Drzewostan Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 To moja stara pracka wrzucam ją bo jestem nowy na forum :) Całość wykonałem długopisem. --------------------------- Pozdro
Drzewostan Napisano 6 Lipiec 2005 Autor Napisano 6 Lipiec 2005 Napisał -Pa6L0- to zaden ufok tylko koles z dragon bala :P -------------------------------------------------- Co ty dałeś Pa6L0 rysując tego ufoka nie wzorowałem sie na Dragon Balu. A po zatym skąd ty wiesz jak wygląda UFOK ????? :>.
hcpiter Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 No spoko ten szkoc tylko, że jego ust nie widać albo oni nie mają ust ?
imprecis Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 takie polaczenie Saibamana i boo :) A co do samego szkicu do ok
kubi Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 Niebieski nie jest zbyt szcześliwy do szkicowania, najlepsze kolory to czarny i brązowy :)
Drzewostan Napisano 6 Lipiec 2005 Autor Napisano 6 Lipiec 2005 YYYY Normalnie to ja nie chciałem stworzyć dziela sztuki więc nie rozmyślałem nad kolorem długopisa. Po prostu siadłem bo nie miałem co robić i narysowałem.
Maly_Galy Napisano 10 Lipiec 2005 Napisano 10 Lipiec 2005 1. mysle ze szkic jest bardzo dobry 2. mi to nie przypomina nic z DB 3. jak szkic jest dobry i pomysl niezly to niewazne czym jest narysowane i jaki ma kolor
Baldack Napisano 18 Lipiec 2005 Napisano 18 Lipiec 2005 ten to mi przypomina:D (jak juz ktos wspomnial) postac z DBZ Buu!!! albo bubu zalezy od tego co miales przed oczami:P
Snejcior Napisano 27 Lipiec 2005 Napisano 27 Lipiec 2005 Styl rysowania jest podobny do Akiry (czy jak sie zwał ten od DB). Ale praca ładna, szkoda, że na niebiesko, bo na czarno lepszy efekt by był :P
Leleń Napisano 27 Lipiec 2005 Napisano 27 Lipiec 2005 Snejcior -> prosze bardzo, w czarnych kolorach;) Ogolnie to pracka bardzo mi sie podoba:) pozdr
Snejcior Napisano 27 Lipiec 2005 Napisano 27 Lipiec 2005 O wiele lepiej. Dzieki sam moglem to zrobic :P :)
Rekomendowane odpowiedzi