s1720 Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 A rysłem sobie jakiegoś kmiecia...co tam myślicie o nim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 Że bardzo fajnego kmiecia zrobiłeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 No wypas bardzo fajnie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaster Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 Ty, no bardzo ładny! Taki jak z książki :D Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutekfiutek Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 a mnie to światyłocień troche nie pasi porównaj fajnie valorem zrobione stopy i linearną tfasz wzorowałeś się na jakimś rysunku? mnie one do siebia nie paszą a jak noga dalej stoi to może być ciemniejsza to będzie przestrzeń widaać lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 tfasz lol & rotfl :P ... Sam szkic bardzo miły :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 kmieć jak kmieć tylko z takim mieczem by sobie nie powojował:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi