Drzewostan Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 To będzie robot który na prawej stronie będzie miał kawałek skóry no i reszta ciała będzie całkowicie mechaniczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mistrz3d Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 po pierwsze: zmien kolor czcionki (malo widac) po drugie: bys sie bardziej rozpisal o wygladzie, o twarzy, o scenie po trzecie: nie koniecznie, ale zawsze warto namalowac jakis concept po czwarte: witam na forum i zycze powodzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drzewostan Napisano 23 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2005 linki do renderów, jak by ktoś tam chciał zobaczyć sobie narazie jeden: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drzewostan Napisano 23 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2005 no i jeszcze trzy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 No to powodzenia Czyżu, obyś ukończył pracę :D Czekam na kolejne rendery :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 witam w Bitwie i powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drzewostan Napisano 28 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2005 Elo ludziska mam dla was nową dawkę Renderów!!! :) Nic wielkego nie wykrzesałem przez ten czas ale trzeba cos zarzucic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maly_Galy Napisano 29 Czerwiec 2005 Share Napisano 29 Czerwiec 2005 Czekamy na wiecej i powodzenia zycze !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 hmm.. na pewno to kwestia pomysłu, ale nie widzę jakoś sposobu w jaki ten robot został poskładany. Chodzi o różnorodność elementów. Mimo, że pewnie powstał z różnych źródeł to może warto poeksperymentować z pewnym stopniem ujednolicenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drzewostan Napisano 30 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2005 Zobaczę może uda mi się coś ujednolicić ale nie mam żadnego projektu po prostu siadam i robię więc nie wiem co z tego wyjdzie:D ale dzięki za rade :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 wow, wow, fajnie sie zapowiada. Zycze powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drzewostan Napisano 1 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2005 Eee jeśli kogoś to interesuje|:\ to wrzucam kilka Renderów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 1 Lipiec 2005 Share Napisano 1 Lipiec 2005 Bardzo fajna ta ręka , też planowałe zrobić coś podobnego jak terminator , cały mech ale brak mi odwagi po ty co zobaczyłem tu :P POWODZENIA !:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 1 Lipiec 2005 Share Napisano 1 Lipiec 2005 No rączkę to ładnie pojechałeś !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 1 Lipiec 2005 Share Napisano 1 Lipiec 2005 a jak ona zgina sie w nadgarstku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 1 Lipiec 2005 Share Napisano 1 Lipiec 2005 no reka jest 10/10 :D bardzo fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drzewostan Napisano 2 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2005 Marcin_ps - a jak ona zgina sie w nadgarstku ? ----------------------------------------------------------------------------------- Nie dygaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drzewostan Napisano 2 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2005 No teraz się zgina w nadgarstku |:\/ Mata hłopata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Lipiec 2005 Share Napisano 2 Lipiec 2005 łosz w morde ....za jebiste! ile poly ogółem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drzewostan Napisano 2 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2005 No a to mój pomysły na umięśnioną rękę tylko na razie nie dawałem nigdzie meschmuta do renderu no i mięśnie nie są połączone ze szkieletem, jeszcze!!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drzewostan Napisano 2 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2005 Narazie sztywniak taki z niego |:) lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drzewostan Napisano 2 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2005 Odpowiedz na pytanie od chvetiego Całość co do tej pory zrobiłem to ma 28423 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drzewostan Napisano 2 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2005 Następne rendery :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 2 Lipiec 2005 Share Napisano 2 Lipiec 2005 Drzewostan Modelik narazie jest bardzo fajny. Poczatkowo, ta glowa troche mnie zniechecala, ale reka zmienila moje podejscie do Twojej pracy. Moze troche proporcje nie te, ale i tak jest bardzo dobrze. :) Oby tak dalej. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drzewostan Napisano 2 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2005 Narazie tak nie proporcionalnie wygląda bo jeszcze torsu nie skończylem. -------------------- pozdro RA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drzewostan Napisano 2 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2005 Narazie tak nie proporcionalnie wygląda bo jeszcze torsu nie skończylem. -------------------- pozdro RA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 2 Lipiec 2005 Share Napisano 2 Lipiec 2005 Dlon wydaje sie byc nieproporcjonalna do reszty reki. Post Ci sie zdublowal. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maly_Galy Napisano 2 Lipiec 2005 Share Napisano 2 Lipiec 2005 no widze dzrzewostan ze coraz to lepiej ci idzie, oby tak dalej i bedzie GIT :P jak na razie prawie wszystko mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drzewostan Napisano 3 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2005 Ludzie piszcie czy to good czy to shit bo poto wystawiam nowe rendery zeby usłyszeć od was komentarze |:\/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 3 Lipiec 2005 Share Napisano 3 Lipiec 2005 super , super pokazesz siatke LP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 3 Lipiec 2005 Share Napisano 3 Lipiec 2005 No fajne fajne. Zmotywowalo Cie to?:D Keep working man Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Lipiec 2005 Share Napisano 3 Lipiec 2005 a ja jak zwykle poprosze o siateczke:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drzewostan Napisano 3 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2005 Jak ktos chce rendera to na prodzbe wystawi :D ---------------------------------------------- pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drzewostan Napisano 3 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2005 Mata LP :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maly_Galy Napisano 3 Lipiec 2005 Share Napisano 3 Lipiec 2005 heheheh to "prosze" wystawiaj wiecej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 3 Lipiec 2005 Share Napisano 3 Lipiec 2005 fajnie, podoba mi sie. ciekawe jak ci pojdzie dol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi