Napisano 23 Czerwiec 200519 l Cześć wam. Może wreszcie skończę jakąś bitwe. Pomysł jest taki że będzie widac głowe zawodnika na sekunde przed tym jak zostanie ciosem znokautowany. Mam kilka pomysłów i potem je tu wrzucę.
Napisano 23 Czerwiec 200519 l a to se lepiej zobaczcie film CrazykunfFU to normalnie zdbiejecie od efektów walki:P:P
Napisano 24 Czerwiec 200519 l Autor w weekend coś zrobie. Raczej nei będzie to ring, raczej twarz gościa w grymasie i pięść przeciwnika bliska niego. Jeszce nei jestem pewien co do techniki ale napewno wykorzystam zdjęcia które specjalnie w tym celu zrobie. Tło bedzi eczerwone albo pomarańczowe, tak mnei jakoś wzieło, twarz i pięść czarnobiałe, i jakiś zółty albo coś w tym stylu napis.
Napisano 24 Czerwiec 200519 l jaki żółty napis? myśle że jeśli sama praca będzie wymowna, to napis może tylko popsuć.
Napisano 1 Lipiec 200519 l Autor i jeszce jedna wersja, walka thai bokserów, i moment przed trafieniem High kicka
Napisano 1 Lipiec 200519 l druga wersja duzo lepsza ale popracuj jeszcze nad ukladem "kopiacego". pzdr.:)
Napisano 1 Lipiec 200519 l Autor tak tak, to szybki mach myszką. Potem zrobie rysunek ręcznie i zeskanuję, albo sobie zdjęcie zrobie w czasie kopania :)
Napisano 1 Lipiec 200519 l Raczej ktos Ci zrobi zdj:D Ale powiem ze pomysl jest sredni, narazie to nie ma nic ciekawego, znaczy zwykly kopniak, no zobaczymy jak to wyjdzie wszystko z sceneria moze sie myle. 3mam kciuki i pozdrawiam.
Napisano 1 Lipiec 200519 l Autor tak, wiem, zwykły kop ale planuję sie pouczyć kolorowania i bitwa to dobre miejsce :) na razie kopacz
Napisano 1 Lipiec 200519 l Autor zabawa z kolorkami, to mi zawsze najgorzej idzie i szcegóły kolorowane a nie komiksowe :(
Napisano 1 Lipiec 200519 l Pomysł mi osobiście się podoba, ja dałbym jakiś kadr, zbliżenie bardziej na kopanego niż kopiącego, Bo ważny jest ten moment krytyczny - czyli idąc dalej tym tokiem rozumowania - kiedy Gościu kopany widzi przed swoją twarzą rozmiar buta (lub podeszwę Nr 46). Ten wyraz twarzy> rozpędziłem się... Trzymam Kciuki, powodzenia. Pozdrawiam MCMiriam
Napisano 2 Lipiec 200519 l Hehe, byl kiedys taki plakat, czy moze okladka plyty (pewnie tak) jak koles dostaje z piesci w rylo, moze w podobnym kierunku sprobuj, np, stopa laduje na twarzy i geba sie czlowiekowi marszczy calkiem, mina niedziarska, widac ze to cios nokautujacy :). Wlasnie kadr waski, stopa i twarz, nic poza tym :)
Napisano 27 Lipiec 200519 l Osobiscie wolalbym jakis plan bliski, jak na jednym ze szkicow, zeby pokazac emocje na twarzy. Podoba mi sie tez obrazek #11, taka dynamika i rozmycie moze ciekawie pokazac prędkośc, blysk tej chwili, kiedy otrzymujemy cios i nie wiedzac jak znajdujemy sie na ziemi.