Napisano 26 Czerwiec 200519 l Witam, chciałbym pokazać mój projekt kanapy. Jestem początkujący i mam 13 lat, więc nie jest to zbyt wielkie dzieło :D. Render Vray, model 3ds Max 7.
Napisano 26 Czerwiec 200519 l dziwnie to wyglada. niepodoba mi sie ten trojkat. na dolnych jego rogach widac kanciastosc. kanapa wydaje sie byc strasznie twarda. material taki ponury :P mogles dac skore albo cos w polyskliwego :) No i te poduszki wygladaja jak dmuchane.
Napisano 26 Czerwiec 200519 l pomyśl jak na tym by się opierało , lędźwiowa część się opiera a reszta?
Napisano 27 Czerwiec 200519 l Witam! Może to dziwne ale mnie się podoba :), sam bym chciał taką kanapę w domu, mimo że trochę może być nie wygodna, ale ogólnie pomysł super. Modeling też nie najgorszy, ucz się dalej i przede wszystkim się nie poddawaj! Pozdrawiam!
Napisano 27 Czerwiec 200519 l Niewygodna jest ta kanapa a nad poduszkami to mogłeś sie bardziej postarac( chociarz moze tak miało być)
Napisano 27 Czerwiec 200519 l Po zbadaniu twoich pracek z twojej www myślę że masz dobre pomysły :) jednakże ten nie należy do udanych ;/
Napisano 27 Czerwiec 200519 l wam może i nie ale ja zawsze byłem inny, mi sie nawet podoba, tylko tego trójkąta bym bardziej w strone koła zrobił i tyle. Ktoś tam napisał że materiał ponury... mnie to on raczej czekolade przypomina :P dobre na początek pozdr PS jak to jest że ja od kopa zaczełem robić brdziej skomplikowane obiekty i jakoś nie miałem z nimi wielkich problemów za to ze światłem nigdy sobie nie mogłem poradzić... a tu co widzę? początkujący zrobił prosty model ale takie światło nad którym bym się męczył chyba wieki
Napisano 27 Czerwiec 200519 l czy człowiek nie zapadł by się do środka gdyby usiadł na środku kanapy? BTW: masz 13 lat a widzę że wcale nieźle radzisz sobie z maxem (przejrzałem stronkę). oby tak dalej :)
Napisano 27 Czerwiec 200519 l czy człowiek nie zapadł by się do środka gdyby usiadł na środku kanapy? BTW: masz 13 lat a widzę że wcale nieźle radzisz sobie z maxem (przejrzałem stronkę). oby tak dalej :) Dokładnie:)