Napisano 22 Czerwiec 200519 l Witam, prezentuję mój nowy model, co prawda miałem go wrzucić do galerii ale pomyślałem że jeszcze go dopracuje (wnętrze, szczególy). Jeśli zauważycie jakioeś rażące błędy to prosze o napisanie. I najważniejsze: czy dobry jest render i lakier, bo w takim samym stylu mam zamiar wyrenderować finalny model. (sory za kompresje tych renderów ale coś mi sie chrzani)
Napisano 22 Czerwiec 200519 l model bardzo przyzwoity ;) razi stasznie ta textura "ścianopodłoża" popracuj może jeszcze odrbinkę nad lakierem i będzie Git pozdr
Napisano 22 Czerwiec 200519 l fajny model bardzo dobre felgi :) ale ta wykladzina rzeczywiscie razi no i szyby troche faluja
Napisano 22 Czerwiec 200519 l popracuj nad lakierem bo ten nie bardzo :P no i tło rzeczywiście do bani :P modelik bardzo fajny, felgi kozackie ;)
Napisano 22 Czerwiec 200519 l Lakier strasznie matowy, autko fajne, a podłoże wygląda jak dżins hehe i troche fotki kiepskiej jakosci te jpgs ciut za duza kompresja.
Napisano 22 Czerwiec 200519 l no na mnie tylko fele zrobily wrazenie, a tak to zadnej rewelki. da sie to jeszcze wypracowac, ale wiem jak trudno sie zmusic do tego
Napisano 22 Czerwiec 200519 l modelik..swietny..bardzo mi sie podoba..a w szczegolnosci kolpaki..jak juz mowil kome:)