Napisano 3 Lipiec 200519 l Znowu domek jednorodzinny :] chyba nawet podobny do wcześniejszego. Ale co ja poradzę jak dostaje takie zlecenia :P postaram się później dorzucić inne widoki. Pozdrawiam Mirek final render stage1(render 2,5h, 1200x800, Athlon 1.33) reszta to photoshop
Napisano 3 Lipiec 200519 l mogl bys zdiec nie zamieszczac ;D ... nie no swietne ! czekam na inne ujecia ;]
Napisano 3 Lipiec 200519 l Bardzo dobry, tylko tło troche odstaje od reszty. Barierka na balkonie dziwnie wchodzi w sciane, pierwszy plan nie podoba mi sie. Ogólnie wygląda nieźle
Napisano 3 Lipiec 200519 l No bardzo fanie wyszło ! Zgranie z otoczeniem super ! Do czemo mozna sie do czepić to ze na 2 górnych oknach nie ma kwiatów :D Pozdr.
Napisano 3 Lipiec 200519 l a ja moglbym sie czepic nienaturalnie swiecacyhc(tzn odbijajacyhc swiatlo kolumn przy drzwiach). i mozna poznac co jest wkomponowane a co nie, ale ogolnie ok ale ogolnie to sie nie znam:D peace
Napisano 4 Lipiec 200519 l zarzuc jakiegos noise'a na dach - za jednolity po co dales efekt interlace [telewizor] ? czyzbys tak chcial zniwelowac efekt jednolitych powierzchni? :) a ja moglbym sie czepic nienaturalnie swiecacyhc(tzn odbijajacyhc swiatlo kolumn przy drzwiach). i mozna poznac co jest wkomponowane a co nie, ale ogolnie ok ale ogolnie to sie nie znam:D peace przy b. ostrym sloncu w realu to te kolumny by odbijaly jeszcze wiecej slonca... a to ze tak ostrego slonca w tej scenie nie ma to juz inna sprawa... pomimo wszystko wiz naprawde ladna... a czepianie sie w stylu "brak kwiatkow w gornych oknach" jest chore...
Napisano 4 Lipiec 200519 l Swirek nie wiem co jest z twoim poczuciem humoru , ale jak dla mnie to ta wypowiedz "Do czemo mozna sie do czepić to ze na 2 górnych oknach nie ma kwiatów " byla tylko zartem od strony hcpiter666'a
Napisano 4 Lipiec 200519 l Autor Dziękuje za wszystkie uwagi jutro a właściwie to już dzisiaj postaram się wrzucić następne widoki już bez efektu poziomych lini (hehe taki eksperyment) nie opublikuje niestety ustawień V-raya nie wiem skąd ta prośba praca była wykonana w finalu i wyraźnie to zaznaczyłem :/. Przyznaje się do błędu z barierka wchodząca w ścianę ale w sumie nie miałem dobrego pomysłu na jego rozwiązanie. Co do zbyt sterylnych ścian to jest to wizualizacja komercyjna i nie wiem czy ktoś wcinał kiedyś klientowi pobrudzony budynek :P Pozdrawiam i dziękuję za opinie
Napisano 4 Lipiec 200519 l Swirek nie wiem co jest z twoim poczuciem humoru , ale jak dla mnie to ta wypowiedz "Do czemo mozna sie do czepić to ze na 2 górnych oknach nie ma kwiatów " byla tylko zartem od strony hcpiter666'a poczucie wlaczone.dziala:) tylko czasem mam wrazenie ze ludzie za wszelka cene chca cos napisac....
Napisano 6 Lipiec 200519 l jakie to cudownie sliczne, ale jeszcze musisz sie duzo nauczyc od tatusia :P
Napisano 6 Lipiec 200519 l Jezeli poszukujecie kogos kto profesjonalnie wykona wasze demo reel, bardzo prosze o kontakt ze mna :) moj e-mail to: [email protected] JEzeli skontaktujecie sie ze mna i zdecydujecie sie aby wykonano dla was demo reel distaniecie ode mnie kod promocyjny, ktory upowaznia do 20% znizki... Napiszcie a podam wam dokladny adres strony na ktorej bedzie wszystko dokladnie wyjasnione... Nie wazne czy ma to byc demo reel dla aktora, grupy muzycznej czy malarza... polecam! :)))
Napisano 6 Lipiec 200519 l Autor jeszcze musisz sie duzo nauczyc od tatusia :P Teach me dady :D !! eeee i o co chodzi z tym demo real :/?? (żaden ze mnie muzyk ani aktor haha)
Napisano 6 Lipiec 200519 l Brzydkie... tlo ! ;) Ciagle te rozciagniete bitmapy w wizualkach, moze ktos wprowadzi nowa jakosc? :) A domek bardzo daje rady :] Pozdro