Laser Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 Cześć wam. Może wreszcie skończę jakąś bitwe. Pomysł jest taki że będzie widac głowe zawodnika na sekunde przed tym jak zostanie ciosem znokautowany. Mam kilka pomysłów i potem je tu wrzucę.
Hindus Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 hehe.. ale co walka na ringu or what ? powodzenia :]
OMAM Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 tak mi do głowy przyszła scenka z matrixa, ale to był cios!Powodzenia
Azazello Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 Miałem identyczny pomysł na moment krytyczny:P Ciekawe jak to wyjdzie
Smart_art Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 a to se lepiej zobaczcie film CrazykunfFU to normalnie zdbiejecie od efektów walki:P:P
Laser Napisano 24 Czerwiec 2005 Autor Napisano 24 Czerwiec 2005 w weekend coś zrobie. Raczej nei będzie to ring, raczej twarz gościa w grymasie i pięść przeciwnika bliska niego. Jeszce nei jestem pewien co do techniki ale napewno wykorzystam zdjęcia które specjalnie w tym celu zrobie. Tło bedzi eczerwone albo pomarańczowe, tak mnei jakoś wzieło, twarz i pięść czarnobiałe, i jakiś zółty albo coś w tym stylu napis.
Ania Napisano 24 Czerwiec 2005 Napisano 24 Czerwiec 2005 jaki żółty napis? myśle że jeśli sama praca będzie wymowna, to napis może tylko popsuć.
Laser Napisano 24 Czerwiec 2005 Autor Napisano 24 Czerwiec 2005 Napis musi być bo chce to zrobic w formie plakatu.
Laser Napisano 1 Lipiec 2005 Autor Napisano 1 Lipiec 2005 Taki wstepny szkic, akurat miałem sekunde wolego czasu :)
Laser Napisano 1 Lipiec 2005 Autor Napisano 1 Lipiec 2005 i jeszce jedna wersja, walka thai bokserów, i moment przed trafieniem High kicka
Futro Napisano 1 Lipiec 2005 Napisano 1 Lipiec 2005 druga wersja duzo lepsza ale popracuj jeszcze nad ukladem "kopiacego". pzdr.:)
Laser Napisano 1 Lipiec 2005 Autor Napisano 1 Lipiec 2005 tak tak, to szybki mach myszką. Potem zrobie rysunek ręcznie i zeskanuję, albo sobie zdjęcie zrobie w czasie kopania :)
Leleń Napisano 1 Lipiec 2005 Napisano 1 Lipiec 2005 Raczej ktos Ci zrobi zdj:D Ale powiem ze pomysl jest sredni, narazie to nie ma nic ciekawego, znaczy zwykly kopniak, no zobaczymy jak to wyjdzie wszystko z sceneria moze sie myle. 3mam kciuki i pozdrawiam.
Laser Napisano 1 Lipiec 2005 Autor Napisano 1 Lipiec 2005 tak, wiem, zwykły kop ale planuję sie pouczyć kolorowania i bitwa to dobre miejsce :) na razie kopacz
Laser Napisano 1 Lipiec 2005 Autor Napisano 1 Lipiec 2005 zabawa z kolorkami, to mi zawsze najgorzej idzie i szcegóły kolorowane a nie komiksowe :(
miriam Napisano 1 Lipiec 2005 Napisano 1 Lipiec 2005 Pomysł mi osobiście się podoba, ja dałbym jakiś kadr, zbliżenie bardziej na kopanego niż kopiącego, Bo ważny jest ten moment krytyczny - czyli idąc dalej tym tokiem rozumowania - kiedy Gościu kopany widzi przed swoją twarzą rozmiar buta (lub podeszwę Nr 46). Ten wyraz twarzy> rozpędziłem się... Trzymam Kciuki, powodzenia. Pozdrawiam MCMiriam
Mori Napisano 2 Lipiec 2005 Napisano 2 Lipiec 2005 Hehe, byl kiedys taki plakat, czy moze okladka plyty (pewnie tak) jak koles dostaje z piesci w rylo, moze w podobnym kierunku sprobuj, np, stopa laduje na twarzy i geba sie czlowiekowi marszczy calkiem, mina niedziarska, widac ze to cios nokautujacy :). Wlasnie kadr waski, stopa i twarz, nic poza tym :)
Laser Napisano 5 Lipiec 2005 Autor Napisano 5 Lipiec 2005 Narazie kontynuuje prace bez zmian w kadrze.
leander Napisano 27 Lipiec 2005 Napisano 27 Lipiec 2005 Osobiscie wolalbym jakis plan bliski, jak na jednym ze szkicow, zeby pokazac emocje na twarzy. Podoba mi sie tez obrazek #11, taka dynamika i rozmycie moze ciekawie pokazac prędkośc, blysk tej chwili, kiedy otrzymujemy cios i nie wiedzac jak znajdujemy sie na ziemi.
Rekomendowane odpowiedzi