little-ninja Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 to taka szybka robotka ps. plakat bedzie czarno bialo niebieski stad ten trzeci kolor sponsorzy i patroni w skali szarosci pewnie :( kolor bedzie na informator prawdopodobnie dopiero poz
SansSerif Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 Teraz z layoutem to chyba nawet boba ci nie pomagał :D Co do tego w czym jesteś najlepszy, widziałem Twoje bardzo ciekawe portfolio, powyższy obrazek nie kwalifikuje się do niego ;)
kubi Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 Plakat całkiem ciekawy. W lewym górnym rogu to 2005 powinno byc razem a nie między Polcon Poznań, no jeśli to nie jest jakieś logo czy coś. Bo to 20...05 to na wiele sposobów można czytać.
Mkaszpir Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 Dla miłośników Fantastyki do lat trzech ? Strasznie po macoszemu potraktowane : /
boba Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 widze ninja ze cie jaskims niewiadomym sposobem w koncu zmusili zebyc juz im zrobil ten plakat ;D ...widac ze powstawal w wielkich bólach i baardzo szybciutko.. @SansSerif "Teraz z layoutem to chyba nawet boba ci nie pomagał :D" hmm layout jaki jest kazdy widzi - ja w nim rączek nie maczałem ;D
Hindus Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 inne pracki trzymały poziom jak jest teraz nie wiem :] nie bardzo mi to podchodzi :/
asfalton Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 maly burdel, to - minus ten poziom... Ty robisz przecierz dobre rzeczy(czasami nawet b.)
Rekomendowane odpowiedzi