Napisano 28 Październik 200321 l no ale no ale na zdjeciu widze mostek ahead a na modelu jest zwykly... no dobra . czepiam sie :)
Napisano 11 Listopad 200321 l Autor Update: manetka od przerzutki:), pewnie coś trzeba będzie jeszcze poprawići brakuje paru elementów.
Napisano 11 Listopad 200321 l stary to ze ma przerzutki sisa nie znaczy ze jest to makro cash... ja lubie skakac na rowerze i inne pasci robic i dlatego jezdze na Altusach bo sie szybko niszcza przerzutki w takich warunkach a nowe XTRy kosztuja 600 zl
Napisano 11 Listopad 200321 l no własnie ja też swoją Konę musze trochę podrasować - zrobie Sinky deelux :D
Napisano 11 Listopad 200321 l Autor Thx za komentarze. Ja do swojego planuje zakup amortyzatora i ew. nowego mostka, ale to raczej tylko plany bo pewnie na wiosnę nie będę miał kasy:P.
Napisano 11 Listopad 200321 l ja tez amorek a do tego suport :) kurde zrobilo sie z tego topicu topic o rowerach proponuje zalozyc taki na wolnych dyskusjach :D
Napisano 25 Wrzesień 200420 l Czy ja jestem ślepy czy nie widzę żadnego linka do rendera ani screena? Sorka, dopioro wstałem ale chce popatrzeć.
Napisano 25 Wrzesień 200420 l Fajny rowerek, swietne wykonanie :) co do postow innych to widze ze tu dosc duza brac rowerowa, moze jakas minibitwa z robieniem rowerka :D
Napisano 25 Wrzesień 200420 l Autor Hehe, rzeczywiście zabawiliście się w archeologów:P. już ponad rok tego projektu nie ruszałem, może go kiedyś skończę ale w najbliższym terminie nie zanosi się na to. Obrazków nie ma, ponieważ wątek przżył wiele awrii i zmian na forum, a załączniki akurat nie dotrwały do dzisiaj. Dla przypomnienia wrzucę jakiś obrazek, tylko muszę najpierw wyrenderować :)
Napisano 25 Wrzesień 200420 l Autor Oto i rowerek. Trzeba będzie folią przykryć, żeby się nie zakurzył :]
Napisano 26 Wrzesień 200420 l No ladnie :D Ustaw klamki bardziej w dol Wlasnie zaczalem robic moja super mega hiper monster DH - bestie; wkrotce na WIPie :D Podziwiam szczegolnie za tylna przerzutke - Ja juz 3 razy podchodzilem do zamodelowania tego elementu i jeszcze mi sie nigdy nie udalo :/