Napisano 6 Lipiec 200519 l to taka szybka robotka ps. plakat bedzie czarno bialo niebieski stad ten trzeci kolor sponsorzy i patroni w skali szarosci pewnie :( kolor bedzie na informator prawdopodobnie dopiero poz
Napisano 6 Lipiec 200519 l Teraz z layoutem to chyba nawet boba ci nie pomagał :D Co do tego w czym jesteś najlepszy, widziałem Twoje bardzo ciekawe portfolio, powyższy obrazek nie kwalifikuje się do niego ;)
Napisano 6 Lipiec 200519 l Plakat całkiem ciekawy. W lewym górnym rogu to 2005 powinno byc razem a nie między Polcon Poznań, no jeśli to nie jest jakieś logo czy coś. Bo to 20...05 to na wiele sposobów można czytać.
Napisano 6 Lipiec 200519 l Dla miłośników Fantastyki do lat trzech ? Strasznie po macoszemu potraktowane : /
Napisano 6 Lipiec 200519 l widze ninja ze cie jaskims niewiadomym sposobem w koncu zmusili zebyc juz im zrobil ten plakat ;D ...widac ze powstawal w wielkich bólach i baardzo szybciutko.. @SansSerif "Teraz z layoutem to chyba nawet boba ci nie pomagał :D" hmm layout jaki jest kazdy widzi - ja w nim rączek nie maczałem ;D
Napisano 6 Lipiec 200519 l inne pracki trzymały poziom jak jest teraz nie wiem :] nie bardzo mi to podchodzi :/
Napisano 6 Lipiec 200519 l maly burdel, to - minus ten poziom... Ty robisz przecierz dobre rzeczy(czasami nawet b.)