystkie 3 cholernie podobają!! PRO jak diabli! A co do okładki to można już ją w TV zobaczyć :D Taa.. Natural Dread Killaz (czy jak to się pisze :P) prezentują ją pod koniec teledysku "Biba" :) EDIT: Dla ludzi without music television: Pozdro!
mnemon Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 mnie sie wszystkie bardzo podobaja, niektore mniej, niektore wiecej, jadnak ogólnie trzymaja fason i klimat.
oDD Napisano 29 Czerwiec 2005 Autor Napisano 29 Czerwiec 2005 --Chris-- Ha! ladne znalezisko, jak widac na teledysku jest uzyty proof który jest caly zielony i ciemny, niestety okladka zostala wydrukowana nie wiele lepiej -jest za ciemna i na dodatek panele w srodku zostaly zlozone w zlej kolejnosci :/ (byla jeszcze jedna osoba na dordze pomiedzy mna a drukarnia...................) dzieki chlopy za pochwaly
Rekomendowane odpowiedzi