blood_brother Napisano 30 Czerwiec 2005 Napisano 30 Czerwiec 2005 No to teraz juz mozecie przestac cokolwiek robic:) Wpadlem na pomysl aby zrobic ujecie smiglowca ktory juz zaczal wpadac w jakis wiezowiec. Pelno odlamkow szkla, drobne czesci smiglowca i w ogole totalny chaos:) Mam nadzieje ze uda mi sie skonczyc w terminie. Czasu na szczescie duzo:) A teraz ide porozgladac sie za jakimis zdjeciami referyncyjnymi.
hkropinski Napisano 30 Czerwiec 2005 Napisano 30 Czerwiec 2005 cha! a ja dalej będę pracował nad swoim projektem!!! :) POWODZENIA
tweety Napisano 30 Czerwiec 2005 Napisano 30 Czerwiec 2005 A teraz ide porozgladac sie za jakimis zdjeciami referyncyjnymi. hehe wpadnij do wrocka, tam pełno jest różnego chaosu: ekipy ze ZDIKu rozwalaja ulce, budynki itp ;) powodzenia w bitwie
kozioo Napisano 30 Czerwiec 2005 Napisano 30 Czerwiec 2005 Obejrzyj pierwszą część matrixa:) Jak masz na dvd to jest tam też making of tej sceny - duzo dodatkowych materiałow, które mogą być pomocne.
Leru Napisano 30 Czerwiec 2005 Napisano 30 Czerwiec 2005 można też obejrzeć 11 września, tam też dużo refek ;) witam w Bitwie, powodzenia :)
blood_brother Napisano 1 Lipiec 2005 Autor Napisano 1 Lipiec 2005 Zdecydowalem sie przeniesc troche w przyszlosc i zamiast smiglowca zrobic latacz. Co z tego wyjdzie nie wiem, ale mam nadzieje ze cos znosnego:) Ponizej zamieszczam poczatki latacza.
blood_brother Napisano 5 Lipiec 2005 Autor Napisano 5 Lipiec 2005 Cos malo czasu w te wakacje:) Dzisiaj skromnie:) Model jest robiony nie symetrycznie wiec moga byc rozne bledy jak np. stateczniki. Wlasciwy jest ten blizej kamery. Chyba bede musial jeszcze wysmulkic jakos ogon bo teraz jakos tak ciezko wyglada. To na tyle:)
dariusz Napisano 10 Lipiec 2005 Napisano 10 Lipiec 2005 o, widze ze klimaty a la G-Police:D szkoda ze nie helikopter, za duzo sci-fi jest juz w tej bitwie... ale szybe zrobilbym na wzor smiglowca gazelle, jest poprostu sliczna:P
Rekomendowane odpowiedzi