Jump to content

wizualizacja - dom jednorodzinny

Mirkowaty

Recommended Posts

Znowu domek jednorodzinny :] chyba nawet podobny do wcześniejszego. Ale co ja poradzę jak dostaje takie zlecenia :P postaram się później dorzucić inne widoki. Pozdrawiam Mirek

final render stage1(render 2,5h, 1200x800, Athlon 1.33) reszta to photoshop

• Replies 17
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

zarzuc jakiegos noise'a na dach - za jednolity

po co dales efekt interlace [telewizor] ? czyzbys tak chcial zniwelowac efekt jednolitych powierzchni? :)

a ja moglbym sie czepic nienaturalnie swiecacyhc(tzn odbijajacyhc swiatlo kolumn przy drzwiach). i mozna poznac co jest wkomponowane a co nie, ale ogolnie ok

ale ogolnie to sie nie znam:D

peace

przy b. ostrym sloncu w realu to te kolumny by odbijaly jeszcze wiecej slonca... a to ze tak ostrego slonca w tej scenie nie ma to juz inna sprawa...

pomimo wszystko wiz naprawde ladna... a czepianie sie w stylu "brak kwiatkow w gornych oknach" jest chore...

Dziękuje za wszystkie uwagi jutro a właściwie to już dzisiaj postaram się wrzucić następne widoki już bez efektu poziomych lini (hehe taki eksperyment) nie opublikuje niestety ustawień V-raya nie wiem skąd ta prośba praca była wykonana w finalu i wyraźnie to zaznaczyłem :/. Przyznaje się do błędu z barierka wchodząca w ścianę ale w sumie nie miałem dobrego pomysłu na jego rozwiązanie. Co do zbyt sterylnych ścian to jest to wizualizacja komercyjna i nie wiem czy ktoś wcinał kiedyś klientowi pobrudzony budynek :P

Pozdrawiam i dziękuję za opinie

Swirek nie wiem co jest z twoim poczuciem humoru , ale jak dla mnie to ta wypowiedz

"Do czemo mozna sie do czepić to ze na 2 górnych oknach nie ma kwiatów " byla tylko zartem od strony hcpiter666'a

poczucie wlaczone.dziala:) tylko czasem mam wrazenie ze ludzie za wszelka cene chca cos napisac....

Jezeli poszukujecie kogos kto profesjonalnie wykona wasze demo reel, bardzo prosze o kontakt ze mna :) moj e-mail to: [email protected]

JEzeli skontaktujecie sie ze mna i zdecydujecie sie aby wykonano dla was demo reel distaniecie ode mnie kod promocyjny, ktory upowaznia do 20% znizki...

Napiszcie a podam wam dokladny adres strony na ktorej bedzie wszystko dokladnie wyjasnione...

Nie wazne czy ma to byc demo reel dla aktora, grupy muzycznej czy malarza... polecam! :)))