Napisano 6 Lipiec 200519 l To moja stara pracka wrzucam ją bo jestem nowy na forum :) Całość wykonałem długopisem. --------------------------- Pozdro
Napisano 6 Lipiec 200519 l Autor Napisał -Pa6L0- to zaden ufok tylko koles z dragon bala :P -------------------------------------------------- Co ty dałeś Pa6L0 rysując tego ufoka nie wzorowałem sie na Dragon Balu. A po zatym skąd ty wiesz jak wygląda UFOK ????? :>.
Napisano 6 Lipiec 200519 l Niebieski nie jest zbyt szcześliwy do szkicowania, najlepsze kolory to czarny i brązowy :)
Napisano 6 Lipiec 200519 l Autor YYYY Normalnie to ja nie chciałem stworzyć dziela sztuki więc nie rozmyślałem nad kolorem długopisa. Po prostu siadłem bo nie miałem co robić i narysowałem.
Napisano 10 Lipiec 200519 l 1. mysle ze szkic jest bardzo dobry 2. mi to nie przypomina nic z DB 3. jak szkic jest dobry i pomysl niezly to niewazne czym jest narysowane i jaki ma kolor
Napisano 18 Lipiec 200519 l ten to mi przypomina:D (jak juz ktos wspomnial) postac z DBZ Buu!!! albo bubu zalezy od tego co miales przed oczami:P
Napisano 27 Lipiec 200519 l Styl rysowania jest podobny do Akiry (czy jak sie zwał ten od DB). Ale praca ładna, szkoda, że na niebiesko, bo na czarno lepszy efekt by był :P
Napisano 27 Lipiec 200519 l Snejcior -> prosze bardzo, w czarnych kolorach;) Ogolnie to pracka bardzo mi sie podoba:) pozdr