Marluk Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 ha,ha,ha pociecha w czystym wydaniu. Najlepszy jest tem mały:), radosny rys. Kiedy koniec?
Woznkt Napisano 6 Wrzesień 2005 Napisano 6 Wrzesień 2005 Ho ho dawno mnie nie było. Naprawde zacnie to pociągnąłeś. Świetnie obaj chłopcy wyszli :P
mnemon Napisano 6 Wrzesień 2005 Napisano 6 Wrzesień 2005 z bitwy na bitwe jesstes coraz lepsiejszy, podoba mi sie humorystyczne podejscie dod tematu i bajkowy klimacik hej:]
Tomur Napisano 7 Wrzesień 2005 Autor Napisano 7 Wrzesień 2005 Dzieki Mnemon :). Z wyobraźnią nie mam najmniejszych kłopotów ale za to szlifuję warsztat. Porównując bohatera książkowego i ostatniego człowieka na ziemii to faktycznie sam zauważam różnicę :)
miriam Napisano 19 Wrzesień 2005 Napisano 19 Wrzesień 2005 Piękny klimacik, prawie jak w Toy Story :). Jak zakończysz to poproszę o autoryzację i wrzucę go synowi na pulpit :))). Keep. Working.
Futro Napisano 14 Październik 2005 Napisano 14 Październik 2005 Dynamizm powala;) brak konkretnego pionu i poziomu, caly ten balagan bardzo przejrzyscie pokazales..krotko: rewelacja!;D
Tomur Napisano 16 Październik 2005 Autor Napisano 16 Październik 2005 Za dużo sie nie zmienilo, ale to już finał Dzieki wszystkim za komentarze i pomoc w czasie pracy. Wiadość z ostatniej chwili: Obrazek dedykuje mojemu synkowi Macelowi i tygodniowej córeczce Marlence
Rekomendowane odpowiedzi