pecet Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 Witam, prezentuję mój nowy model, co prawda miałem go wrzucić do galerii ale pomyślałem że jeszcze go dopracuje (wnętrze, szczególy). Jeśli zauważycie jakioeś rażące błędy to prosze o napisanie. I najważniejsze: czy dobry jest render i lakier, bo w takim samym stylu mam zamiar wyrenderować finalny model. (sory za kompresje tych renderów ale coś mi sie chrzani)
chveti Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 model bardzo przyzwoity ;) razi stasznie ta textura "ścianopodłoża" popracuj może jeszcze odrbinkę nad lakierem i będzie Git pozdr
polka dot Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 fajny model bardzo dobre felgi :) ale ta wykladzina rzeczywiscie razi no i szyby troche faluja
Hindus Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 popracuj nad lakierem bo ten nie bardzo :P no i tło rzeczywiście do bani :P modelik bardzo fajny, felgi kozackie ;)
Conrad Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 Lakier strasznie matowy, autko fajne, a podłoże wygląda jak dżins hehe i troche fotki kiepskiej jakosci te jpgs ciut za duza kompresja.
JohnZi Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 no na mnie tylko fele zrobily wrazenie, a tak to zadnej rewelki. da sie to jeszcze wypracowac, ale wiem jak trudno sie zmusic do tego
miwt Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 modelik..swietny..bardzo mi sie podoba..a w szczegolnosci kolpaki..jak juz mowil kome:)
Rekomendowane odpowiedzi