Damian Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Zaklepujem! Zaklepujem! ha! :)... no. w rzeczy samej zaklepujem sobie pomysł, bo jak zerknelem na inne tematy to mnie przerazenie za ja...a scisneło ze to jeszcze mi tu ktuś podbierze pomysł i bedzie d'upa zbita (jak to Warzywniak mawia) a więc.. zrobiem sobie w 3 dni takiego gentlemena.. a własciwie jego czerep co w niego pocisk trafił..(ew. własnie trafia) takie zblizenie.. moze w formie tryptyku... bedzie to zolnierz z hełmie.. moze ww2.. dziurka w blaszce troche fragów, chlapnięcie juchą i wypisz wymaluj moment arcykrytyczny - tytułowe "dup". tak więc zaklepane. obrazek zrobie jak bede miał odpowiedni nastroj:P pozdrawiam. Ps. jak to jest z tym 3d/2d jak zrobie tryptyk z 3 obrazkow 3d to nie złamie regulaminu czy cuś? no bo tryptyk w sensie formy to juz niby działanie 2d w PSie.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMic Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 hehehe, filozof: ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 widze ze w tej bitwie wiele osobistosci pokazuje swoje prawdziwe oblicze :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
flesz_gordon Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 nagrody sa to powyłazili z dziur :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damian Posted June 23, 2005 Author Share Posted June 23, 2005 no a jak! :) takie nagrody to nie w kij dmuchał! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damian Posted June 23, 2005 Author Share Posted June 23, 2005 ble ble ble - tysięczny post:) ide sie teraz nawalić. cu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leru Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 witam Damian i życzę powodzenia moderatorze :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kris_R Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 No kurza dupa! To się nazywa zawodowe podejście :) Pomysł pierwsza klasa..! Dla mnie bomba. DuP Link to comment Share on other sites More sharing options...
chveti Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 obrazek zrobie jak bede miał odpowiedni nastroj:P masz już wreszcie ;]? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts