nielot007 Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 Witam!! zaklepuje sobie miejsce bo jeszcze ktos mi temat zabierze :D tytul jest narzie tak aby byl musze jakis fajny wymyslec :) fajnie ze jest 4 miesiace wiec moze skoncze ;) a tutaj co zamierzam zrobic narazie lekki zarys :) chce zrobic kompanie kilkunastu zolnierzy kilka pojazdow jakis czalg :D i pelno strzalow lecacych w ich kierunku kilka trupow itp. :D najpierw zajme sie modelami a pozniej posutawiam wszystko pierwsze rendery za jakis czas pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 Brzmi ciekawie, troszkę roboty będziesz miał chłopie, powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 no nielot007 pokaż klasę :D witam i życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobi_k Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 Nielot licze, że twój render bedzie długo u mnie na tapecie:) Życzę powodzenia i cierpliwości bo trudne zadanie przed tobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2005 dzieki za wiare we mnie :) bede sie staral z calych sil mam duuuzo czasu wiec mam nadzieje skonczyc dzisiaj zaczynam robic czalg pozniej ludek(i) i na konice jakis samochod wojskowy i pozniej jakies duperele ;) ale te trzy rzeczy sa narazie najwazniejsze jak starczy czsu cos moze dam wiecej update nie beda za czasto ale postaram sie niedlugo cos wrzucic :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2005 Witam!! doslownie 5min roboty zeby nie bylo ze nic nie robie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2005 hehe 3 post pod rzad :D kolejny update....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 25 Czerwiec 2005 Share Napisano 25 Czerwiec 2005 po pierwsze to za ciemny render, malo co widać (i jeszce to białe jaskrawe tło). na razie wygląda troche lowpoly, ale pewnie jeszcze dodasz detali :) czepiłbym sie na razie tylko tego ludzika - wydaje się być dużo za mały, a poza tym wygląda jak bym tam faje palił albo robił sobie przerwe w pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2005 ok zaczelem robic ta bitwke:) narazie modeluje jeep'a willy'ego:) bedzie on lp gdyz nie chce zeby komp mnie pozniej scigal za to ze go przemeczam:D narazie 5min roboty ps. ten model pomoze mi wygrac mini bitewke gdyz sobie pocwicze lp;) aha modeli willyego w mojej scenie bedzie kilka napewno 2:d pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 28 Lipiec 2005 Share Napisano 28 Lipiec 2005 fajnie ale nie zabardzo lp? :P i co to za szpary dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2005 dzieki kome za posta:) toz to jest dopiero poczatek szpary znikna i postaram sie zrobic zeby nie bylo widac ze to lp pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEKTOR Napisano 28 Lipiec 2005 Share Napisano 28 Lipiec 2005 Witam! Nio jest super. Oj będę tu zaglądał. Napisz w jakich czasach to utrzymasz oraz dokładnie kto kogo atakuje :), żebyś my wiedzieli jaką kto będzie miał taktykę. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
'Fox' Napisano 29 Lipiec 2005 Share Napisano 29 Lipiec 2005 Spoko :), tylko co do jeepa to te szpary na swiatla powinny byc troche mniejsze, tutaj daje dobry przyklad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2005 fox--> chyba jednak sa dobre bo robie z blueprintow:D hektor--. hehe sam narazie nie wiem kto kogo atakuje:D ale bede mosial sie zastanowic zeby mialo to rece i nogi pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi