Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

no ale no ale na zdjeciu widze mostek ahead a na modelu jest zwykly... no dobra . czepiam sie :)

• Odpowiedzi 120
  • Wyświetleń 11,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

A to akurat daletego że w moim egzemplarzu jest zwykły:).

Napisano
  • Autor

Update: manetka od przerzutki:), pewnie coś trzeba będzie jeszcze poprawići brakuje paru elementów.

Napisano

stary to ze ma przerzutki sisa nie znaczy ze jest to makro cash... ja lubie skakac na rowerze i inne pasci robic i dlatego jezdze na Altusach bo sie szybko niszcza przerzutki w takich warunkach a nowe XTRy kosztuja 600 zl

Napisano

no własnie ja też swoją Konę musze trochę podrasować - zrobie Sinky deelux :D

Napisano

No, nieźle Ci to idzie... czekam na materiały :)

Napisano
  • Autor

Thx za komentarze. Ja do swojego planuje zakup amortyzatora i ew. nowego mostka, ale to raczej tylko plany bo pewnie na wiosnę nie będę miał kasy:P.

Napisano

ja tez amorek a do tego suport :) kurde zrobilo sie z tego topicu topic o rowerach proponuje zalozyc taki na wolnych dyskusjach :D

Napisano

Czy ja jestem ślepy czy nie widzę żadnego linka do rendera ani screena?

Sorka, dopioro wstałem ale chce popatrzeć.

Napisano

Fajny rowerek, swietne wykonanie :) co do postow innych to widze ze tu dosc duza brac rowerowa, moze jakas minibitwa z robieniem rowerka :D

Napisano
  • Autor

Hehe, rzeczywiście zabawiliście się w archeologów:P. już ponad rok tego projektu nie ruszałem, może go kiedyś skończę ale w najbliższym terminie nie zanosi się na to. Obrazków nie ma, ponieważ wątek przżył wiele awrii i zmian na forum, a załączniki akurat nie dotrwały do dzisiaj.

Dla przypomnienia wrzucę jakiś obrazek, tylko muszę najpierw wyrenderować :)

Napisano
  • Autor

Oto i rowerek.

Trzeba będzie folią przykryć, żeby się nie zakurzył :]

Napisano

No ladnie :D Ustaw klamki bardziej w dol Wlasnie zaczalem robic moja super mega hiper monster DH - bestie; wkrotce na WIPie :D Podziwiam szczegolnie za tylna przerzutke - Ja juz 3 razy podchodzilem do zamodelowania tego elementu i jeszcze mi sie nigdy nie udalo :/