dirty Napisano 24 Czerwiec 2005 Share Napisano 24 Czerwiec 2005 ok, wrzucam juz doktorka do skonczonych bo nie mam ani ochoty ani czasu sie dluzej nad nim pastwic (a mial byc sam szybki modelik...) w skrocie: model w silo; detale, texturka i render w zbrushu, poskladane i podmalowane w pshopie. prosze o c&c i pozdrawiam ps. bez okularkow bo jakos kompletnie o nich zapomnialem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 24 Czerwiec 2005 Share Napisano 24 Czerwiec 2005 Wyglada na 2D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 24 Czerwiec 2005 Share Napisano 24 Czerwiec 2005 mogłeś dopracować , model jest ładny ale render i kompozycja leży. 4-/6 pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yooshi Napisano 25 Czerwiec 2005 Share Napisano 25 Czerwiec 2005 A to nie powinno byc w 2D??? Nie zle... Wyglada jak obraz zrobiony plakatowkami... Ale moze o to wlasnie chodzilo :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 25 Czerwiec 2005 Share Napisano 25 Czerwiec 2005 jak na 3d to fajnie ci to wyszlo . szkoda ze nie masz czasu a ni ochoty kontynuowac to gdyz kompozycja troche lezy :/ .Jakby w tle byla jakas zaciemniona sala operacyjna czy cos w tym stylu to byl by lux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 25 Czerwiec 2005 Share Napisano 25 Czerwiec 2005 Wow ja bym powiedział ze to bardziej 2d ale jak naprawde 3d to nieżle musiałes shaderków użyc. Mi sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 25 Czerwiec 2005 Share Napisano 25 Czerwiec 2005 hmm jakby Ci to powiedziec, moze prosto z mostu bo nowy na forum nie jestes: dla mnie to wyglada bardzo slabo, tekstury, swiatlo i kompozycja lezy i kwiczy. No jest troche mordka podobna ale nie widzie w niej tego "czegos", jest i tyle po prostu...jest bez charakteru. szczerze mowiac po Tobie spodziwalem sie czegos lepszego, hmm.. nie wiem czemu ale myslalem ze stac Cie na wiecej :]. usprawiedliwia Cie troche " ..bo nie mam ani ochoty ani czasu sie dluzej nad nim pastwic.." postaraj sie przy nastepnej pracy. Powodzenia i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Czerwiec 2005 Share Napisano 25 Czerwiec 2005 podobne zdanie jak pionier model jeszcze w wipie wygladal bardzo ladnie ale tutaj wszystko skopales i to naprawde wszystko!! i powinienes dostac od rodzicow klapsa;) zebys sie bardziej staral bo wiem(y) ze cie stac na naprawde piekne pracki!!!! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Czerwiec 2005 Share Napisano 25 Czerwiec 2005 a mi sie tam podobal jak nazwa mowi to ma byc frjend doktorka (gejs?) i jest luzik chamsko by bylo gdyby wygladali tak samo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 25 Czerwiec 2005 Share Napisano 25 Czerwiec 2005 MORDKA fajna ale ta jego "koszula" czy bluzka mi sie niepodoba :/ chyba niepotrzebnie zrobiles z tego malowidlo. ale i tak bardzo ladnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 4 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2005 hey, tak w ramach przypadkowego apdejtu. przypadkowego bo jakis czas temu przez przypadek wrzucilem plik z doktorkiem do szopa i oto wynik jednego sierpniowego wieczora mixowania warstw, masek i odrobiny babrania. pokazuje to bo mimo iz dalekie od dobrego to bardziej sie mi podoba niz poprzednia nieszczesna wersja a juz na pewno nie mam zamiaru wracac do tego speeda (heh juz tak ze dwa razy mowilem). moze jedynie zdejme troche nasycenia.. daje tez wyjsciowy 'render' z zbrusha do porownania, reszta to szop. pzdr. http://img77.imageshack.us/my.php?image=legitka4bz.jpg http://img355.imageshack.us/my.php?image=d16eq.jpg sorki za wskrzeszanie starych badziewi ale tak sie mi przypomnialo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi