Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 65
  • Wyświetleń 10,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

...jest pare rzeczy, ktore mozna poprawic :) Z tylu to ksztalt elementu nad kolkiem ogonowym (brak oplywowosci)oraz grubosci stabilizatora poziomego do pionowych, a takze (tego u Ciebie w modelu za bardzo nie widac- polegalem na cieniu...moze sie myle) ustawienie stabilizatorow pionowych wzgledem osi kadluba- powinny byc odchylone od osi(zerknij na blueprinta z rzutem). Wiem ze zamierzasz pokazac Helikopter "od przodu", jednak niektore z tych rzeczy moga byc widoczne. Inna rzecz to wirnik/i- lopaty wzgledem siebie sa poodchylane, dodatkowo opadaja ku koncom, kiedy smiglowiec stoi, a kiedy maszyna leci zazwyczaj lekko wznosza sie do gory-aha - koncowki lopat sa zakrzywione w dol (ofkoz dotyczy wirnika glownego)sa jeszcz inne drobnostki ale nie wiem czy warto.. :)

Napisano

Super model, brak jakichkolwiek zastrzezen...po prostu exstra!

powodzonka w dalszej pracy...:)

Napisano

Chyba cos stanelo Altus. :)

Nie kaz nam sie prosic. Daj cos. Chociaz dzojstik z kabiny pilota... cokolwiek... ;)

pozdrawiam

Napisano

Altus wyjechal...pisal o tym wczesniej :) i jak widac nie mial chyba okazji zerknac do watq...ja tez czekam na kolejny update :)

Napisano
  • Autor

Witam

dzisiaj pierwszy raz od 2 tygodni jestem przy komputerku :)

Prawdopodobnie w poniedzialek bede mial stale lacze w domu :)

Projekt bede kontynuował na laptopie brata.

Takze niedlugo beda updaty.

pozdro

Napisano
  • Autor

Za tydzien wracam do domu wiec bede go wmiare czesto aktualizowal. Na pierwszym renderze nie ma glownego wiornika, bo zrobilem go po wypaleniu plyty z projektami, ktore mialem wziasc ze soba :P

Teraz musze uwazac, Pindarr tez robi heliktopter :)

update12jb.jpg

update22gn.jpg.

Napisano
  • Autor

Jeszcze nie skonczone, nie mam sily tego dzisiaj konczyc

updata6wh.jpg

Napisano
  • Autor

Chcialem dodac troszke detalu, ale lepiej bedzie wygladal gdy dodam jeszcze ten wirnik (czyli jak wroce do domu we wtorek).

helirgbcolor2jt.jpg

Napisano
  • Autor

Troche rzeczy poprawilem, moze nie widac ale tak jest :)

tiger3hh.jpg

Napisano

Obys dobrnal do konca bo termin goni. Zycze Ci tego.

pozdrawiam

Napisano

Altus -> modeling idzie świetnie ale czy nie za wolno ? :/ Pamiętaj, że masz jeszcze tekstury do zrobienia i chociaż najprostsza scena (otoczenie). Powodzenia w dalszej pracy :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności