gutekfiutek Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 w ramach brania się za wszystko naraz naszkicowałem tego oto facia. tak coś 3 godz na razie traktuję to jako szkic(np. szata jeszcze tragiczna jest) i właściwie nie wiem czy dam radę to podkończyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scelt Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 Kompozycja fajna, zapowiada sie bardzo dobry art. Powodzenia. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woznkt Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 no no ładnie, jak wszystko wykończysz to będzie naprawde wypas :] ps. Gutek czy to ty satanisto? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 No fajnie wychodzi, kolory bardzo klimatyczne ! P.S Niezły nick ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 twarz jest dobra, warto dopracować i wykonczyć całość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 No,no no... Jak na trzy godziny pracy to rewelacja. Twarz (układ cieni) po prostu świetna! Czekam co będzie dalej.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutekfiutek Napisano 7 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2005 dzienks wszystkim Wozniaczku tak to ja! jancychryst};D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woznkt Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 No to GutkuFiutku daj jakieś namiary na siebie.....i żeby nie było off topica....no i naprawde mi się podobra ten obrazek i mam nadzieje że go nie zwalisz i nie będzie wyglądał jak te słodko patrzące koniki i pieski co na starówke malowałeś :P pozdro 666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 gutekfiutek heh dobre... niezly nick, obrazek tez niezly. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutekfiutek Napisano 7 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2005 mały update coś mnie sie to rozrasta strasznie ciągle kadr powiększam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutekfiutek Napisano 10 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2005 kolejny updat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 10 Lipiec 2005 Share Napisano 10 Lipiec 2005 jak na trzy godzinki pracy to całkiem nie źle, masz niezłego speeda gutek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutekfiutek Napisano 10 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2005 nieno pierwszy obazek to były 3 godzinki dalsze to dłużej oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 10 Lipiec 2005 Share Napisano 10 Lipiec 2005 gutek to zdrać nam tajemnicę wykonania twojej pracki, na jakim tablecie pracujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutekfiutek Napisano 10 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2005 kurde na tablecie pentagrama w którym sie ciągle baterie wyczerpują!! do kitu jest ale przynajmniej duży jest bo a4 noi fotoszop ofcoz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 13 Lipiec 2005 Share Napisano 13 Lipiec 2005 gutek a prawą czy lewą reką? :P hyhy czegos ty sie nalykal ze ci takie kolory wyszly :) ale tak naprawde to nice :) powodzenia w nowym jobie greets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaster Napisano 13 Lipiec 2005 Share Napisano 13 Lipiec 2005 To co on robi to troche bardziej na nekromancje mi wygląda ;-) Takie toxycznie zielone... No ale ogólnie jest super. Chłopie, skończ to! Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutekfiutek Napisano 14 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2005 on wywołuje wilka z lasu;) PS. TRAKJEST panie zastępco kierownika!!;PPPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi