Napisano 6 Lipiec 200519 l w ramach brania się za wszystko naraz naszkicowałem tego oto facia. tak coś 3 godz na razie traktuję to jako szkic(np. szata jeszcze tragiczna jest) i właściwie nie wiem czy dam radę to podkończyć
Napisano 7 Lipiec 200519 l no no ładnie, jak wszystko wykończysz to będzie naprawde wypas :] ps. Gutek czy to ty satanisto? :>
Napisano 7 Lipiec 200519 l No,no no... Jak na trzy godziny pracy to rewelacja. Twarz (układ cieni) po prostu świetna! Czekam co będzie dalej.Pozdrawiam.
Napisano 7 Lipiec 200519 l No to GutkuFiutku daj jakieś namiary na siebie.....i żeby nie było off topica....no i naprawde mi się podobra ten obrazek i mam nadzieje że go nie zwalisz i nie będzie wyglądał jak te słodko patrzące koniki i pieski co na starówke malowałeś :P pozdro 666
Napisano 7 Lipiec 200519 l Autor mały update coś mnie sie to rozrasta strasznie ciągle kadr powiększam :P
Napisano 10 Lipiec 200519 l jak na trzy godzinki pracy to całkiem nie źle, masz niezłego speeda gutek
Napisano 10 Lipiec 200519 l Autor nieno pierwszy obazek to były 3 godzinki dalsze to dłużej oczywiście
Napisano 10 Lipiec 200519 l gutek to zdrać nam tajemnicę wykonania twojej pracki, na jakim tablecie pracujesz?
Napisano 10 Lipiec 200519 l Autor kurde na tablecie pentagrama w którym sie ciągle baterie wyczerpują!! do kitu jest ale przynajmniej duży jest bo a4 noi fotoszop ofcoz
Napisano 13 Lipiec 200519 l gutek a prawą czy lewą reką? :P hyhy czegos ty sie nalykal ze ci takie kolory wyszly :) ale tak naprawde to nice :) powodzenia w nowym jobie greets
Napisano 13 Lipiec 200519 l To co on robi to troche bardziej na nekromancje mi wygląda ;-) Takie toxycznie zielone... No ale ogólnie jest super. Chłopie, skończ to! Pzdr.
Napisano 14 Lipiec 200519 l Autor on wywołuje wilka z lasu;) PS. TRAKJEST panie zastępco kierownika!!;PPPP