Matys Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 Witam. Nowa bitwa, nowe nadzieje na to, ze moze sie wreszcie czegos naucze :). Wiec do rzeczy, moja praca ma przedstawiac starcie liderow walczacych stron, co jest punktem krytycznym i znaczacym dla przebiegu bitwy. Koncept nie jest jakos specjalnie oryginalny, ale mam nadzieje, ze sie jakos obroni. W sumie nie ma co sie rozpisywac, moze dodam tylko, ze glowna postac (po lewej) byla wzorowana na pracy Keva Walkera, ktora mi sie strasznie podoba i jezeli ktos uwaza, ze za bardzo uleglem jej wplywowi to piszcie. Wymysle cos innego. Pozdrawiam i zycze wszystkim uczestnikom bitwy powodzenia.
bojar Napisano 28 Czerwiec 2005 Napisano 28 Czerwiec 2005 Musze przyznac że przyjemny koncepcik coś w klimatach stara warhamera no i x mena podoba mi się trzymam kciuki i życze powodzenia
xeav Napisano 28 Czerwiec 2005 Napisano 28 Czerwiec 2005 jeśli będzie jak na obrazku to będzie dobrze. obyś zachował detale
Hindus Napisano 28 Czerwiec 2005 Napisano 28 Czerwiec 2005 koncepcik fajny zobaczymy jk to będzie w praktyce ;)
Matys Napisano 29 Czerwiec 2005 Autor Napisano 29 Czerwiec 2005 Dobra to jest to co udalo mi sie do tej pory zrobic. Troche to slabe ale godzina tez jest slaba (pewnie jak dla kogo) wiec ide spac.
Matys Napisano 30 Czerwiec 2005 Autor Napisano 30 Czerwiec 2005 Nowe updaty, chetnie przyjme wasze uwagi i propozycje :) pozdrawiam.
Falcrum Napisano 30 Czerwiec 2005 Napisano 30 Czerwiec 2005 Ładny concepcik. Dobrze sie zapowiada. Powodzenia :) Pozdr
Matys Napisano 1 Lipiec 2005 Autor Napisano 1 Lipiec 2005 no coz modelowanie narazie mi sie znudzilo wiec przyszedl czas na mapowane tylko koncept jest czarno bialy a ja nie mam pojecia w jakiej kolorystyce ma byc ta postac narazie wymyslilem tylko to :> mam wiec nadzieje ze rozumiecie jak jestem zdesperowany... pomozcie :(
Ania Napisano 3 Lipiec 2005 Napisano 3 Lipiec 2005 myślę że kolor bladorużowy niekoniecznie pasuje do wojownika. ja bym dała jakieś coś niebieskoszaro-rybiołuskowatowego, ale oczywiście zależy od ogólnej kolorystyki sceny. ładny model.
imprecis Napisano 4 Lipiec 2005 Napisano 4 Lipiec 2005 Niezły koncept, wykonanie rownie dobre, zapowiada sie niezla scenka, jesli chodzi o kolor wojownika to podpistuje sie pod moim przedmowca.
Matys Napisano 4 Lipiec 2005 Autor Napisano 4 Lipiec 2005 hmmm musze to jeszcze przmyslec bo jak poweidziala Ania zalezy to rowniez od kompozycij calej sceny ale wielkie dzieki z propozycje. A to kolejny update z mapowianiem i texturowaniem oczywiscie to poczatek i nie ma tu jeszcze wielu zeczy jak bump czy krew ktora chyba dam zielona dla kontrastu. pozdrawieam.
madman1987 Napisano 4 Lipiec 2005 Napisano 4 Lipiec 2005 A z tym kolorem toście wymyślili:p Koncepcik dobry, mój brat siura, mi też się podoba. Oby reazlizacja równie dobra była:) Powodzonka!
Herman Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 A ja myślę, że model choć fajnie sie zapowiada to całkowicie gubi proporcje :)
Matys Napisano 11 Lipiec 2005 Autor Napisano 11 Lipiec 2005 No i mam problem niestety narazie nie moge kontynuowac tej sceny bo jestem na wakacjach i nie mam poprostu mozliwoscie :( ale jak tylko bede moglo to sie za to zabieram.
JmTm00 Napisano 11 Lipiec 2005 Napisano 11 Lipiec 2005 Pdodoba mi sie...Kolorystyka powiadasz? Ja ta postac widze beżowo-zielonkawa z jakimis pieprzykami, strupami i takimi paskudnymi ropniami na ciele no i maksymalnie ociekajaca hm, "pot" to chyba zle slowo....Powodzenia
Matys Napisano 3 Sierpień 2005 Autor Napisano 3 Sierpień 2005 Dobra wakacje jak dla mnie sie skonczyly wiec zabieram sie do roboty. Narazie udalo mi sie zrobic glowny zarys jednej z postaci ale jeszcze zostalo wiele szczegolow :) Mam juz zrobione mapowanie ale mi sie nie podoba wiec jeszcze nad nim popracuje.
Ania Napisano 3 Sierpień 2005 Napisano 3 Sierpień 2005 obecny kolor jest ciut zbyt mocny, kojaży się z problemami żołądkowymi, dodałabym ciut więcej szarego.
Matys Napisano 10 Sierpień 2005 Autor Napisano 10 Sierpień 2005 hmm update :) dodalem troche szczegolow na twazy mam nedzieje ze sie wam spodoba.
KLICEK Napisano 10 Sierpień 2005 Napisano 10 Sierpień 2005 bardzo fajnie ta mordeczka sie prezetuje :)
hkropinski Napisano 10 Sierpień 2005 Napisano 10 Sierpień 2005 fajnie, ale popracowałbym nad teksturą tego żółtego czegoś na ramieniu. za bardzo się wyróżnia, powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi