slayer2004 Napisano 29 Czerwiec 2005 Napisano 29 Czerwiec 2005 Co do Model prezentuje się bardzo fajnie. Nie widzę błędów. P.S. Miłego wywczasu :) Pozdro
eco Napisano 30 Czerwiec 2005 Napisano 30 Czerwiec 2005 ...jest pare rzeczy, ktore mozna poprawic :) Z tylu to ksztalt elementu nad kolkiem ogonowym (brak oplywowosci)oraz grubosci stabilizatora poziomego do pionowych, a takze (tego u Ciebie w modelu za bardzo nie widac- polegalem na cieniu...moze sie myle) ustawienie stabilizatorow pionowych wzgledem osi kadluba- powinny byc odchylone od osi(zerknij na blueprinta z rzutem). Wiem ze zamierzasz pokazac Helikopter "od przodu", jednak niektore z tych rzeczy moga byc widoczne. Inna rzecz to wirnik/i- lopaty wzgledem siebie sa poodchylane, dodatkowo opadaja ku koncom, kiedy smiglowiec stoi, a kiedy maszyna leci zazwyczaj lekko wznosza sie do gory-aha - koncowki lopat sa zakrzywione w dol (ofkoz dotyczy wirnika glownego)sa jeszcz inne drobnostki ale nie wiem czy warto.. :)
kykos Napisano 12 Lipiec 2005 Napisano 12 Lipiec 2005 Super model, brak jakichkolwiek zastrzezen...po prostu exstra! powodzonka w dalszej pracy...:)
RA Napisano 12 Lipiec 2005 Napisano 12 Lipiec 2005 Chyba cos stanelo Altus. :) Nie kaz nam sie prosic. Daj cos. Chociaz dzojstik z kabiny pilota... cokolwiek... ;) pozdrawiam
eco Napisano 13 Lipiec 2005 Napisano 13 Lipiec 2005 Altus wyjechal...pisal o tym wczesniej :) i jak widac nie mial chyba okazji zerknac do watq...ja tez czekam na kolejny update :)
Altus Napisano 15 Lipiec 2005 Autor Napisano 15 Lipiec 2005 Witam dzisiaj pierwszy raz od 2 tygodni jestem przy komputerku :) Prawdopodobnie w poniedzialek bede mial stale lacze w domu :) Projekt bede kontynuował na laptopie brata. Takze niedlugo beda updaty. pozdro
Altus Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Napisano 30 Sierpień 2005 Za tydzien wracam do domu wiec bede go wmiare czesto aktualizowal. Na pierwszym renderze nie ma glownego wiornika, bo zrobilem go po wypaleniu plyty z projektami, ktore mialem wziasc ze soba :P Teraz musze uwazac, Pindarr tez robi heliktopter :) .
Altus Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Napisano 30 Sierpień 2005 Jeszcze nie skonczone, nie mam sily tego dzisiaj konczyc
Altus Napisano 2 Wrzesień 2005 Autor Napisano 2 Wrzesień 2005 Chcialem dodac troszke detalu, ale lepiej bedzie wygladal gdy dodam jeszcze ten wirnik (czyli jak wroce do domu we wtorek).
Altus Napisano 10 Wrzesień 2005 Autor Napisano 10 Wrzesień 2005 Troche rzeczy poprawilem, moze nie widac ale tak jest :)
RA Napisano 10 Wrzesień 2005 Napisano 10 Wrzesień 2005 Obys dobrnal do konca bo termin goni. Zycze Ci tego. pozdrawiam
Leru Napisano 11 Wrzesień 2005 Napisano 11 Wrzesień 2005 Altus -> modeling idzie świetnie ale czy nie za wolno ? :/ Pamiętaj, że masz jeszcze tekstury do zrobienia i chociaż najprostsza scena (otoczenie). Powodzenia w dalszej pracy :)
Rekomendowane odpowiedzi