Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam.

Nowa bitwa, nowe nadzieje na to, ze moze sie wreszcie czegos naucze :). Wiec do rzeczy, moja praca ma przedstawiac starcie liderow walczacych stron, co jest punktem krytycznym i znaczacym dla przebiegu bitwy. Koncept nie jest jakos specjalnie oryginalny, ale mam nadzieje, ze sie jakos obroni. W sumie nie ma co sie rozpisywac, moze dodam tylko, ze glowna postac (po lewej) byla wzorowana na pracy Keva Walkera, ktora mi sie strasznie podoba i jezeli ktos uwaza, ze za bardzo uleglem jej wplywowi to piszcie. Wymysle cos innego.

Pozdrawiam i zycze wszystkim uczestnikom bitwy powodzenia.

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Musze przyznac że przyjemny koncepcik coś w klimatach stara warhamera no i x mena podoba mi się trzymam kciuki i życze powodzenia

Napisano

jeśli będzie jak na obrazku to będzie dobrze. obyś zachował detale

Napisano
  • Autor

Dobra to jest to co udalo mi sie do tej pory zrobic. Troche to slabe ale godzina tez jest slaba (pewnie jak dla kogo) wiec ide spac.

Napisano
  • Autor

Nowe updaty, chetnie przyjme wasze uwagi i propozycje :) pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

no coz modelowanie narazie mi sie znudzilo wiec przyszedl czas na mapowane tylko koncept jest czarno bialy a ja nie mam pojecia w jakiej kolorystyce ma byc ta postac narazie wymyslilem tylko to :> mam wiec nadzieje ze rozumiecie jak jestem zdesperowany... pomozcie :(

Napisano

myślę że kolor bladorużowy niekoniecznie pasuje do wojownika.

ja bym dała jakieś coś niebieskoszaro-rybiołuskowatowego, ale oczywiście zależy od ogólnej kolorystyki sceny.

ładny model.

Napisano

Niezły koncept, wykonanie rownie dobre, zapowiada sie niezla scenka, jesli chodzi o kolor wojownika to podpistuje sie pod moim przedmowca.

Napisano
  • Autor

hmmm musze to jeszcze przmyslec bo jak poweidziala Ania zalezy to rowniez od kompozycij calej sceny ale wielkie dzieki z propozycje. A to kolejny update z mapowianiem i texturowaniem oczywiscie to poczatek i nie ma tu jeszcze wielu zeczy jak bump czy krew ktora chyba dam zielona dla kontrastu. pozdrawieam.

Napisano

A z tym kolorem toście wymyślili:p Koncepcik dobry, mój brat siura, mi też się podoba. Oby reazlizacja równie dobra była:) Powodzonka!

Napisano

A ja myślę, że model choć fajnie sie zapowiada to całkowicie gubi proporcje :)

Napisano
  • Autor

No i mam problem niestety narazie nie moge kontynuowac tej sceny bo jestem na wakacjach i nie mam poprostu mozliwoscie :( ale jak tylko bede moglo to sie za to zabieram.

Napisano

Pdodoba mi sie...Kolorystyka powiadasz? Ja ta postac widze beżowo-zielonkawa z jakimis pieprzykami, strupami i takimi paskudnymi ropniami na ciele no i maksymalnie ociekajaca hm, "pot" to chyba zle slowo....Powodzenia

Napisano
  • Autor

Dobra wakacje jak dla mnie sie skonczyly wiec zabieram sie do roboty. Narazie udalo mi sie zrobic glowny zarys jednej z postaci ale jeszcze zostalo wiele szczegolow :) Mam juz zrobione mapowanie ale mi sie nie podoba wiec jeszcze nad nim popracuje.

Napisano

obecny kolor jest ciut zbyt mocny, kojaży się z problemami żołądkowymi, dodałabym ciut więcej szarego.

Napisano
  • Autor

hmm update :) dodalem troche szczegolow na twazy mam nedzieje ze sie wam spodoba.

Napisano

fajnie, ale popracowałbym nad teksturą tego żółtego czegoś na ramieniu. za bardzo się wyróżnia, powodzenia

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności